Přejít na výpis diskuzí
Far Cry 4 vyjde v listopadu a zavede vás do Himálají
15.5.2014 | Ladislav Loukota
101 příspěvků
-
Otázka je do jaké míry to je politika vydavatelů a do jaké míry se o podporu PS3/X360 starají Sony/Microsoft. Oba říkali, že až vyjde nová generace, tak se na starou nevykašlou a budou ji podporovat i nadále. Hlavně Microsoft měl v tomhle máslo na hlavě díky zaříznutí prvního xboxu. Já v tom problém nevidím. Kdo chce, bude pokračovat na staré generaci, ostatní si koupí novou hračku.
Snad vývojáři věnují dostatek úsilí, aby 'next-gen' verze byly opravdu 'next-gen', a ne jen PS3/X360 verze ve větším rozlišení. -
protože normální člověk nechce být králem.
-
Dvojka byla super. Mě bavil i ten gameplay. Pro mě jedna z nej her vůbec, škoda že spousta hráčů nepchopila, jak jí hrát. Za další 'mercenary sim' bych byl rád. Snad se alespoň nějaké prvky vrátí. Hlavně minimalistický UI. I když člověk povypínal všechno, tak toho na obrazovce na můj vkus ve trojce zůstalo moc. Taky by to chtělo omezit ten systém 'nápověd', ten byl ve trojce na přeshubu.
Doufám, že zapracujou na pohybu hlavního hrdiny. Ufňuk z trojky byl schopnej padnout na hubu i když skočil z jednoho metru. To by mohl být v Himalájích problém *1* -
pri hrani trojky som si presne hovoril, ze dalsi diel by mohol byt zasadeny do nejakeho studeneho prostredia, taky kontrast oproti tej tropike a pozrime sa....
-
Říkejte si co chcete ale Afrika ve dvojce byla nádherná. Úžasně zpracovaný prostředí, jen škoda toho gameplaye : *9*
-
Cože ? Už letos ? A já jsem bl*ec tomu nechtěl věřit... Jsem opravdu velký Fanda Far Cry a toto si nesmím samozřejmě nechat ujít a nesmí samozřejmě chybět v mé sbírce her na poličce. A ještě se to bude konat v Himalájích... No co víc si přát ! Doufám, že do toho páni vývojáři dají všechno a dají nám hráčům opět skvělou hru jako ostatní hry Far Cry. A když se jedná o tvrdou hru, tak rovnou tvrdě šoupnout do košíku ! A rovnou sběratelskou edici *14* .
-
Proč musí být král vždy exot?
-
Ticho, bílý mužský utlačovateli.
-
*Have
-
Já si v duchu představoval volné pokračování, které by se odehrávalo v křesle psychiatrické ordinace, kde by se vyrovnával s posttraumatickým šokem, způsobeným zabitím asi tisícovky lidí.
Stejně takové bude doufám pokračování restartované série s Larou. -
Jsem zvědav na dané prostředí a pohyb hráče.
V horách se pohybuje autem blbě i když tam podle obrázků jsou nějaké cesty. Ve 3 díle šlo jezdit lehce i mimo cesty.
- Asi to bude mít stejně opakující se akce (zabíraní bodů, sbírání známek..). I když to možná nějak upraví aby alespoň šlo o zabraný bod přijít a byla tam nějaká správa spolubojovníků. -
To ti závidím. Já s ním několikrát skočil z útesu jak mi lezl na nervy *15*
-
Mě se ten ubrečenej puberťák v trojce právě líbil... Správná béčkárná *2*
-
Příjemné překvapení, letos jsem nový Far Cry neočekával ani v nejdivočejších snech. Takže na podzim mám Far Cry 4, Destiny a Lords of the Fallen. To jsem zvědav, jak to budu stíhat. Aspoň budu moct část nákladů přenést na Ježíška a část na příbuzné v rámci narozenin. Kde na to vezmu čas netuším.
Ještě by mohla překvapit Bethesda s novým Falloutem a budu v pérdeli ouplně *1*.
Hlavně ať zase hrajeme za nějakého žoldáka/bývalýho mariňáka a ne za ukňučenýho fracka jako ve Far Cry 3. Pak budu spokojen. -
Rasismus? A kde prosimte? Nesmis verit vsemu co se pise...
-
Ještě je tu Cursed Mountain. Původně Wii hra, ale má i PC port.
-
Aby se moralisti nepo*rali *3*
-
Zjevný rasismus.
Viz
http://fucknovideogames.tumblr.com/post/85827226483/our-first-glimpse-of-far-cry-4-and-its-already-racist -
Himalaje? Super!!! To se mi ve hrách líbí, bohužel jich moc neznám, takle z hlavy se mi vybaví jen Uncharted 2
-
Did I ever told you definition of fabulous???