Přejít na výpis diskuzí
Fargo právě spustil betu Wasteland 2 pro platiče z Kickstarteru
13.12.2013 | Adam Homola
84 příspěvků
-
Posouvat zanr dal neni od veci, ale taky nejak s rozumem. Tahle hra podle me sazela na tzv. "staromilsky" zalozene hrace. Jinak Fallout 3 posunulo zanr od nic do nikam. Akorat sazelo na zavedenou znacku a k oblivionu misto luku pridalo automaticke zbrane :)
-
ako vsetko zatial na stadium v akom je hra ..je pochopitelne len tie animacie po zasahoch to je fakt hroza..stary dobry fallout 1,2 toto dufam ze doladia..by ma to vedelo odradit od hry normalne..
-
Vidis, ja vetsinou se setkal s opacnym vysledkem. *3*
-
Hlavne kdyz to pojede aspon nak hratelne 30+ Fps, v koukatelne kvalite... to bych ozelel i to priblizeni.
-
Priblizit to jde docela dost, ale ne uplne detailne na postavy - prece jenom potrebujes videt i neco z okoli. Pokud si je chces detailneji prohlednout, muzes to udelat v inventari, tam je postava videt docela detailne a da se s ni i otacet. Oddalit to jde hodne, skoro to pak vypada jako RTS ;)
-
Hraci se MOHOU stat DOBROVOLNYMI testery. Jestli v tom envidis rozdil tak ti uz nic nepomuze.
-
Hlavně aby to jelo nějak stabilně. Co jsem koukal, tak postavy vypadají dobře. Věrohodně. Škoda, že to nejde více přibližovat (asi).
-
Co ti na to povědět? Hra není dodělaná a backeři z Kickstartu k ní mají předběžný přístup. To je správně, ne?
-
Splnuji prakticky vse, az na tech 20gb na disku. Doufam ze to je jen a pouze ilustrativni, nerad bych kdyby to bylo jeste narocnejsi.
-
Dík za dokument. *5*
Tvl celkem HC na to jak to vypadá. Snad to vyřeší jak píšeš. -
Podle reference card je to docela 'krvavé', ale je to beta. Optimalizovat se teprve bude.
https://docs.google.com/file/d/0B3LlgONcNnMUOFVRSW9laWR4VTg/view?sle=true -
test inteligence zdejších uzivatelu uspel na vybornou, staci se zminit ze davate minusy a během minuty jich tam je dalších deset at uz tam je napsane cokoliv:D
-
Dobre, dekuji. Jsem rad, ze se mezi Vami nasel nekdo, kdo do toho kickstarteru zainvestoval dostatecnou castku na betu a jen si nestezoval na to, ze je chudak, co musi davat penize do jinych veci...
-
Jak to jede? Podle obrázku by to neměly být náročné a měly by to rozjet lehce i staré stroje.
-
vy co nesouhlasite..reknete mi která z tech tri vet co jsem napsal není pravda:)
hra je nedodelana, backeri to testujou a finalni verze bude buhvi kdy, tak co minuskujete, trubky:) -
ty jo, tady je zase 0nanů *7* nadávat umí každej trouba, ukažte něco sami, šulci
-
k čemu jsou ti cizí dojmy? zahrej si to na youtube a sám uvidíš
-
vypada to až moc staromilsky. podle mne by se meli inspirovat novymi hrami ktere posouvaji žánr kupredu, treba fallout 3
-
Huraaaa, další nedodelana hra, svete zbor se:)
A hraci v roli platicih testeru..
Ale spatne to nevypada, za rok za dva uvidíme.. -
hm, ta hudba v boji opravdu nic moc, je taková moc hektická, co nutí rychle jednat. to k tahovým soubojům moc nejde, i když se zjevně snaží navodit napětí. ticho by mi bylo příjemnější, je moc rušivá. ale je to taky jen můj názor. třeba si na to člověk zvykne.