Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Posouvat zanr dal neni od veci, ale taky nejak s rozumem. Tahle hra podle me sazela na tzv. "staromilsky" zalozene hrace. Jinak Fallout 3 posunulo zanr od nic do nikam. Akorat sazelo na zavedenou znacku a k oblivionu misto luku pridalo automaticke zbrane :)
  • ako vsetko zatial na stadium v akom je hra ..je pochopitelne len tie animacie po zasahoch to je fakt hroza..stary dobry fallout 1,2 toto dufam ze doladia..by ma to vedelo odradit od hry normalne..
  • Jack1947
    Vidis, ja vetsinou se setkal s opacnym vysledkem. *3*
  • Jack1947
    Hlavne kdyz to pojede aspon nak hratelne 30+ Fps, v koukatelne kvalite... to bych ozelel i to priblizeni.
  • Priblizit to jde docela dost, ale ne uplne detailne na postavy - prece jenom potrebujes videt i neco z okoli. Pokud si je chces detailneji prohlednout, muzes to udelat v inventari, tam je postava videt docela detailne a da se s ni i otacet. Oddalit to jde hodne, skoro to pak vypada jako RTS ;)
  • Hraci se MOHOU stat DOBROVOLNYMI testery. Jestli v tom envidis rozdil tak ti uz nic nepomuze.
  • Keyz
    Hlavně aby to jelo nějak stabilně. Co jsem koukal, tak postavy vypadají dobře. Věrohodně. Škoda, že to nejde více přibližovat (asi).
  • GlaDOS
    Co ti na to povědět? Hra není dodělaná a backeři z Kickstartu k ní mají předběžný přístup. To je správně, ne?
  • Jack1947
    Splnuji prakticky vse, az na tech 20gb na disku. Doufam ze to je jen a pouze ilustrativni, nerad bych kdyby to bylo jeste narocnejsi.
  • Keyz
    Dík za dokument. *5*
    Tvl celkem HC na to jak to vypadá. Snad to vyřeší jak píšeš.
  • MrSanta
    Podle reference card je to docela 'krvavé', ale je to beta. Optimalizovat se teprve bude.
    https://docs.google.com/file/d/0B3LlgONcNnMUOFVRSW9laWR4VTg/view?sle=true
  • test inteligence zdejších uzivatelu uspel na vybornou, staci se zminit ze davate minusy a během minuty jich tam je dalších deset at uz tam je napsane cokoliv:D
  • Dobre, dekuji. Jsem rad, ze se mezi Vami nasel nekdo, kdo do toho kickstarteru zainvestoval dostatecnou castku na betu a jen si nestezoval na to, ze je chudak, co musi davat penize do jinych veci...
  • Keyz
    Jak to jede? Podle obrázku by to neměly být náročné a měly by to rozjet lehce i staré stroje.
  • vy co nesouhlasite..reknete mi která z tech tri vet co jsem napsal není pravda:)
    hra je nedodelana, backeri to testujou a finalni verze bude buhvi kdy, tak co minuskujete, trubky:)
  • ty jo, tady je zase 0nanů *7* nadávat umí každej trouba, ukažte něco sami, šulci
  • k čemu jsou ti cizí dojmy? zahrej si to na youtube a sám uvidíš
  • vypada to až moc staromilsky. podle mne by se meli inspirovat novymi hrami ktere posouvaji žánr kupredu, treba fallout 3
  • Huraaaa, další nedodelana hra, svete zbor se:)
    A hraci v roli platicih testeru..
    Ale spatne to nevypada, za rok za dva uvidíme..
  • ucho
    hm, ta hudba v boji opravdu nic moc, je taková moc hektická, co nutí rychle jednat. to k tahovým soubojům moc nejde, i když se zjevně snaží navodit napětí. ticho by mi bylo příjemnější, je moc rušivá. ale je to taky jen můj názor. třeba si na to člověk zvykne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit