Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Gonzi
    To bych zrovna neřekl, každopádně je fakt, že je FC3 technicky úplně jinde - stačí se podívat na vzhled enemáků. Maximálně se ti víc může líbít artistické pojetí dvojky (přecejen ty západy velkého slunce maj něco do sebe), určitě to ale není "racionálně" hezčí hra (samozřejmě mluvím o pc, nevím jak to vypadá na konzolích)
  • Na tygre luk, na psy brokovnica na piratov utocna puska. Inak brokovnica je krasna vec, dokaze zabit celu posadku jeepu jedinym vystrelom z 10-15m. Kazdopadne, treba sa naucit tolerovat nedostatky hier, lebo kto ich bude vyhladavat tak si bude sam kazit zazitok. V kazdej jedinej hre je nieco co kazi dojem realnosti. Ale v konecnom dosledku - je to hra. FC3 ma tych chyb relativne malo. Akurat mi vadia tie zbrane zadarmo za odomykanie vezi. Vo FC2 som sa tesil jak maly ked som si mohol kupit lepsiu zbran za tazko zarobene peniaze (diamanty)
  • Natahuje, ale zalezi ci ti ostene posledny naboj v hlavni. Presne ako v reali.
  • už aby konečne vyšel warhorse a pak podobne hloupe argumenty že se to nedá udelat jinak se stanou irelevantni
  • Luke
    (Aaa došlo vlákno.)
    Mě teda přijde, že absence civilního života v konfliktním regionu je dost pravdivá. Ale jak jsem už říkal: netvrdím, že je FC2 bez chyb, ale tvrdím, že má dost zásadní rovinu, kterou jiné hry nemají.
  • USER47
    Jde mi o to, že ani nějaká jednoduchá kritika se moc nedá prezentovat na světě, ve kterým chybí i tak fundamentální fičura jako je civilní život, a kde žádná akce nemá viditelnej následek.
  • USER47
    Všechny tyhle věci byly ovšem dost znehodnocený tím, že ve hře nebylo nic, co by se aspoň vzdáleně podobalo civilnímu životu, což je u podobnejch problémů naprosto zásadní. Navíc nic, co hráč udělal, nemělo jakejkoli efekt na svět okolo. Což bylo ještě zdůrazněný tím šíleným respawnem všude okolo...
  • No asi takhle,grafické zpracování by mělo být pro hardware náročnější u BF3,ale vzhledem k tomu že ve FC3 je rozlehlý ostrov bez loadingu lokací tak to tvůj PC či ,,noťas'' v některých chvílích potrápí možná víc *1*
  • Ty jsi cetl ze to je na 20 hodin a sel si to koupit s tim ze to je na dlouho? :))))
  • Luke
    Ona ta kritika, o který mluvím, nemusí být nějak extrémně komplexní. Někdy stačí udělat jí prostě a jednoduše, což se ve FC2 IMHO povedlo. Jasně, že do herního zážitku člověk projektuje vlastní zkušenosti a znalosti a tím pro něj může získat nový rozměry a je to jen omezeně přenositelný. Mě to tehdy utáhlo na něco, co mi ve hrách chybělo/chybí a co ve FC2 furt vidím. Herní mechanismy určitě pokulhávaj, ale o těch teď nemluvím (chyby FC2 uznávám).

Zahraju! A celkem se i těším.
  • asi taky budou žrát ty veselý houbičky
  • USER47
    Napsal jsem podobnej post jako teď vazbič už u tý recenze...Přijde mi, že prostě ve FC2 vidíš víc, než tam je. Ten svět je až tak moc okleštěnej a zeschématičtěnej, že přestává působit jakkoli reálně a tím i ztrácí jakejkoli potenciál k tomu realitu komentovat. A ani mi nepřijde, že by se o to autoři snažili. Akorát občas povrchně využijou nějakou africkou rekvizitu k okecání standardního herního mechanismu - viz. sbírání diamantů, malárie apod.

Jinak Spec Ops si rozhodně zahraj...
  • Luke
    Dětští vojáci tam chyběli, to je fakt. Clint Hocking svého času říkal, že je chtěli mít, ale už jim to neprošlo.

Zaklínač 2 určitě, ale ten se víc vyjadřuje k obecným problémům, který pálí asi každýho, zatímco FC2 byla územně specifická se vším všudy.

Kolega Grygar říkal, že je v tomhle směru poměrně dobře provedený i Spec Ops: The Line, ale nehrál jsem (zatím).
  • Keyz
    Já vím,ale aby na sebe čuměla to snad ne :)
    Vypadá jako pořádná divočina.
  • Zkus medvěda mačetou, pak teprve uvidíš *1*
  • Jestli ti žlutohnědá Afrika v FC2 přijde hezčí než zelená džungle v FC3, je to podle mě na očního lékaře.
  • Jsem možná ignorant ale já nic takového ve hře neviděl,naopak se mi zdálo jestli tam některá témata trochu nezlehčují-nevyhýbají se jim-viz třeba dětští vojáci atd.,ale přiznám že žádný expert na problémy afrických států(a potažmo Afriku jako takovou)nejsem.Jinak co se nějaké politicko společenské kritiky ve hrách týče tak se mi v tomto asi nejlepší zdál druhý Zaklínač ...
  • Jaké ústupky gamedesignu, tato zvířata se normálně mohou vyskytovat na jednom místě, tedy ne že by běhala vedle sebe, ale v jedné lokaci klidně. Podívej se např. na faunu a flóru na Sumatře.
  • Nejsi, mě připadá taky 2 hezčí hlavně v detailech přírody, ale možná je to tím prostředím afriky,které udělali suprově a ted je to prostě ostrov a všude samá zelená a zelená a zelená. Je to asi o zvyku.
  • Wyder
    To jsou ty ústupky gamedesignu, které musíš přejít, jinak se stáváš hnidopichem... :-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší