Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • blixa
    Reklama jde po 10 sekundach preskocit. Pokud je to pro tebe moc dlouha doba, neda se nic delat, holt si uz asi zadnej podcast neposlechnes.. ;)
  • VonHayek
    Měl bych Martine otázku - zatím to vypadá, že systém reklam v přehrávači leží mimo systém bannerů, které se donátorům vypínaj a mne by zajímalo, zda to bude napořád a nebo se donátorům někdy vypne i tato reklama..?
    Dík
  • blixa
    Na Youtube uz nenahodime zadny nase video, jen pokud to nebude posledni moznost na svete.. ;)

Desync audia - viz vyse - neni zpusobenej prehravacem, ale bohuzel uz chybou v originalnim fajlu.
  • blixa
    Desync audia s videem uz byl bohuzel v originalnim souboru (viz veta napsana primo nad videem) - neni to po celym videu stejny, takze oprava by zabrala hodne casu.. :( Takze obcas to na obraz sedi, obcas ne, bohuzel :(
  • win7, chrome nejaktuálnější
  • hlavně, aby se přehrávalo vůbec něco
  • blixa
    V novym prehravaci jsme zatim nahodili tak 10 videi - porad je to beta provoz a snazime se to odladit. Tvoji chybu jsem nahlasil programatorum, ale nijak se mi nepovedlo ji zreplikovat, takze uvidime, zda to kluci nejak odhalej.

Kazdopadne priste by vic nez nadavani pomohlo napsat jakej prohlizec/system pouzivas..
  • blixa
    Reklamu proste ukazovat musime, holt je potreba se s tim smirit - jinak proste zadny Fight Cluby nebudou. V tuhle chvili ale jeste neni hotovy omezeni prehravani na IP adresu za danej cas - jakmile to programatori dodelaj, nebude se to ukazovat uz pri kazdym spusteni, ale jen jednou za par hodin..
  • Video jsem neshlédnul, neměl jsem nervy čekat na konec reklamy (FIX THIS SH*T)
  • Mart9
    Doufám, že z těch reklam před videem máte alespoň pořádnej balík peněz a ne nějakou almužnu.
  • říkali to už několikrát, nechtějí, aby jim celý dvouhodinový video zablokovali kvůli traileru nebo ukázkám ze hry, na který nemají práva
  • bože. Jediný video se mi ještě nepřehrálo napoprvý v tom novym přehrávači. Tohle je fakt už dok...ený maximálně. Error loading media. File could not be played. *16*
  • ZvacA
    P*del, ha*zl, deb*lní atd. Je to česky? Je, tak taky. :)
  • BoB.2
    Myslíš slovo pyča.
  • Koukal jsem 4 minuty a je tam nějaký problém se zvukem, poměrně často v mikrofonech praská a je to poměrně dost nesynchronizovaný. Zlepší se to dál a nebo je to celej podcast ?
  • Podle mě mu nebylo moc dobře a byl tak trochu vmanévrovanej do role "a teď zmáčkneme tlačítko "Drda" a vypadne nějaká přisprostlá hláška". Což ho očividně docela s*alo.

Jinak ta reklama na brambůrky je skvělá.... pro šedesátiletýho důchodce v papučích. Ale to je fuck up nějakýho markeťáka a tudíž důvod ke škodolibé radosti. *4*
  • Ten mě hrozně sere :D
  • i novinky.cz mají lepší přehrávač:)
  • Spiker01
    Jo to bych taky bral, já to z YT vždycky stahoval abych měl extended cut...
  • Ba, ne. Dulezitejsi je se podivat na traktor! *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit