Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • obtížnost jen zvyšuje kolik tě poškodí nepřátelé, nebo aspoň tak se to píše v nastavení *13*
    • obtížnost by příjemně zvýšilo, kdybys ve všech moderních fps nehrál za Wolverina, jehož healing factor během pár vteřin zacelí dávku za samopalu *4*
      • ucho
        nemyslím si, že by to byla "příjemná" změna. spíš by na to všichni nadávali, jak je to nehratelný. ono není žádná zábava pořád loadovat a něco opakovat. to bys kolem toho musel vystavět celou hru, jako jsou Dark Souls.
        • Mne by se to libilo. Hral jsem socom 4 a nektere useky jsem opakoval snad padesatkrat.
          • Jedna věc je opakovat pár úseků v krátké hře do 10hod (např. kampaň SOCOM4) a něco jiného je nekonečně opakovat některé úseky ve velkých hře, které má víc jak 30hod - tam už to časem člověku začne lézt krkem.
  • Vypadá to jako Wildlands přejmenovany na Far Cry
    • Přesně tenhle pocit z toho mám taky
  • upřímě jsem čekal snad i horší známku...díky a pravidvou recenzi.
    • 7 je špatná známka? kde žiješ v jakem vesmiru?
  • owny
    Tuctová střílečka pro tuctové hráče. Nenadchne, neurazí.
  • Super recenze a konečně odpovídající známka,než na ostatních herních webech, i když klidně 6 by hra taky snesla.
    • https://tech.sme.sk/c/20798910/recenzia-far-cry-5.html

https://www.youtube.com/watch?v=RtgHMfamUl0
  • když se podívám na cenovku tak FC5 má u mne 0 bodů jako 7 bodů muselo dolů za nenažranost kdy sběratelská edice FC3 v den vydání stála o 500 méně než dnešní FC5 obyčejná edice v cenotvorbě asi upadli na hlavičku chtít za PC verzi to co stojí konzolovka *11* *11* *11*
    • A za kolik byste to chtěl??? Nejlépe zadarmo že? Mě tedy nepřipadá 1300 za obyč. verzi a 1400 za deluxe (na PS4) nějak přehnané, naopak mě cena mile překvapila. Počkejte si až vyjde nový CoD, nebo Battlefield, to se vám udělá vítr v peněžence.
    • kde žiješ? konzolovky a pc verze stojí +- už nějaký pátek stejně
      • To ses hodne mimo. Konzolovky stoji vic uz jen proto, ze konzole vydelavaji na prodeji her, ne samotnych konzoli. Bazarovky, akce, a co sezenes na bazos.cz do toho samozrejme nemuzes michat.
        • Lol, nope. Konzole vydělávají víc na prodeji konzolí, než her. Kdyby tomu tak nebylo, tak by exkluzivity neměly žádný smysl... jednoduchá logika...
          • Říkal to i prezident Sony, ze exkluzivity jsou na prestiž a aby dotáhli nové či nerozhodne hráče, kteří budou kupovat další hry
          • Nesmysl. Je známo, že jak Sony tak Microsoft svoje konzole dotují a skutečně vydělávají na prodeji her, kdy značná část té ceny jde právě jim, ne jen vydavatelům/vývojářům. Tradičně jediná společnost, která vydělává i na prodeji konzolí je Nintendo.
          • Tak tentokrát zkus zapojit hlavu místo zadele a zamysli se nad tím ještě jednou.
      • Ne na PC jsou slevy ...a na konzolovky bazar :/
        • broučku na konzole jsou taky slevy, třeba teď velikonoční, takže jsou tam slevy + bazar. Hry na konzole mají alespoň nějakou hodnotu, PC verze po svázaní se Steamem hodnotu okamžitě ztrácí na hodnotu blažící se nule.

Takže resumé: pořizovací cena stejná, hodnota konzolovky několikanásobně větší.
    • A co je presne spatne na tom kdyz PC hra stoji stejne jako konzolova? Nic? jo nic
      • Jde o to, že konzolovku seženeš za 500 kč novou od cikánů z amazonu a prodává se to pak na bazaru bez krabičky :) a to u PC neuděláš, takže ve výsledku je konzolovka levnější. Nevlastnim ps4 ani xbox ale hodně obyč konzumentů takhle koupí placku bez obalu a nemaj s tim problém za 500.
        • Takze ekvivalent ruskejch klicu za par stovek..
          • Dost možná, ale mam takovej pocit že sehnat je neni tak lehký.
    • Nejhorší je ale že to začíná tak být pomalu všude EA a Microsoft můžou povídat...
  • BoB.2
    Nechápu jak mohly pod*lat tak jednoduchou věc jako ukladání hry ,můžete hrát jen jednu hru jen jeden save nemůžete hrát zároven co-op a zaroveň singl. Pokud chcete hrát zaroven s někým co-op musíte smazat svoji rozjetou hru a začít od znova a pokud chcete hrát singl smažete si co-op.
    Tohle je opravdová demence.:dumb:
  • 19 hodin stereotypu.ten scenar je fakt hrozny,ctyrka nabizela vice zabavy
  • Jack1947
    Neměla bejt známka třeba o stupen nižší?... nevím 6/10 to by bylo možná i adekvátnější... jinak asi nic moc hra když to zrecenzoval tak rychle... *12*
    • Není to fuk? Pokud je z textu zřetelné jaká hra je, tak ať tomu dá klidně destíku nebo nulu. Stejně jde o hodnocení, které není nikde definované a každý do vnímá jinak. Tak je spíš udělované ze zvyku.
    • Oh well...
    • Uz jen za ten zacatek, bych dal bod dolu. 4 agenti jdou zatknout "Davida Koreshe", jak to jako muze skoncit jinak nez masakrem muzu zakona.
  • Lituji vyhozených 1200,- Kč. Opravdu jsem na to celkem těšil, hlavně na coop.
    • Tak tu hru prodej a dostaneš se na ztrátu max 300 kč.
      • No nevím, na mém Ubisoft accountu nemam pouze Far Cry5, ale téměř všechny hry od nich ;)
        • Jack1947
          Prodej celej ten účet a už od těhle darmožroutů nic nekup a jsme doma *3*
          • Taky už jsem nad tím uvažoval. Stejně jejich nejlepší hra pro mě byla assasins creed black flag. Od té doby ty jejich jsou jako přes kopírák. Ale kdo by ten účet koupil v dnešní době? Je to víceméně passé.
            • Jack1947
              Jakto že pasé copak nejsou lidi co chtěj účet ? normálně se kradou takhle by je měli legálně lol.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit