-
Trochu mimo tému ale potreboval by som poradiť:
Mám doma 2 konzoly, jednu PS4 a druhú PS4 PRO.
PS4 PRO mám nastavenú ako primárnu a na nej aktívne PS+.
Moja otázka znie:
Ak si kúpim digitálnu kópiu hry Far Cry 5, budem vedieť hrať COOP kampaň na týchto dvoch konzolách súčasne ? (bez toho aby som mal zaplatené 2 účty s PS+) ?
Ďakujem za prípadné odpovede. -
-
ja ti poradim len tolko aby si far cry 5 nekupoval, lepsie ti poradit neviem
-
-
Můžete mi prosím napsat na jakou obtížnost jste hru hrál? Děkuji
-
-
Hurt me plenty.
-
-
-
Ubisoft na to kápl ...udělat si vánoce na konci března ! Konkurence spí , formuli kopírujou dokola a dnešní hráč je tupý spotřebák . Tak proč ne ? Vydělávají a zboží mizí z pultů ...
(O důvod víc vrátit se k emulátorům .....) -
Ubisoft robí najlepšie openworld hry.
-
-
Tak to je opravdu vtip. FC5 dáte 7/10 a takové sračce jako Final Fantasy 8/10? Opravdu zajímavé. Čím to, že ve světových recenzích má FC 8/10-9,5/10? Vaše recenze a hodnocení jsou opravdu směšné a to poslední dobou skoro všechny. Vždy jsem měl Games rád, ale poslední dobou už tady skoro nechodím. Bohužel
-
-
Jak to breci :D
-
Ta hra je táhlá nuda to sdamé 7/10 je podle mě ještě nadhonocené *12*
-
Podobné nadšené názory vždy se skóre 9/10 zaznívají i odjinud: Press-Start, VideoGamer, GamingTrend, DualShockers, GameRant, PurePlayStation, CriticalHit, God is a Geek, The Sixth Axis, Attack of the Fanboy, IGN Spain, CogConnected, WCCFtech, We Got This Covered či GamersGlobal.
Kritičtějších recenzí je jen pár, přičemž jednou z nejnižších známek je zatím 75% od Game Informeru, který si stěžuje, že vše okolo Far Cry 5 je pouze OK.
ALE POZOOOOR GAMES DÁVÁ 7/10 :-D
*1* *1* *1* *1* *1*
-
-
ach jaj zase hľadať košky aby som mohol mať púzdro na zbraň a municiu , to si mohli už odpustiť .
-
-
Hledals mě?
-
Toto tam práveže už neni. Koška *1*
-
-
dnes jsem dohrál singl a upřímně příběh je totální sragora .... jinak prostě jen další far cry ,zabaví ale ... je tam to ale... přihozený koop, dva partáci ... ale 3 a 4 mi přišly lepší co se týká singlhraní . *2*
-
Upřímně pochybuju, že je scénář ještě horší než u FC 3. To bylo teprve dno *1*
-
jo pravda dlouhá táhlá nuda .............. a sice nejde o konec ale ty koncezačínají být u serie fc trapný ... nemužu si pomoc *10*
-
-
Můžeš si pomoct, hrej něco jiného *1*
-
-
22 a pul hodiny ,splněny všechny ukoly projetá celá mapa , na výzvy na upaly jsem se vyprd . *9*