-
Pán má rád nefalšovanou zabijačku *5*
-
Navíc kupování zbraní je naprosto divné.
Mohu si zbraň koupit anebo jí někde seberu a pak tu zbraň mám zdarma na pořád anebo zruším vysílač. -
Recenzenti v tomhle případě asi opravdu nevědí, co mluví. Příběh nejen, že je na velice vysoké úrovni v rámci non CRPG akčních her (CoD se s tím nedá vůbec srovnávat), ve skutečnosti je velice slušný i z obecného pohledu. Charaktery jsou tu excelentně vykresleny (a žádný z nich není příčetný :) ) a dialogy jsou něco, co se v akčních hrách jen tak nevidí (skryté narážky, málo slovní hlušiny, atd.) Vývojářům se bohužel nepodařilo udržet kvality a střízlivost příběhu až do konce a ve finále jim to už přerůstá přes hlavu do všeobecného masakru. Být jimi, držel bych se myšlenky přerodu cityboye v pralesního mastera, který poprvé vzal život do vlastních rukou.
A to craftění, na které si v recenzi stěžují, je tam zřetelně hlavně proto, aby hráče donutili prozkoumávat džungli, takže svůj účel to má a dost podstatný.
Jediná střílečka s takhle kvalitním příběhem byla za poslední dobu jen Spec Ops: the line, nebo jak se to jmenovalo.
Howgh. -
presne tak http://www.youtube.com/watch?v=goARbRuLAVo
-
Tak to je super! nesnasim dementni hledani kdejakeho holuba po cele mape jako je treba v GTA4 mnohem vic se mi libi kdyz se na mape postupne aktivuje vse co kde muzu delat jako u Sabotera tam to bylo perfektni a bavilo mne postupne plnit/sbirat kazdy ctverecek nez sem mel mapu kompletne cistou! Rozhodne zabavnejsi nez pak sledovat nejake youtube kde ze se co nachazi, nebo pak plno veci ani neobjevit pac poslepu je to pro mne naprosto zbytecna nuda!
-
tak jsem si to "vysvetleni" nasel a musim znovu WTF?
-
Přesně, šelmy nepodceňovat! http://youtu.be/193yJ4hhJnc
-
Diskuze na téma jde sejmout tygra brokovnicí nebo ne je dot offtopic, ale přidám se. Pamatuju si, jak známý byl na nějakých severských ostrovech, kde se to hemží v zimě ledními medvědy. A on tam jel v zimě. Na letišti povinně vyfasoval proti podpisu brokovnici s doporučením, že když už by k tomu došlo, tak toho medvěda tím nezabije, ale má velkou šanci vykolejit ho z trajektorie a zpomalit ho. Sám zase vím, že třeba lva v Africe brokovnicí pořádně nezabiješ. To samý předpokládám u tygra. Chce to kulovnici a šťastnou ránu, řekl bych. No a jen tak na okraj, například hrocha nedáš ani kulovnicí, to samý u krokodýla - u obou riskuješ, že ti zdrhnou a potopí se, u druhého navíc poškodíš trofej. Vlastně střelba brokovnicí (nebo špatný zásah něčím průraznějším) na šelmy typu tygr má za následek zhusta jejich poranění, nikoliv smrt, kvůli kterému pak nejsou schopné lovit přirozenou potravu a uchylují se k zabíjení pomalejších lidí. Nezraněná šelma má dost rozumu, aby po člověku nešla a klidila se mu z cesty. V tomhle FC3 pokulhává, to je fakt.
-
No ano. Ale otázka spíš zní, jestli pro vás tímpádem FC3 ztrácí kouzlo a je to subjektivně "špatná" hra nebo vnímáte ten posun ke konzumnosti spíš pozitivně, protože tak se dostane hra tohohle typu mezi víc lidí?
-
Já tygra beru Lukem *1* Jednu do šišky, druhou do břicha a třetí do řiti a je po něm *15*
-
Rozhodně svých peněz nelituje, ale je pravda, že spousta věcí mohla být rozhodně lépe odladěna (to ale v podstatě platí u čehokoli) nebo dotažena trochu více, určitě to mělo mnohem větší potenciál. Chvílemi jsem měl dokonce pocit, že tvůrci vlastně pořádně nevěděli, co že to dělají za hru, jestli variaci na Just Cause (kde se člověk dokázal opravdu hodně vyblbnout) nebo pokračování fps Far Cry.
-
Presne tieto veci tam chybaju aj mne. Lepsi ohen, in-game mapa, zasekavanie zbrani, malo animaci na liecenie a rychlo plynuci cas. Vo FC2 to bolo dobre spojene s tym ze vtedy si hrdina lahol a odpocinul. FC3 ma zopar nedostatkov, ale na druhu stranu + vyrazne prevazuju minusy.
-
Na lov prasat zásadně C4 :D
-
skvelé zhrnutie, súhlasím snáď s každou jednou pripomienkou.
-
Hra je to dobrá, ale ve srovnání s dvojkou, mě tam pár věcí štve/chybí, a to:
- debilni mapa; ve dvojce jste mohli za jizdy cumet do mapy a nic vás nezdrzovalo, to byla pohoda
- oheň. Šíření ohně je tu ňáký zmatený. Někdy se mi vypálí pouze malé kolo (většinou od molotovů) a někdy se parádně rozhoří (plamenomet)
- vliv ohně. Ve dvojce šly krásně zapálit stromy, shořelo veškerý listí, ale tady? Stromy a keře někdy ani neshořely a to se nacházeli v pusobišti epicentra. Tresinka na dortu je opálená palma, která se ze zelený barvy změní na černou s veskerym listovím. A že nehořejí craftovaci bylinky je nanejvýš debilní.
- zasekávání zbraní a jejich detailní pohled, když jste jen tak stáli a nic nedělali. To se mi na FC2 líbilo.
- proč musim sbírat peníze podržením E? jako vážne? peníze? proč se to nemůže sbírat automaticky? s tim souvisí i nastupování do aut, obírání mrtvol... pokaždé držet E, zdržuje to, obyčejnej "klik" by byl lepší
- "uzdravovací" brutální animace... ve dvojce jich, tipuju, bylo přes dvacet. Tady je opravdu jen pár. Nejčastěji si budete obvazovat levou ruku lepící páskou, která vždycky záhadně zmizí.
- celej hrací den je tu zrychlen. Pro mě to tim pádem ztráci takové své kouzlo, atmosferu, nebo jak to rict. Když jste ve dvojce jeli pri zapadu slunce pousti a mezi vetvema stromu vám do očí prosvítalo slunce, to melo ten spravnej feeling
......určite by se jeste neco naslo, ale i presto me hra hodne baví, takhle mohla byt skutecne dokonalá. jinak srz za odstavce, prej jich je moc, tak je musim krátit.. *7* -
Dík.
Parta prasat?To bych si vzal ten kulomet. *4* -
Když si koupíš mapu tak vidíš pak naprosto vše.Poklady, a nějaké sochy nebo co to je.
-
dám ti jednu radu, choď na súradnice na mape
x:638.7
y:651.5
a tam budeš mať tolko divočákov, že nebudeš vedieť ktorého skoliť skorej :D
tiež som mal s tým problém :) -
Když je na mapě znak prasete jsou tam prasata anebo divočáci anebo se to mění??
Potřebuji kůži divočáka a tam kde je obrázek prasete jsem našel. prasata,tedy divočák má asi jiný obrázek?
*4* -
také upínám svou naději k modům, k DayZ *1*