Přejít na výpis diskuzí
Fight club #120 HD: Pod palbou DRDOS
9.3.2013 | Redakce Games.cz
103 příspěvků
-
fixni to sám tím, že pošleš games každej měsíc 200 000,-, čuju, že to by na pokrytí nákladů stačilo.
-
desync byl i v živém vysílání
-
Proč se s Karlem nebavíte normálně, jako s každým (jiným) hostem? Měl jsem pocit, že poslouchám úplně jiný pořad.
-
Mě zase tady přestal :)
-
Prima podcast :) Ono to téma od jakého věku a jak často a co nechat děti hrát je dost komplikovaný. A možná spíš zbytečný. Já si myslim, že naprostá většina z nás, hlavně např. děti 90. let, hrála už od útlého věku. A jsme úplně normální (?) Ano, je jasné, že malýmu synáčkovi rodič asi ani nedovolí koukat třeba na Dead Space, ale tím vším chci říct, že nějaký problémy vždycky primárně způsobí úplně jiný vlivy, než hry...
-
Kdo chcete Neverwinter beta key - tady ještě nějaké jsou http://promo.pcgamer.com/Neverwinter/
Tady najdete odpovědi na otázky (v prvním komentáři) - http://mmorpg.org.pl/news/zobacz/Chcecie-klucz-do-Neverwinter-Online-Zapraszam-do-rodka -
Tak už mi Drda taky začal lízt krkem. Hrozný kecy.
-
nemuzete sem nekterej znalec prdnout odkaz na stahnuti nejake aktualizace toho fwplayeru, nebo spravnej plugin kterej v CHROME nedela ty problemy s klapanim ve zvuku? (nemyslim ten desynch) hodinu a pul tukani na pozadi proste nedam..
-
Mám Windows 7 i chroma a žádný problém jsem nezaznamenal.
-
Rozhodne lepsi nez stara videa, kde reklama naskakovala ve spodnim ramecku kazdych 15 vterin, takze treba behem dvouminutovyho videa ji clovek musel odklikat nekolikrat. Neskutecne otravna zalezitost...
-
nehnevajte sa, ale tá reklama na lupienky je krásna.
-
ale ten co tu byl předtim byl pěknej a navíc dobrej, alespoň mě vždycky jel, nevim,co maj lidi za problém. A to ani nemam nijak extra rychlej net...
-
Jo, tak aby z toho něco užitečného pošlo: Win7 64bit, 560Ti, aktuální Firefox, 20Mbit a vše šlape jako hodinky.
-
zkus si něco pustit na prima play, potom se vrať a zkus něco říkat o otravnosti, tam ti pustí během pořadu snad dvacet reklam, které nejdou skipnout tak rychle jako tady
-
V pohodě...
Chápavej jsem, protože s tím mám vlastní zkušenost. -
Samozřejmě že jsem si nakonec počkal, chtěl jsem jenom upozornit na to jak je to otravné !
-
Škoda, protože mě se tu všechny videa cukaj. V lepším případě jen video, v horším případě i audio.
-
Nojo, bohuzel ne kazdej ctenar je tak chapavej jako ty :) Sorry ze jsem na tebe reagoval tak ostre, holt jsem se pri cteni tyhle diskuse nejak nasral a ted teprv koukam, jak jsem to tady hrozne vytapetoval :))
-
S reklamou nemám problém, když vim, že z toho tenhle web něco má. Proto píšu, že doufám, že z toho máte nějakou solidní částku a ne reklamu "za každou cenu", aby z toho něco káplo. Bohužel reklamy jsou holt nutnost.
-
Jj, ted je to delany nekde mimo - ale hned jak doladime kolem videi ty nejvetsi chybky, tak kluci dodelaj i tu moznost vypnuti pro donatory.. Mejte pls jeste nejakou dobu strpeni.