Přejít na výpis diskuzí
Fargo právě spustil betu Wasteland 2 pro platiče z Kickstarteru
13.12.2013 | Adam Homola
84 příspěvků
-
Aha, diky za info (i kdyz treba nebylo urceno mne) to s 8800GT nema smysl zkouset... tedy kdybych byl backer. *15*
-
Mno, starucky i7 920@3.2GHz, 6GB RAM, GF560Ti v 1920x1200 na vsetkych stupnoch detailov ide prakticky rovnako kolo 30FPS a karta je stale vytazena na 99%, cize teplota mi vystrelila na 90°C, co je viac ako pri BF4 :D Nebudem to ani dalej hrat, len som si chcel overit ci sa mi to bude pacit, ked som to uz backol. A ano paci, aj ked to neni Fallout.
-
Mě tam vadí ta kamera. Proč to není sakra plně nastavitelné? Tohle je dost zastaralé a pak by šlo nastavit jak kdo chce.
Ostatní věcí nevím. Nehrál jsem ale plnou verzi asi koupím. -
"mapy alá tunel"
to je hezký, jak ani nečteš oficiální info, ale od mudrování tě to neodradí. -
Tahle hra nebude o grafice .... pro ty co hrajou Volání Dutý a podobné blbiny pro tupé amíky to fakt není ...
-
nevim jak kdo ale já už ho hraju a zabil sem svého prvního banditu :D a v dalším kole mě 3 zbývajici rozsekali na maděru .... mimochodem potěší obrázek z puvodné hry s textem you are death in wasteland :D ted to jdu smazat a tesim se az to vydaji cele .... nebudu si to kazit betou ;)
-
tak jak jsem ráno ptal, zda dnes spustí Early Access, tak to byla nakonec pravda, už tam je za 55 e
-
Nestaci rict... ze to holt Fallout nebude, netreba vynaset ortele ale nekomu uz to holt nesedne no.
-
Tak jako žejo... dělej jak myslíš, ale vynášet finální soudy o hře z které jsi viděl dvě mapy (nota bene obě ze stejného prostředí) z bety je dost... hmm... nedospělé :). Ale je to na tobě, nikdo ti jí nutit nebude ;-).
-
Tak, teď koukám na jutubu na gameplay...a ehm...můj názor je takový, že jsem rád, že jsem za to neplatil. Vím, není to dodělané, ale...stylizace mi příjde ontřesná, zbraně jsou veliké jako postavy a mapy alá tunel - skály, skály, skály... Boje působí dost prkenně a dialogy nehodnotím, viděl jsem jen dva. Niet. Radšej knihu. Přes tyhle věci se nepřehoupnu, možná přicházím o skvělou hru, ale je mi líto. Fallout Tactics vypadá daleko lépe.
http://www.youtube.com/watch?v=BsjrV8Slmos
btw.: hudební složka je parádní -
Jo ještě k tomu neni ji moznost koupit..neni..ale kupodivu kazdej kdo chce uz ji hraje:) Takze je uplne jedno jestli se prodava nebo ne..
-
Ak riadne zapracuju LOD, tak sa pri oddialeni znizia detaily.
-
Jisteze jsou DOBROVOLYMI testery, jak jinak, ještě aby je do toho někdo nutil..aneb jak otestovat hru zadarmo a byl u toho kazdej spokojenej:)
-
Okecat ti to jde pekne. Samo vse co pises je pravda, ale porad to nic nemeni na faktu ze to je nedodelana hra, kterou testuji lidi co do ni daly peníze a vyjde buhvi kdy:)
-
Asi to bude více lagovat při oddálení. To pak zabírá větší prostor.
- Není potřeba aby se snižovali. Na to jak to vypadá, to po optimalizaci musí jet skvěle. Když náročné 3D hry je dohled mnohem větší a lod se snižuje po delším úseku jednou skvěle. -
Obvius troll is obvious... jsi trubka,
1) Sousloví "nedodelana hra" evokuje, že hru už vydali a ona přitom není dodělaná. To je blbost, hru nevydali, není ani momentálě možnost si jí koupit.
2) Aktuálně mají přístup ke hře lidé, kteří si jí nekoupili, ale podpořili její vývoj. Fargo jen ukazuje v jakém stavu hra je.
3) "Za rok za dva" je taky blbost... hra má vyjít rozhodně dřív než příští vánoce ;-).
... ale všechny tyhle tři věci asi člověk, jehož příspěvek měl jediný cíl (provokovat), asi těžko pochopí :). -
nastastie si to uz vyriesil :)
-
ta beta vyzera byt ze je uz wareznuta, a ma len 4.11gb, mozno instalacia potrebuje tolko, ale ci ma naozaj tolko, ked ano bude to hra na hodne dlhe vecery
-
uz som mu to vysvetlil ...snad pochopy
-
kedze je to beta, hladaju sa bugy, na to su dobry aj ty co hru predplatili, tzn oni ju budu hrat, najdu bugy nahlasia, to sa nasledne opravy a vzhladom na to ze backerov bolo celkom dost, hra bude zbavena bugov si msylim celkom rychlo, tym padom hra mozno vide niekedy zaciatkom buduceho roku, aj ked mala vyst koncom tohto, mensi sklz nie je sklz, ja som trpezlivy, nebude to dlho trvat a ked vysledok naozaj bude stat za to, tak aj moje peniaze