Přejít na výpis diskuzí
Fight Club #115 HD: Kdopak by se ženy bál?
2.2.2013 | Redakce Games.cz
132 příspěvků
-
všici víme, že místní rezidentní <>hovada jsou ve skutečnosti Poláčkova alter ega!
-
Konečně to někdo odhalil - díky, teď můžu zmizet, jako strašidlo :))
-
Asi magie >_>
-
Další z mnoha, mnoha holek, co si můžu dát do seznamu - I hate skinny boys *9*
-
Sakra! Já věděl, že Poláček je troll! *2*
-
Smejki, na trolly se nereaguje.
-
No i tak mi prijde že si sem tam moc "mumlá pod nosem" (ztišuje víc a víc, jako když si začínáš být nejistý tím, co říkáš), a spravit to by pomohlo daleko víc.
-
Petře, na trolly se nereaguje.
-
Od kdy jsme ve Fight Clubu řešili něco aktuálního? Jde o to naše řešení, ne o aktuálnost. A pomýlenost tvých teorií už ti vysvětlili lidi dole. Se divím, že to vůbec posloucháš, když tě to tak štve.
-
Normalne to jde, ale tentokrat se natacelo na jednu stopu kvuli technicke zavade, takze tak.
-
Ty máš prostě štěstí, že to přesunuli na úterý, když ve středu chodíš na brigádu. *1*
-
Zkus se trosku zamyslet. Kazdy ma jiny vkus. Ano rict ve spolecnosti tlustych slecen ze jsou tluste kravy se nehodi ale rekla snad Alzbeta ze jsou ti kluci vychrtli volove ? Nerekla. A nejedna se tady o zadnou seznamku tudiz je uplne jedno komu se kdo libi...
-
Betka chodila do židovskej školy a páčia sa jej Nordi, divné :-)
-
Když se přesune natáčení ze sředy na úterý, tak se komentáře k tomu tvýmu magickýmu čtvrtku dočkáš o den dřív, ty kosmopako.
-
Stačí začít trochu jíst ;)
https://www.youtube.com/watch?v=9Kg-zbJjlyA -
Mají. Režisér dostane příště přes prsty.
-
45:28
-
V jaky minute to rika? :)
-
dyt to je ta rovnopravnost predsa. A muzi nemaju city predsa. :) Mal by si si to dat dokupy nejak.
-
hezka holka puvodne jsem ji chtel nekam pozvat ale jak začala mluvit o severanech stratil sem zájem. jak muze v pritomnosti 2 stihlych kluku rikat ze nesnasi chude kluky, to je jak kdybych ja v pritomnosti nejake objemnejsi holky rekl ze se mi nelibi tluste kravy proste ignorance nejhrubsiho zrna *11*