-
to je ešte v pohode... Ja ako som oslobodzoval jeden tábor, tak tam bol taký pekný biely tiger, tak som si povedal, vytiahnem luk a zneškodním ho, tak som po ňom vystrelil aj zo 2 šípy , všetko do hlavy a on ne a ne zdechnúť, do toho sa mi priplietla hliadka, tých magorov s mačetami, jedného som pištolov nejako neštastne strelil dozadu tak, že začal horieť, asi som trafil jeho molotov alebo čo ... neviem, a pak začal kričať jak blázon keď vsplanul a behal jak zmyslov zbavený :D do toho začal toho druhého s mačetou naháňať biely tiger a pak sa pridali aj tí ďalší asi 4 piráti z toho tábora škoda že som nemal zapnutý fraps :D bola to sranda kukať na to z dialky :D
-
Spíše než zvířatům se kolikrát směju šíleným Rakyatským rallye jezdcům v džípech :D
-
No zrovna tygr mě nikdy nepřekvapil jdou slyšet na sto metrů stejně jako ostatní zvířata možná bys měl přidat hlasitost lépe se to hraje
-
Těším na videa zvířat.
Protože je tam hodně zvířat na malém prostoru a žerou se navzájem a útočí na NPC tak často vznikají naprosto komické situace.
Krokodýl honil asi 4 kozy a jedna koza chtěla tak moc zdrhnout,že skočila do vody a chcípla.Do toho začalo běhat prase.
To byl pohled.Běhali sem tam jak šílenci. -
Jo Varan Kokotský je pěkný šmejd.
Křoví nikde nic a pak tě drží za nohu,jakmile ho přetáhneš tak to začne.Každý varan v okolí na tebe útočí.Hajzlové jsou rychlí,špatně jsou vidět a také jsou odolný.
Tygr si zaslouží vlastní kapitolu. Pancíř namísto kůže zaručuje maximální odolnost. -
Když jsem sehnal kulomet tak pak to problém nebyl.Bohužel často vyskočí ze křoví a pak uberou hodně a na blízko se zabíjí špatně když jsou tak odolný.
Jsou prostě hodně odolný a zbytečně to stojí munici. -
Mluvit o realističnosti ve hře, kde se z těžkého zranění uzdravíš do plného zdraví tak, že si vytáhneš hřebík z ruky popř. srovnáš vykloubený palec, je trochu mimo. Teď jsi to ale opravdu rozsekl. *1*
-
Hodně lidí si tady stěžuje na nesmrtelné tygry a jiné zvířata mě teda nedělali žádný problém a lehkým kulometem padl i takové tygr na pár ran spíše jsem zvěř využíval ve svůj prospěch v nepřátelském kempu zvěř dodává hře tu pravou atmosféru džungle tuhle jsem viděl jak krokodýl stáhl kozu ze břehu vypálil jsem po něm z MP5 zásobník ale zmizel pod hladinou a vzápětí mě stáhl pod vodu kde jsou ho stylovou animací zabil mačetou :)
-
Divočáci jsou na mapě označeni jako normální prase ale s kly :)
-
Nejlepší jsou komenty, jako o těch pancéřových tygrech. No brokovnice není na tygra. Zkuste si vzít brokovnici a zastřelit divočáka. Přeji hodně štstí. Brokovnice je na ptáky atd... ale ne na větší zvěř. To by mi nevadilo. Hru jsem nehrál, takže je to tam možná až moc přehnané.
-
Náhodou, ač jsou nové Far Cry jiné, jsem velmi vděčný za open world střílečky které zatím vyšly ač má dvojka své mouchy a trojka táhne víc k mainstreamu. Popravdě je FC2 jednou z mojich nejoblíbenějších fps. Prostě je to už jiné, než FC ale rozhodně ne fail, k tomu to má dost daleko.
-
Ale zabít tak krásné zvíře, jako je tygr, plamenometem...? No fuj! *3*
-
To je bohužel velice nepravděpodobné.
-
Podle mě tvůrce děsila možnost, že by hráč mohl zabíjet malé hladové černoušky. No, furt ale lepší než totální morální vybuzn*lost FC3. Ty postavy, ač se tvůrci sebevíc snaží o jejich vyzrání (paralelně s iniciační stezkou kmenového lovce) mě maximálně štvou. Podobně už mě štvaly snad jen postavy z The ballad of the Gay Tony, kde to byl ale jednoznačný účel. Při tom, když se podíváš na scénář FC3 podrobněji, tak tam témata jako piráti, znásilňování, otroctví etc. jsou, jen prosty zkýčovatělé do naprosto plyšové podoby.
-
Nevíte někdo zda je možné že hra vyjde v cz i pro PS3 ? zrovna si ji chci objednat a nikde není psaná cz lokalizace textů, tak zda vůbec vyjde, dík za info *4*
-
No musím povedať, že Far Cry 3 je aspoň pre mňa jednou z najobľúbenejších hier tohto roka. Príbeh, aj keď celkom jednoduchý, sa mi veľmi páčil. Celkovo mám rád tie prerody ufňukaných chlapcov na smrtiace stroje. Jedna vec ma ale trochu sklamala a to je trošku horšia grafika. Predsa len som si myslel, že to Far Cry odpáli *1* . Ale inak som spokojný, atmosféra ostrova je úžasná. Za mňa 9/10
-
Rovnou do jitrnic... *1*
-
nejvíc úmrtí mám díky tygrům a varanům *1*
-
V tom případě ti asi není pomoci...
-
A ještě něco - po pročtení zdejší diskuze jsem fakt překvapenej - banda cvoků, co tu brečí, že při lootování běží animace, že na ně útočej zvířata, stížnosti na skill tree, na expy, atd. Proč proboha nehrajete counterstrike, když vám vadí, že musíte procházet svět, ve kterém se holt obírání mrtvoly dělá rukama? Naopak bych byl rád, kdyby těch animací bylo víc a u každé sebrané položky. Navozuje to realističnost.
Střelba do nepřátel mi tady přišla až jako třešnička na dortu.