-
Musíš se s tím naučit mířit, není to hned tak, ale už se trefuji dobře, také jsem to neuměl.
-
Jaké používáte zbraně?
Dle specifikací jsou všechny skoro stejné.Kulomet je skoro ve všem lepší jak puška.
Co mně vadí u luku,že střílí hodně nepřesně.Často ten šíp letí mimo.
Zatím je můj favorit kulomet.Silný,dobrý dostřel.Pak ta speciální brokovnice.
Škoda,že pušky nejsou pro mně moc použitelné.Mají snad jednu výhodu.Lze tam namontovat 2 vylepšení. -
No a existují i explozivní náboje a s těmi můžeš i na Tyranosaura, ale přece jenom si myslím, že zvěř se loví kulovnicí atd... No co. Kouknu na youtube na vtipná videa.
-
Včera mě jeden pirát obkličoval tak dobře, že jsem za ním běžel přes půl mapy. Ledaže by AI byla tak dobrá, že pirát pochopil, že nemá šanci, tak se snažil z tábora utéct.
-
Koukám, tady je to samý lovec... A já říkám, že není nic lepšího než honit s ákáčkem po lese jeleny *1*
-
Tak přede mnou na silnici vždycky zastaví, ale jinak jsem koukal, že vcelku běžně jsou schopni přejet civilistu nebo svého spolubojovníka. No jo, silniční piráti jsou holt všude. *1*
-
Na druhou stranu za těžkou obtížnost je AI doopravdy zábavná. Nejdou nejkratšim směrem k mé poslední pozici, ale obkličuje, číhá... nijak nepodvádí... Fakt se bavim.
-
Ja som ako prve isiel tie alarmy vyradit, niekedy to sice bolo dost o hubu, ale kamienky na odlakanie a bolo vybavene. A zaberal som ich v noci, cez den som plnil modre misie a hladal po ostrove kraviny.
-
Ono zalezi na munici,s brokama na ptaky,ale kdyz je v patrone jen 8 kuli tak to na 100m prevrati popelnici s piskem a pak jsou celo oloveny naboje do brokovnive a stim muzes i na medveda.Proc myslis ze maji policiste brokovnice? Na ptaky asi ne
-
Ta psychedelická hudba je tak podmanivá. Jdu si takhle džunglí, trošinku pomaleji, neboť mám strach, že na mne něco vlítne, hudba začne hrát tóny, jenž v některých partech připomínají zvuky zvířete či přijíždějícího auta, zatímco já se pilně ohlížím a zjišťuji, že nikde nikdo. Jsem tam úplně sám. Takže se ptám: mám při hraní halušky jen já a nebo je to záměr tvůrců, protože jakožto hráči se přeci nacházíme na ostrově šílenství, takže můžeme klidně slyšet podivné zvuky?
-
Vylezl.
Tak nohy má :) Sice na mně vždy útočí ve vodě ale venku jsem ho viděl.
Pořád lepší než kdyby ven vylez žralok *5* -
tak jsem asi už vyrostl ze svých správných hracích let *9*
-
Ještě jsem ve hře neviděl, aby krokodýl vylezl z vody.
-
Navíc jsou pěkně drzí.Jednou jsem zastavil,že jím pomohu v boji.Pak jeden nasedl do auta kterým přijeli a druhy do mého a odjeli.
-
Já u Just Cause 2 vydržel 100 hodin tak nevím no, u FC3 to nehrozí. Teď jsem na nějakých 30h po dohrání hry a všech bonusových věcí z deluxe edition a jsem na 88% hry, zbývá už jen asi 50 relikvií.
-
no spis doufej ze tech support bude ku pomoci chudakum co si nainstalujou hru s cestinou a pulka jim pojde anglicky protoze proste nekdy to jede komplet cesky a nekdy jen titulky...
-
Skutečně to na mě působí jako Skyrim ale s puškama. Bavim se, ale stejně si myslim, že nejlepší cesta vede tam, kde ji ukázal Far Cry 1 - tudíž naprosto otevřenej level, kde je jasnej vstup a výstup. Jak se přes něj člověk dostane už je na něm...
-
Hehe ... co se mi teď stalo - utíkám tak před bandou lumpů a že si to jako skočím z vyvýšeniny do vody ... tak si to teda plachtím vzduchem, sepnu ruce do šipky a kousek před hladinou si všimnu že letím krokodýlovi přímo do tlamy, no chytnul si mě dřív než jsem do té vody dopadnul. :D
Škoda, že jsem zrovna netočil, vypadalo to fakt komicky ... člověk utíká, jako že si skočí do bezpečí a místo toho skočí do tlamy krokodýlovi. :D -
mno, ač mě to bavilo, tak každou chvílí přestává. crafting fajn, ale málo... mimo hlavní dějové mise repetitivnost, žádné skryté extra bonusy (až na ten pár za úkoly, vysílače,...) nebo něco co by nebylo v konvenci systému samotného světa. a na rozlehlost málo zbraní,imho. jakmile člověk příjde na principy, tak se stává hra nudnou...podobně jako just cause 2 apod. škoda..
-
mňa štve že sa nedá nastaviť hlasitosť jednotlivých položiek ako je konverzácia, zvuky džungle, hudba a podobne oddelene...