-
No mohli by udělat flame war simulátor, třeba by se na tom hodně lidí odreagovali. :-D
-
Hele bobane, nemoh bys mi dát aspoň o Vánocích pokoj?! Asi to ani nevíš, ale jedinej psychicky porouchanej seš tady ty!!! Evidentně se ti to zhoršuje a říká se tomu paranoia!
-
Tak na 90 procent je to trol.diskusni. A ať už je psychóza, kterou trpí, jakékoliv povahy, evidentně se neustále zhoršuje...
-
Kdo nevěří ať tam běží... *15*
-
stejne nikdo neveri ze jsi holka
-
Oka, když demo, tak je to bez debat :) peace
-
třeba tím, že jsi trotl? .))
-
já se nebojím, jen mě baví rýpat do zločinců, kteří si tu zlodějinu obhájí za jakoukoli cenu :))))
-
Já ti to vysvětlím velice jednoduše kámo! Pro většinu lidí je dostupnější hra za pár stovek než traktor za několik milionů! *3*
-
Nemůže, protože to stejně nepochopíš.
-
prece nedas vypoved aby sel jezdit traktorem, byli tady i vetsi blbiny treba simulator jezdeni na koni nebo hrani na kitare. to fakt nechapu. nebo fotbal manager lol když si mužu jit ven zakopat. Ale traktor nema každej
-
No je to stejné jako úspěch LEGO her. Kolega z práce tohle hraje doma se synem a nemůžou si to vynachválit. Nevím, co na tom nechápeš. *7*
-
Může mi někdo vysvětlit smysl těchto her a jejich úspěch? Počítačové hry nabízejí hráči možnost stát se tajným agentem, závodníkem, gangsterem nebo králem země, zkrátka věci, o kterých může 99% z nás jen snít. Ale jaký má smysl strávit hodiny svého volného času nad zemědělským simulátorem, když to můžu dělat i v reálu a ještě za to dostávat prachy?
-
No právě na velké hry sou patche hned ... na takové ty zapadlé menší se člověk k patchům nedostane. Indie hry taky jenom ty známé.
-
Tím se netrap, spoilery tam máš celkem dobře zamaskovaný! *15*
-
Dík, ale teďka lidi, co to neznaj, nyní znaj spoilery. :-D
-
V pohodě, to ví přece každý malý dítě, že Planescape: Torment je nejlepší RPGčko na světě! *4*
Tak ať se brzy uzdravíš! -
Ty si zamrz asi tak v roce 2000. Dneska se patche dají sehnat řádově do několika hodin, ovšem když ta hra za něco stojí. Přeci nedává smysl dělat patch na hru, která nikoho nezajímá.
-
Jinak se omlouvám za pravopis. Jsem nastydlej a v noci jsem nespal. Tak kdyžtak sorry, jo? :-)
-
Á... pán kámoší jen s lidma z war fór... koukni se někdy na p2p scenu a pochopis, ze pises srajdy :D