Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hodnocení ... když se podívám, na hodnocení na Steamu, tak Kingdome Come je po právu propadák. Takže za mě ta recenze zde na Games.cz byla neobjektivní.

KD má 16k positivních a 7k negativních recenzí - což je extrémně mnoho!!! Defacto každý třetí hráč NEBYL spokojen.

Odkaz na porovnání : http://i.imgur.com/jPh46nP.jpg
    • Tak to vychází přibližně na 69.57%, čili dejme tomu, že 70%, tak to si myslím, že je ok, vzhledem k tomu, že to neni mainstream, ale hardcore... *5* *5* *5* *5* *5* *5*
      • Ještě doplním, že stejným postupem to vychází pro W3 takhle: ~98%, což je sice kruto-přísný... Uznejme, že to je hra pro většinu pařanů, KDC na tohle se*e a jde cestou:"chci být tím, čím chci a né tím, čím bych měl"... Zdejší hodnocení chápu, protože jsem hardcore hráč a baví mě to :) *16* *16* *16* *16* *16*
        • Witcher 3 se nelíbil 2% kupujících.
          Kingdome Come se nelíbilo 35% kupujících.

To se sakra rozdíl ! Sám si netroufnu škatulkovat cílovou skupinu potažmo kupující na "hardcore" a "většinu pařanů".
          • *z prstu
          • “Protože těch 35% ”
            argument vycucanej z prytu...
          • Protože těch 35% si myslelo, že bude hrát další Skyrim... Jenže... Tuhle diskuzi bychom měli buď přesunout jinam (nejlepší pod recenzí KDC), nebo ukončit. Tady to nemá co dělat. Já teda raději uznám, že máš pravdu, čísla hovoří jasně... 35 je více než 2... (I když nevím jak jsi na to přišel, je to "jen" 30) a tudíž máš pravdu.
    • A co hodnocení na GOGu? Tam ke KC hit. Ta hra nezaujme každého, to je jako s DCS. Kingdome Come.... Ja tu nenávist vůči ní moc nechápu. Mám tam uz 90 hodin a těším se na každý nový quest.
    • KCD je měsíc jedna z nejprodávanějších her na Steamu. Jen za tejden prodali mega a ty tu mumláš něco o propadáku. To si opravdu tak hloupej nebo jen trolíš?
      • za jeden tejden prodali mega??!! :-D :-D :-D Predobjednavky ti asi moc nerikaji, vid?
      • bohužel mám obavu že to bude ta první možnost
    • jamar28
      A ty nevidíš rozdíl, když se podíváš na typ hodnocení na Steamu a tady na Games? Uvědomuješ si, že na Steamu existují jen dva typy hodnocení - palec nahoru a palec dolů?
      • Witcher 3
        + 147k positivních, - 3k negativních 147:3

KingdomeCome
        + 17k positivních, - 6k negativních, 17:6

To je realita.
        • Neblbni! Witcher nema tak propracovane AI, souboje a ani tak vymakanou kovarnu, takze to, ze se to blbe streamuje je pochopitelne a omlouva to i bugy :-D :-D :-D
        • xD No ty seš hrozně objektivní analytik. Myslím že ani z warhorse nikdo nečekal že se to bude líbit všem, natož aby to trouflo 3, díl známé fantasy ságy. Ale propadák vypadá trochu jinak, je mi líto.
        • jamar28
          To nepopírám, já se spíš divím, jak s tím souvisí recenze na games.
      • Chápu, proto jsem také vložil obrázek s hodnocením jiných her pro srovnání. Kingdome Come je nejhorší.
        • To se ti ulevilo *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit