Přejít na výpis diskuzí
Fight club #120 HD: Pod palbou DRDOS
9.3.2013 | Redakce Games.cz
103 příspěvků
-
Me osobne jeho 'kouzlo osobnosti' taky dost miji. Ale nejaky hry rad ma, nebo je alespon hraje. A to genericky a naprosto zamenitelny MMO-cka, coz me miji taky :)
-
Pod tím se mi kod normálně zobrazil, používám Gmail.
-
muzete mi nekdo potvrdit ze mate ten kod? nechal sem si validovat mail a dosla odpoved ve zneni blabla find your unique code below, ale podtim uz nic neni i kdyz vim zeby melo :)
-
Reklamu naprosto chápu... Z něčeho žít musíte ale nevím zda je to vašim přehrávačem nebo čím ale zvuk naprosto ztratil oproti youtube dynamiku a rozsah... je to slyšej již v znělce kdy při 720p naprosto chybý basy i výšky .. Jinak super díl :)
edit: hodne je to slyset taky v trailerech... -
To už mají na děti větší vliv pohádky. A skoro v každé pohádce je nějaký hrdina, který zabíjí ostatní, ať už draka, nebo loupežníky, nebo dělá ještě mnohem horší věci. Pokud bych jen na chvilku připustil, že hry mají nějaký vliv na chování lidí, tak bych taky musel uvažovat nad tím, jestli všechno, co považujem za uplně normální, nemá negativní vliv ještě větší.
-
prej 60tiletýho důchodce.. jestli si myslel tady v čechach tak to byl dobrej vtip
-
"Příčiny jsou rodina, kamarádi, společnost jako taková" - Je prokázáno, že děti rozlišují mezi realitou a fikcí mnohem méně než dospělí. Když si děti ve školce hrají na policajty a lupiče/na maminku a na tatínka apod. má to na ně obrovský formující vliv, promítají do té interakce sami sebe (prožívají to). Nejsou schopni to tak striktně oddělit jako dospělý člověk vychutnávající si role-play za korunovanýho zmrda... Z toho plyne, že jakákoliv fikce (filmy, hry) jsou pro děti rizikový faktor, jelikož pro ně jsou právě součástí té tebou zmiňované společnosti mnohem více než pro vyrovnaného jedince - mohou být příčinou, spolupříčinou, slabou spolupříčinou, nebo nikdy nepřerůst v něco víc, než jen v ohrožení - to už záleží na spoustě faktorů.
"Hry na to vliv nemůžou mít veškerý žádný" - V dětském věku jsou lidi jako houba a i zkušený psychoterapeut odhaluje příčiny problémů v řádech měsíců nebo i více..., ale Robotron ví jistě, že hry prostě mít vliv nemohou a basta. *7*
Nikdo netvrdí, že hra má větší vliv než matka... Ale jestli to dělíš jen takto, jako když rozpůlíš meloun uprostřed, a ani se nepokoušíš o strukturovanější analýzu, pak asi nemá smysl to řešit. -
cca 5 článků denně, 31 dní v měsíci, provoz serverů, grafika, extra nákladné akce (E3)... a bůhvíco ještě. Já si myslím, že ty drobný šušně se uměj sakra nehezky nasčítat. Osobně si myslím, že jsem těch 200k přestřelil, což ještě smutnější.
-
Média myslim samozřejmě ta, která o něčem informují, zprávy, noviny, atd., a lidi si z toho utváří názory. Nevim o tom, že by hry tohle dělaly.
-
Jen technická: média (a nově tedy i hry) jsou součástí společnosti a do určitý míry (televize například do míry poměrně velký) tu společnost formujou.
-
Chválím Karlův pohled na AC. Nechápu proč to někdo vůbec hraje.
-
Právě jak jsem psala "nějaký problémy vždycky primárně způsobí úplně jiný vlivy, než hry", tak jsem myslela něco podobného, co si psal v prvnim odstavci. Hry můžou podnítit k nějakému trestnému činu, ale to už v hlavě toho člověka musí být něco špatně.
-
No jistě, jak jinak by to o sobě mohl říkat, kdyby ještě nebyl? Příčiny jsou všude jinde, jen ne tam, kde je chce veřejnost ovlivněná medii vidět. Příčiny jsou rodina, kamarádi, společnost jako taková, malá inteligence, atd. Hry na to vliv nemůžou mít veškerý žádný.
-
me hlavne neprisel Karel normalni...
-
Říkal on o době, v níž už byl pravděpodobně deviant. Pojďme se bavit o skutečných příčinách, ne domnělých. *3*
-
No reklamy...Podívejme se kam to dneska dotáhly TV stanice jako takové s nemalým přispěním reklam.
Sledovanost se snižuje a snižuje a snižuje..... -
Nějakou dobu strpení ? to je zhruba kolik let ? :)
-
Sakra ti "novináři" si, ale žijou.
-
Charlieho Mansona inspirovala k vraždění hudba Beatles. Pojďme se bavit o tom, jaký negativní vliv na děti mohou mít Beatles :)
-
Nepochybně na tebe při vývoji spolupůsobí. Že působí nepochybně, vyplývá už z toho, že ve vývoji (kritický 7-14 rok života) na tebe působí všechno. *4* Otázka je, jak moc... A tam je potřeba analyzovat nejen okolí jedince, ale i jeho vlastní předpoklady... Nepochybně ale mohou hry rizikové jedince podněcovat. Argument, že naopak, že si to "vybijou ve hře", je podle mě hodně na vodě, může to být přesně naopak...
Ve 12ti letech jsem hrál poprvé Fallouty (1,2, Tactics) a hláškám typu: "Vytahám ti střeva a uškrtím tě s nima"/ "Byl roztrhnut jako telefonní seznam."/ "Trsá v rytmu olova." apod., jsem se od srdce smál, stejně jako scénám, v nichž někoho upálíš plamenometem, rozstřílíš na cucky, případně zabíjíš malý děti (některý z těch šmejdů po tobě házeli granáty!). Ale samozřejmě to nezůstávalo jen u takhle explicitních scén, je i mnoho subtilnějších, např. dělání otrokáře pro Metzgera (i když já raději celou tu jeho bandu sejmul, byla to do začátku slušná výbava - ne že bych to tehdy dělal kvůli ubohým otrokům... *1* ).
A dovoluji si tvrdit, že jsem se žádným deviantem nestal. Jenže to může mít X dalších faktorů...
Vím jen tolik, že vliv her rozhodně není téma, které by šlo vyřešit šmahem ruky...