-
podporu kupou fc5 neodporucam, to by som si nemohol vazit kreativne a inovatorske studia
-
-
Ironií je, že bych si tu hru koupil jenom kvůli Season Pass *1*
-
-
No teda, ty ještě existuješ?
A vidím, že za ty roky posun žádnej.
-
-
Stačilo mi se podívat na srovnání FC5 a FC2 a vychází mi z toho jen jediná možnost pokud si to budu chtít zahrát. Až to bude stát max. 3 stovky, tak možná. Víc si za to zkrátka autoři nezaslouží, zbytek je jen zaplacení reklamy.
-
-
Stejně čekáš na warez, tak o co ti jde? *1*
-
-
Z toho už jsem vyrostl. Vydělávám, tak platím.
-
-
-
ja uz chcem far cry kde sa to cele nebude tocit okolo nejakeho jedneho vysinuteho cvoka, nakolko je toho uz moc, ale pojde pekne krasne o semi-open world akciu niekde v dzungli plnej mimozemstanov...nieco na sposob Crysis, len bez obleku...cize vlastne ako prvy FC, len tej zostarol priserne
-
-
Crysis a FC 1 byl Crytek, FC 2 a 3 se o něco pokusili a celkem se to povedlo, hlavně trojka, pak celý ubisoft přešel na program copy paste (to samé jde vidět u Assassin's Creed série) a stojí to za... však vy víte. A pokud si někdo myslí, že to tak není, podívejte se pořádně, animace, některé ikonky a dokonce i zvuky (o herních mechanikách se ani nebavím) jsou naprosto totožné několik her po sobě, což podle mého názoru je u AAA her v této míře neodpustitelné, protože ty peníze tam na to jsou. Nicméně cpát mimozemšťany do Far Cry by tomu moc nepomohlo. ;)
-
Já bych uvítal návrat ke dvojce a zase o něco vážnější tón. Téma žoldáků v Africe by bylo super zpracovat nějak pořádně, rozuměj přidat skutečný příběh, opravdu dynamický boj několika frakcí o nadvládu nad kusem Afriky s nefalšovanou možností se k nějaké frakci přidat a zajistit jí vítězství a tak. Prostě hra, kde by byl člověk členem nějaké podobné organizace, jako byla legendární Executive Outcomes. *4*
-
Nechci aby se to motalo kolem jednoho šílence, ale chci aby to bylo jako jednička, která se motala okolo jednoho šílence...
-
-
jestli považuješ křížení lidí s opicemi za účelem výroby neviditelných mutantů v laboratoři v jícnu sopky na tajuplném ostrově za šílené, co pak neni?
-
-
-
Výborná recenze, je vidět, že Václav to bral opravdu poctivě. Potěšilo mě že už nemusí člověk craftovat věci zabíjením zvířat, protože zabít třeba tak krásné zvíře jako je levhart obláčkový se mi eklovalo i virtuálně.
-
FC jsem mel vzdy rad, 3 a 4 bez komentare super.. Primal nakonec taky super zmena.. Ano, FC5 nema naboj, nic vas nevtahuje do deje..
Apropos: je to srovnani dvou odlisnych her, ale pred FC5 jsem jako cekani dohral posledniho Wolfa - tam, kde nikdo neceka zadny scenar, jsem zustal v udivu, jak to ti kluci vymysleli a vedle daleko lepsiho pocitu ze strelby a “husi kuze” byl dej fantasticky.. mam rad openworld, ale tady nakopal wolf vsem zadek na sto procent.
Jakmile se nutite do hrani (FC5), nekdo udelal neco spatne. -
-
Wolf2? to myslíš jako vážně to cos napsal nebo ujíždíš na agitaci nejhlubšího zrna ?
-
-
Je Far Cry 5na XBOX ONE local CO-OP ?
-
-
Jaké to je vlastnit Xbox One?
-
-
Je to standartni Far Cry..
Tady me stve nekolik veci... Anglicky neumim, a tak o hlaskach svych partaku nevim, byť mam zapnute titulky. Dalsi jsou ty caste psycho-videa, neustale opakovani infa proc tam jste a co se tam v Montane deje. U Hurka... to je kapitola sama o sobe, ten "strili z bazuky i na mysi" pod nohama. Ovladatelnost letadel neni zrovna nejlepsi a strilet mimo hlavu nema smysl, pokuď sebou na stredni obtiznost netahate batoh s munici. A konec... WTF ? Proboha co to melo byt za konec ? Chapu ze FC neni o logice, ale tohle bylo vycucane z prstu. Ani jsem posledni video nevidel, radeji jsem to ukoncil..
Nevim jak Vy, ale ten konec myslim hru zabil dokonale aspon pozitek z absolvovani herni doby. -
-
Konec ? to myslím mělo nej asi jen Primal
Far cry 3 možná a vlastně i FC4 :D
Far cry 2 a pověstné zavalení v jeskyni... ani nemluvě. -
-
No prace, ze ten konec nechapu.. Neustale mam necemu zabranovat a pak tohle ?
Krom zacatku a konce... jsou jeste vybery rozhodnuti kde ? No, nechci byt rozliceny fanousek serie :D ale za skoro 1300,- mi za to nestalo. Oprav me, ale v predeslych dilech jsi nemusel poslouchat kecy enemaku a rovnou je oddelat, tady to nejde.... bohuzel.
Jeste vetsi ironie je setkani s Willisem... vzhledem k tomu, jaky je konec, a co sekta vyuziva... muze byt skutecne ironicke prohlasit, ze CIA se stara o dulezitejsi veci :D D :D
FC2 jsem dohral, ale na zasypani si nepamatuji. No o FC5, bych rekl vice, ale uz ted koketuji se spoilerem, tak nemuzu :( . -
-
Tak neříkej ale jestli je blbej a ty lituješ peněz tak to mluví za vše na druhou stranu kdo hraje hry kvůli koncům že ?
-
-
Nerikam, ze bych si FC5 neporidil za levnejsi castku. Rikam jen, ze smer kudy se pribeh ubira + nejake ty otravnosti, mi ted pripada, ze za plnou taxu to nestalo. Na druhou stranu, tesil jsem se na hru... a ten dej.. tam nejaky mit musim, kdybych chtel hrat bezduche strileni tak hraju napr. CSko.
Je to skoda... nastesti tu od Ubi mam i jine hry, ke kterym se rad vracim, i kdyz je tam znat mnohdy stereotyp.. -
-
V které hře není sale jako bonus dneska máme sterotypní ubijejicí grind... Far cry asi zůstane už jen tím pohrobkem noo... takh hlavně že ses bavil a ne neříkej " za 200 bys koupil"
Poběžíš do nejbližšího krámu ) pokud nemáš preorder) hned jak bude možnost koupit další díl reskinu + určitě ted nová obdoba hratelnosti *4* tak hlavně že Far cry moc nestagnuje.
-
-
-
-
-
-
rovnake bugy s AI mal aj origins , ubisoft zlyhava stale na tom istom. Mozno by mali pochopit ze do buducna by trebalo zmenit far cry od zakladu. Tak ako ich to napadlo s ac origins. Lebo pomaly ale isto upadá aj far cry , avsak stale sa najde vela casualov a detí ktore tuto seriu miluju aj keby mal byt far cry 6 len dalsou kopirkou v inom prostredi
-
-
Dokud na tom vydělávaj tak to měnit nebudou.Horší známky než 6-7 to od herních pisálků nedostane páč ta hra jde spustit a je od nějaké velké firmy :)
-
Takže to,že se někomu hra líbí,nemusí být hned casual nebo děcko.
Hry jsou především o zábavě,a i když má hra stejný mechaniky,někomu to nemusí vadit.
Načež dneska má skoro každá AAA podobný mechaniky. -
-
Si casual nebo děcko
-
-
Hlavně, že ty seš hardcore alpha virgin gamer :D
-
-
-
FC degradace je naopak v rámci UBI sérií nejvýraznější a viditelná už defacto od čtvrtého dílu. Oproti ostatním sériím FC hry nemají zapomatovatelného hlavního hrdinu, prostředí a nebo třeba nějakou hlavní mechaniku, kterou další díly rozvíjejí. FC je prostě pískoviště, kde je ale příliš málo prostoru pro invenci.
Už čtvrtý díl byl hlavně kopírka a to stejné pátý díl. Jediný Primal vykročil někam jinam, což je jedna z možných cest. Far Cry ze současnosti bude vypadat vždy stejně.
Také jsem nedávno dohrál Wildlands a ten dokázal být hodně rychle stereotypní. Tady bych dostal vpodstatě to stejné, jen z pohledu vlastních očí.
-
-
Zabugované Kingdom Come za 9 .. Far Cry 5 za 7 .. dosť vtipné ..)
-
-
No je rozdíl vydat hru která nemá žádnou šablonu a pak vydat hru která je tu po 6.
-
-
Důležitá je jen cena.
-
-
ty blbe si ale nepochopil ze far cry je len dalsia kopirka 4ky a trojky a hracov to bavi cim dalej menej. Je to furt o tom istom. KCD je nieco nove, originalne , kde aj napriek bugom sa o hru zaujimas a 7 bodov si nezasluzi. Navyse body navyse dostala preto ze je to ceska hra :)
-
-
no, neni. Asi jsi to vubec nehral.
-
-
sorry oprava .. zabugované Kingdom Come za 8 . Far Cry 5 za 7 . dosť vtipné .)
-
-
Ty si vtipný
-
-
Far Cry = skvelá hra ? Keď sa vykadím na zem a poviem že je to far cry tak to zješ?
-
Kingdome come dostalo mám dojem 8, ale zabugovaná a nedodělaná byla extrémně. Recenze na KC byla hodně neobjektivní.
FarCry 5 nevím, ale předešlé díly byly zábavné, výborné. -
-
tak ono kdyz po 4. vydavas defakto stejnou hru tak uz to musis mit odladeny. Jinak je celkem smesny srovnavat studio/vydavatele s x-krat vetsim rozpoctem.
Btw u KG:D se bugy odladi(ja jsem narazil pouze na jeden, kvuli nemuz jsem musel loadovat starsi save), s repetetivnim bulshitem ala FC neudelas nic. -
-
Je úplně jedno jak velké je studio, důležitá je cena hry a KD 49,9€ je cenovka hry bez chyb.
-
-
Takže když stojí hra 79,99 je tak skvělá a odladěná, že opravuje i chyby v jiných hrách?
-
-
Já taky narazil pouze na jeden, kde jsem musel loudovat. Zasekl jsem se v nekonečné smyčce v jednom rozhovoru :( :D ale naštěstí jsem to měl pět minut předtim uložený.
-
-
Opět mýtus o objektivní recenzi? *9*
-
-
Zase mýtus o subjektivní recenzi? Recenze by měla být alespoň trochu objektivni
-
-
Objektivní z čího pohledu? Názor na neco němůže být nikdy objektivní.
-
-
Slavík je dobrej recenzent. Byl v zásadě první, kdo začal do hodnocení hry promítat technickej stav hry, a to v době, kdy nad tím ostatní ohrnovali nos, protože hodnotit se přece má uměníčko, áno, bugy "kluci" opraví, dyk nám to říkali na E3, když jsme s nima bratrsky chlastali...
-
ale může, fakta jsou vždycky objektivní, např. KC:D má jeden z nejhorší inventářů, co jsme měli možnost v RPG vidět. To je objektivní fakt, na kterém lze postavit subjektivní recenzi, která se bude opírat na faktech, bohužel Slavík potvrdil, že je to spíše další diskutují než recenzent, takže to raději zapomněl zmínit.
-
-
-
-
-
A kde dostalo Kingdom Come devítku?
-