Přejít na výpis diskuzí
Fight club #120 HD: Pod palbou DRDOS
9.3.2013 | Redakce Games.cz
103 příspěvků
-
Adblock sice mam, ale nějak se mi tu reklamu nedaří zablokovat. Lupínky před každým videem? EE. Jestli nepřijdu jak na to, letíte z oblíbených. Chápal bych reklamu na hry, nebo na HW, ale tohle je už moc....
-
o_O
-
věci, které se platí ročně nejsou náklady, nebo co?
Je přece úplně jedno, jestli platím jednou ročně 12 000,- nebo jednou měsíčně 1 000,-. Tak jako tak musím každý měsíc získat litr, abych to zaplác.
Rozhovor není jen o odpovědích, ale i o otázkách. Tak jako tak je to exkluzivní obsah a ten, pokud je zajímavý (jako že většinou je), táhne konzumenty. A E3 nebo Gamescom jsou celkem vhodná příležitost k takové tvorbě. -
smejki.Obhajujes jejich, podle tebe, spatne placenou praci, kterou si sami zvolili.
Coz tak trochu nema logiku :) -
Provoz serveru pokud vim se plati minimalne rocne ne mesicne.Grafiku uz maji.Na E3 dneska clovek jezdit nemusi protoze jsou prenosy zive.
A tech par rozhovoru, ze kterych se stejne dozvis pokazde to stejne tzn. hra je uzasna atp. za to nestoji :) -
Viktor_H: A v kolika případoch figurovaly jako útočníci spojovaní s hrama děti? Pokud si pamatuju tak poslední útoky páchali lidi okolo 20ti.
-
Já už se lekl, že je to reklama na Farming Simulator 2013
-
Děkuji ti dobrý muži *14*
-
Nechápu co kdo má proti reklamě, v TV jsou stanice na kterých je reklama to nejzábavnější
-
tak uplně happy nejsem ale dík za voptání.. abych nebyl jenom za prudice tak s tvym prispevkem jinak vesměs souhlasim
-
A? Jak to souvisí s čímkoliv? Udělá ti radost, když místo toho napíšu 75letého důchodce? Fakt ti to udělá radost? Tak fajn: 75letého důchodce. You happy now? ;)
-
spis ty si nepochopil tu moji. tady v cechach se v 60letech totiz estě tvrde maka *3*
-
Good point *1*
-
No jo, jenže já svýho Aston Martina včera naboural, takže zase živořim. A co teprv takovej janchor, toho tuhle tlačily zlatem vyšívaný boty.
-
>>A dovoluji si tvrdit, že jsem se žádným deviantem nestal.
No, začal jsi studovat filosofii.... (pokud si tě nepletu) *4* -
panejo to sou triky.. diky za radu
-
Nepochopil jsi pointu. Ta tkví v tom, že tohle asi nebude ten typ reklamy, kterej bude oslovovat mladý lidi, který choděj na tuhle stránku. Všem důchodcům, kteří paří, až se z nich kouří, a nad reklamou nad brambůrky jim ukápla nostalgická slza (a slina), se samozřejmě omlouvám. Všem třem.
-
Ale hovno, stavěj si vily a jezděj v bavorácích - zapomínáš na prachy, co mají od publisherů za recenze...
-
stalo se mi to samé.. mail dorazil, "Please find your unique code below." též napsáno a pod tím nic..
edit: takže po zaslání na muj gmail, kod se zobrazil.. na seznam.cz nikoliv