-
Ne...tak AA taky nemám zapnutý...D11 jo...ukazatel FPS nevim kde se tam zapíná takže nevim v kolika to jede ale je to normálně plynulý, sem tam to cukne ale to je hodně sporadický
-
Si děláš srandu ne? Já mám AMD 6x 3,6 ghz AMD 6970 2ghz a 6 gb ram.. vše od asusu.. a s DX9 na střední mi to jde na necelích 55fps bez AA..
-
Ja mam starou GTX460ku a BF3 mi jede na high detaily uplne bez problemu.
-
Jo lehké to celkem je...já teda nevim jak daleko jsem (mám prozkoumat badtown) tak třeba přituhne ale zatim jsem víckrát umřel špatným skokem z výšky než uměním nepřátel, ono jim dost trvá než se vůbec rozkoukaj, takže s přesnou myškou to jistí headshot kterej je KO, oni se hodně držej bejvalý pozice a moc nepředpokládaj, že se hráč přemisťuje pokuď ho přímo nevidí, takhle mě chtěli obejít ale já mezitím vylezl na střechu a killnul je skokem a mačetkou...tydle animace se mi hrozně líběj tak se snažim je zabíjet dycky takhle "stealh" )))
To že hrdina vydrží celkem málo je dobrý...ono se to dost vyvažuje tim, že ta "zelená tráva" se válí všude takže o lekárnický šlehnutí neni nouze -
Far Cry 3 je pro mě společně s Dishonored hrou roku a to s velkým náskokem před ostatníma.
Co není podle mě ve videu dostatečně zdůrazněno - je ostrov. To prostředí je prostě geniální, člověk může klidně hodiny jen tak bez cíle jezdit autem, nebo na čtyřkolce a stejně ho to bude naprosto bavit.
Vybírání bedniček, sbírání dopisů, artefaktů, to tady prostě baví, protože ať se člověk dostane kamkoliv, tam uvidí úžasnou, živou přírodu, občas nějaké ty ruiny, výhledy,....
Prostě paráda. -
Pokud zvíře trefíte dobře, tak neuteče. *2*
Kam mířit? Když to není někam opravdu daleko a pořádně šíp natáhnete, tak přímo na cíl. -
Zatím mně to navíc přijde hodně lehké.Hraji na maximální obtížnost a stejně.
Hrdina sice vydrží málo to je ok,ale nepřátelé nemají moc taktické myšlení.Stojím v domě nikdo nehodí do domu granát...Hlavně člověk lehce sežene skvělé zbraně a pak není problém ničit.
Zbraně se neničí,jsou silné to se to střílí jedna radost. -
GIGABYTE 970A-DS3
AMD 965 4x3,4ghz
ASUS 5670 512mb
4GB ram -
čéče co to máš za PC já nemám žádný low end a jde mi to na minimim necelích 60FPS
-
Koukal jsem na XboX prewiu verzi, vypadalo to daleko lépe než výsledná PC verze. Doufám že časem udělají patch který odstraní, hud a všechny ty nápovědy a zobrazení ve hře a hlavně lepší optimalizaci.. Jinak perfektní hra. Konečně po dlouhé době nelituju že jsem si koupil originál.
-
Ale musim hodně pochválit optimalizaci...na tom mojem krámu to jede na custom high (něco very high) bez problémů
-
Musim napisať že Far cry 3 je fakt hra o SLOBODE , slobode v zmysle volnosti pohybu. Hrac ktorý má rád takúto volnosť musi považovať tuto hru za Výbornu. pretoze kazdi ide inym smerom ,inim štilom atd. Chyby v hrach boli aj budu - mne ide hlavne o hratelnost A TA JE " mňam mňam " . chyby ktore sa tam vyskytnu mam u " prde.. " je to len hra ................ktora sa vsak podarila :-)
-
První dojmy veskrze ozitivní ale některý věci mi vadí
--- minimapa
--- respawn nepřátel...dokáže to trochu pokazit radost když čekáte v džungli u cesty kam přijede džíp s rudýma magorama (jinak nikde nikdo), který si zapálej cigáro a tak je elegantně odpravíte headshotama tou moderní variací m14 s tlumičem, s pocitem elegantní práce jdete k džípu a ejhle...najendou se přiřítěj dva džípy s kulometama a z tichý práce přesedláváte na Rambostyl (nehrál jsem FC2)
--- nejsem hnidopich ale nevěřim v imitaci života na ostrově...civilové většinou jen stojej a nebo se motaj v kruzích, sem tam potkáta nějaký auto, jednou jsem zachránil indiána a indiánku před pirátama, jejich auta se setkali na cestě...civilové vystoupili a začli utíkat, mezitím jsem piráty povraždil a za odměnu si civilové vzali obě auta a rozjeli se každý jiným směrem (indiánka asi jela nakoupit něco dobrýho)
--- nepřátelská AI umí překvapit...ale u přátel bych čekal, že když neuměj plavat tak přirazí člun až k zemi takhle jsem byl svědkem už asi 2x akce kdy tvrdí válečníci modrýho kmene spáchali hromadnou sebevraždu utonutím v 1,5m vodě
--- AI umí překvapit i negativně jako třeba když na sebe modrej a červenej stříleli přes jeden strom vzdáleni od sebe půl metru nebo když viděj ze spodního úhlu mrtvolu svojeho kolegy která je na střeše budovy a ještě za nějakym plechem (to se mi stává furt, když zabiju toho maníka co stojí na střeše v campech) ale současně vás neviděj na 20m jak páráte jinýmu rudochovy břicho a táhnete ho za buk
--- jeden pes Dingo (!!!) dokáže přimět stádo divočáků spáchat sebevraždu skokem do řeky, přičemž se ale divočák nezdráhá napadnout vás, když ho vyrušíte při pasení se
Nesnažim se nějak "hejtovat" ale tydle body mi hrozně kazej zážitek z hraní, kterej zabodává dýku do břicha celkem vážnýmu příběhu, ono je sice pěkný mít otevřenej svět ale udělat ho tak aby se z toho nestávaly spíše scénky situačního humoru je bod další -
Záleží co za zbraň máš na mysli. U AK a AKM závěr nezůstává v zadní poloze a musíš natahovat rukou.
-
Fakt nejsi. Mě přijde taky hezčí. Hlavně to slunce mezi vetvemi. Na to nezapomenu :-)
-
Kulovnice ve hrách automaticky znamená sniperku, ale na nějakou menší vzdálenost, třeba na rozběhnutýho tigra, bych teda bral spíš tu brokovnici s rozumnou municí.
-
Záleží na zemi, Američani s brokovnicí loví i srnčí a jeleny, u nás je to už zakázané (ale divočák jednotnou střelou se může lovit i tady). Medvěda už asi moc lidí neriskne, ale jsou i takoví, co ho ulovili kladkovým lukem...
-
Je fakt,že když se trefí tak to je hodně silné.
Mně spíše vadí,že tam hodně hraji roli to jak se pohybuje ruka když mířím.
Navíc s vylepšeným zaměřovačem kde se ukazují metry fakt nevím kam mířit.To je ale o cviku jak píšeš.Hlavně nepoznám jestli ten šíp trefil anebo ne.Často zvíře uteče a nevím jestli po zásahu anebo ne. -
Na začátku jsem používal MS16 Assault Rifle a M 700 Sniper Rifle. Později už jedině Bushman Assault Rifle, Shredder a Z93 Sniper Rifle.
-
Já to nechápu, vždyť je to bráno jako normální život v džungli - ne ZOO, kde má každý zvíře svý teritorium (ano na mapě je vyznačeno, kde jsou) Pojeďte si někdy do džungle a taky tam nebudete mít na 50 m jen hady, na dalších varany apod. A co se mi tam hodně líbí je, že když se setmí, zvířata jsou mnohem aktivnější a svět kolem se pro vás stává mnohem nebezpečnější, osobně když slyším něco podivného, hned pelášim do nejbližšího automobilu. Tady je vidět, kdo tu hru a její systém chápe a je tak skutečným hráčem.