Přejít na výpis diskuzí
Fargo právě spustil betu Wasteland 2 pro platiče z Kickstarteru
13.12.2013 | Adam Homola
84 příspěvků
-
tak to mi nijak extra nevadí. snad jen že je to dost nahlas (to je zmíněno i v KS updatu). Ale mám z toho dojem, že se Morgan snaží imitovat McCanna (Deus Ex HR, XCOM). Ostatně už jsem ten dojem měl u Tormentu, i když tam je to vkusnější.
http://www.youtube.com/watch?v=Fqw0QXcwUXU -
To boli fakt "krásne" obrazky
-
@ smejki: já jsem akorát koukal na toto video: http://www.youtube.com/watch?v=_MN_LNt00go. První boj začíná v čase 1:10.
-
Já věděl, že jsem na jednoho píčuse v tom blacklistu zapomněl *14*
-
jo, zkouším, ale teprve jsem vlezl na druhou mapu. A zprvu jsem podal víc návrhů a bug reportů než jsem to hrál minut *1*
já ti povim, že jsem v rámci cca jedné hodiny bojoval jen jednou s jakous žabou (piekelná potvora!) a akční hudby jsem si vůbec nevšiml. Budu dávat pozor a kdyžtak jim tam lupnu návrh. -
Jak,o fakt Beta a ma skoro 10gb... to bude teda peckova Oldschool gamesa. *8*
-
Dojmy budou, ale neni duvod nepodat v mezicase informaci, ze je beta venku.
-
Dojmy z bety budou od kolegy Smejkiho.
-
Šajze *15*. Při samotném hraní si toho člověk třeba tolik nebude všímat. Přece jen je to o dost jiné ponoření se do akce, než při sledování na YT.
Co ty, už to zkoušíš? Budou dojmíky? -
v kartě předmětu už ten obrázek je.
-
nicméně to, co tam je, se asi měnit nebude. leda by se na to sešlo dost stížností.
-
Ten inventář poněkud zapáchá falloutem 3 - žádné krásné nakreslené obrázky jako v F1 a F2, ale jen nudné siluety *9*
-
Super. Díky za info.
-
A já zas neběhal kde to zatancuju.
-
hudba ještě není kompletní. přečti si kickstarterový update k betě.
-
Ironie
-
Zda se mi to? K dispozici je beta hry a Vy, misto aby jste napsali vlastni dojmy, opet jen papouskujete cizi info? To snad uz vazne neni mozny...
-
To je inteligentni, plati jen blbci kteri to neumi jinak, my chytri na ty vyzirky a zlodeje vyzrajeme. Poradim ti, ze jsi to ty: TPB
-
Predbiham dnesni recenzi na Broken Sword 5... Nevite, jestli se chysta krabicova verze hry, nebo je jen na Steam a GOG?
-
V článku je jasně psáno, že se může z bety zvěřejňovat co chceš. Akorát recenze z bety by se asi inXile nelíbila.
Není špatné si přečíst článek, do jehož diskuze se rozhodneš komentovat.