-
Fotbal nesleduju, příjde mi to jako ztráta času, ale když vidím někde čas od času nějaké záznamy gólů a faulů tak se nestačím divit, jací jsou ti čutálisti buď slečinky a nebo simulanti. Ale je fakt, že v té PL jsou fakt spíš záznamy gólů a pěkných šancí, než herectví. BTW pěkný avatar.
-
Aha...sorry...já gambrinus ligu už nesleduji...takže už ani nevim, jak se ta zkorumpovaná organizace jmenuje .)
-
Bolí mě hrozně zub. Chtěl jsem hrozně zkritizovat kvalitu recenze, boty recenzenta, úpadek webu, kiksy na politické scéně, českej fotbal..ale bolí mě tak moc, že se nakonec zmůžu jen na to, že se mi recenze dobře četla a že fifa mě docela bavila. Jen jsem se chtěl zeptat, jestli nevíte, proč tam není gambrinus liga? Docela mi chybí zahrát si za známý.
-
Možná bys měl zkusit napsat recenzi na pesko ty, poslat jí do redakce a ať jí sem daj, uvidíme kolik se najde lidí tvojí IQ úrovně a budou ti to taky takhle komentovat :)
-
koho zajima od roku 08 PES?mozna tak PC hrace do rocniku 11,
-
jestli ti vadi takovej fotbal, tak koukej na premier league, tam je tehle vykonu minimum.
-
Jo,málem jsem zapomněl..kvalitu této recenze nejkrásněji vystihuje ten příspěvěk na první straně s nejvíce hlasy.. "Není zde číselné hodnocení?!Vůbec nevím co si mám myslet"... :-))))
-
sleepless@tiscali.cz Ty jseš možná šokovanej naší naivitou,ale já jsem vždycky v šoku z těch tvých hausnumer,který tady hážeš každý druhý kravině..možná bys měl zvednout horní hranici max hodnocení a podle toho jak to tu solíš ,bych doporučoval minimálně tak na 30..takže ono je hroznej problém sehnat pro evo na vyzkoušení..hmmm na hej.cz s tím evidentně problémy nemají..recenze na pc verzi Dark souls bude ještě letos,nebo si mám počkat do příštích vánoc?Kolik si toho v tý fifě odhrál? Dva pětiminutový přáteláky? Podle kvality týhle recenze si je ani nedohrál. Za tohle jako chceš křištálovou lupu?? Šaškárna hadr :-D...
-
Osobne si dam fotbal radsej nazivo, sporty mi pridu vhodne tak pre handicapovanych.Ale ked niekomu chuti.
-
Díky, v tomto případě obzvláště potěší :)
-
FAČR - Fotbalová asociace České Republiky se to teď jmenuje.
-
Před hodinkou skončila Sevilla proti Barceloně a musím říct, že kdo dokáže naskriptovat takovej balet, ten by měl dostat nobelovku - za cokoliv. (až na světový mír)
-
Já bych ty internety zakázal!!
-
Pana Polacka nemusim, ale tahle recenze je vazne vyborna.
Asi nebudete takovej oot, jak jsem si myslel. Opravdu se tesim na dalsi pane Polacek -
To je právě ten plus, že tam neni...takovej cirkus...nehledě na to, že to neni vina EA jakožto ČMFS
-
a abych pravdu řekl, kvuli tomu onlinu bych jim to nejradsi omlatil o hlavu a vrátil.
-
Zajímalo by mě, jestli hráči konečně předvádí oscarové herecké výkony při sebemenším dotyku, jako je tomu ve skutečném profesionálním fotbale.
-
Napodobne. Ja dokonce uvazuju, ze mozna tenhle rocnik vynecham, protoze nepritomnost Gambrinus ligy me stve. Nebavi me hrat za Manchestery, Barcelony, Madridy, Milany a ostatni velkokluby. Chci se ujmout Zbrojovky a z bahna nasi zkorumpovane kapr ligy ji dotlacit az na vysluni evropskeho fotbalu *4*
-
Ja ten svuj prispevek nemyslel vazne, proto tam je na konci ten smajlik. Kazdej at si se svym volnym casem dela co chce, to da prece rozum ...
-
Mě se teda ta hra na normální rychlost zdá docela pomalá.