-
Revoluce Fifa 12 a tohle za osm? Ach jó....Asi jen můj názor, ale poslední revoluce, kterou EA Sports ze sebe vykřesali, byl přechod do 3D. Zas na druhou stranu - vydávat poslední dekádu jen aktualizaci soupisek klubů a hráčů (a to se navíc ani ČR netýká, že) a sklízet za to nadprůměrná hodnocení, to by se mi taky líbilo. Congrats!
-
Zdar chlapi,
nevíte prosím někdo, jak je to s "virtuálním profesionálem"? Ve Fifa 13 jsem zatím nic, co by alespoň něco podobného připomínalo, nenašel :( Myslím tím zlepšování atributů u vytvořeného hráče během sezóny, apod...
Díky *3* -
Aký je online? Sú tie servery schopné? Počul som že v 12 to bola katastrofa, ktorá rozumné online hranie prakticky znemožňovala
-
-
FIFA 12 byla v tomhle směru ještě zlatá. Včera v osm hodin večer jsem hru zapnul, že odehraju pár zápasů sezón, hrál jsem do půlnoci a odehrál jsem čtyři zápasy! Hra prostě není schopná spojit dva hráče. V lepším případě napíše už v menu, že bylo spojení ztraceno, v horším případě to napíše až po nástupu na trávník následované asi minutovým vyhodnocováním kontumace, které se nedá přeskočit, no a v nejhorším případě přijde nekonečný loading před zápasem, kdy se prostě musí hra natvrdo vypnout. Takže zatím je to opravdu o nervy a říkám si, jestli tohle je odpovdající kvalita, kterou bych měl za jedenáct stovek dostat. A podle ohlasů se to týká nejen PC verze, ale i PS3 a Xbox.
-
to si jako kde slysel ze online ve 12 byl katastrofa ? online tam byl uplne v pohode, stejne jako u 13
-
-
Za sebe mohu říct, že to katastrofa byla, a proto si to letos nekoupím. Čekal jsem půl roku, než vyšel patch, abych mohl bez problémů hrát. Tolik k podpoře EA.
-
-
-
Ještě jeden postřeh.Proč každej fifák se vytahuje s licencema co fifa má a pak nenarazí člověk na jinej tým než real,city,chelsea a pod.?:) Na tom webu se právě hraje i s low týmem liga např..
-
-
Ja sice nejsem FIFak ale uznavam ze je mnohem prijemnejsi kdyz clovek hraje ligu proti compu kdyz maj tymy skutecny nazvy a dresy nez kdyz tam misto Chelsea behaj hraci v nakejch fialovejch trickach a menujou se North London.
-
-
j to máš recht.Já nečekal,že někoho baví singl:).
-
-
-
web se jmenuje gameway.cz
-
Sry za zbytečnej příspěvek,ale aspon se mi uleví.Tohle je ta nejposranější hra,co sem kdy hrál.Rozhodčí zavazí a z 5 zápasů sem ve dvou díky jeho postavení a demenci dostal gola.Obtížnosti sou trochu v jiným rozmezí.Že bych na normál(občasné hraní) u toho musel strávit půl život,abych se uráčil dát aspon jeden vyjebanej gol,to ste se pojebali ne? hraju to 5 hodin v tahu a dostavam goly 5 vteřin pred koncem pičo.Už mi u toho rudne žalud opravdu.
-
Cože, žádné číselné hodnocení? Za takový amatérismus si lupu nezasloužíte ani náhodou! *16* *11*
-
-
Lupa je anticena pomalu, kdo ji má, tak jeho úroveň je brak. Takže si je spíše pochválil tímto;)
-
Tak poprvé s tebou vyjímečně souhlasím *1*
-
-
Že nás neupozornili v posledním podcastu, aby jsme se na to psychicky připravili.
-
-
-
Zdravím, měl bych dotaz, hraju fifu 13 na PS3 po síti proti kamarádům, vše jde v pohodě až na jednoho, když mu pošlu pozvánku, tak nás to nespojí to samé je, když pošle pozvánku on mě, přitom já hraju proti ostatním kamarádům v pohodě, to samé i on. Prostě jenom nás dva to nespojí. Můžete mi poradit? Díky, Odpověď mi prosím napiště na mikroice2@seznam.cz
-
Já si nemůžu pomoct, ale vždycky když vidím obrázky ze sportovních her tak se prostě musím strašně smát. Neřeším teď jestli se hra ovládá tak nebo tak. Jestli stojí za prd nebo je výborná, ale grafiku. Nemůžu uvěřit, že od roku 1997 ( nebo kdy vyšla první skutečně 3D FIFA/ NHL ) mají hráči buď vyztužené nebo levitující rukávy / nohavice. Schválně si všimněte, že konce nohavic se nikdy nedotýkají hráčových končetin. Jo je to prkotina, ale už těch 15 let mi připadá, že se po hřišti pohybují paňáci co musí nosit nějakou šílenou krinolinu pod dresem jako měly ženské ve středověku. A to je prostě veselá představa. *4*
Samozřejmě to je neduh i jiných her, ale u sportovních, kde se promenáduje banda stejně vypadajících figur je to prostě nepřehlédnutelné. *1* -
-
Za to můžeš děkovat konzolím.
-
Pravdu dis. Vypada to vazne desne, na rok 2012 veliky amaterismus. Na druhou stranu ale sam uznavas, ze jinde to neni lepsi. FPS, TPS, RPG... na obleceni a hadry vsude kaslou. Proste neni vykon, vsichni oblikaji jen vyztuzeny hadry a vespod maji krinoliny. A kdyz uz si nekdo da tu praci, rozvlni maximalne kabat nebo nejakou kapi. A to se potom jeste placaji po ramenou a demonstruji na tom PhysX. Ze to sice jako sebralo mraky vykonu, ale stalo to za to. :)
Co pamatuju, vlajici trenky (a mozna i trika? nevim) mela kdysi (a snad porad ma) asi jen NBA. Tam by krinoliny uz vubec nepusobily dobre. Jenze stejne to vypadalo vselijak, bo neni vykon a vsechno je to moc umely. -
Tak tvoje starosti bych chtěl mít. Vskutku.
-
-
Zdravim hraju fifu 13 na ps3 on-line a behem chvile mi spadne server ea nevite cim to muze byt? na fifa12 to bylo ok moc dik za nejakou radu