Přejít na výpis diskuzí
Fight Club #125 HD: Tryzna za LucasArts
11.4.2013 | Redakce Games.cz
75 příspěvků
-
Moooc vtipný!!! *7*
-
Hm, a za co bys ty hvězdičky chtěla ty? Když se budeš ještě chvilku snažit, dostaneš vedle BANU tohle...
http://2.bp.blogspot.com/_jyaFg9IwHtQ/THDwv_VooNI/AAAAAAAAG7Y/o8CGvelOTnE/s1600/Golden-Troll-Award.jpg -
Dle mýho by měly dostávat hvězdičku hlavně kvalitní příspěvky a zajímavý názory, jako znamení pro ostatní diskutéry *ano, tohle stojí za přečtení*. Tady se však hvězdičkujou akorát vychvalovačný komentáře, jak sem si v poslední době všimla. To je přeci jasný i bez hvězdy, že se to bude redakci libit... *7*
-
Doctor: Že by to bylo tím, že každý má jiný vkus?
-
Možná to dělaj ty prsa.
-
S Tlamiczkou?
-
Já říkám jedno, život je moc krátkej na to abych se rožčiloval nad kdejakou číčovinou :)
-
Nevím holka jak ty, ale myslím, že jinde by ti už za tohle dávali BAN. Každý je rád za kritiku, za názory co zlepšit apod. Za to by měl být každý provozovatel webu vděčný. Ale je rozdíl mezi kritikou a kritikou. Kritika se musí podávat slušně, bez osobních útoků, či nadávek. Ty se prostě neumíš oprostit od emocí a od nějakého pocitu křivdy. Prostě se na to vykašli, jdi se projít, zkus to vzít z nadhledem a je to. Takové výkřiky ti vůbec nepomůžou a jen se tak shazuješ. Navíc nejsem asi sám, který chce diskuzi a ne žumpu stylu Novinky.cz.
Hlavně tohle téma se zvrhlo. Starší hráči jsou plní nostalgie a v dnešním světě fotorealistických her uvítají návraty ke kořenům a mladší nedají naopak na realistickou grafiku dopustit a je pro ně vším. To ovšem neznamená, že jedno nebo druhé je špatné. Jeden má rád holky, jinej zase vdolky. Takže to, že se mi libí starší nebo novější styl grafiky neznamená, že je to špatně. -
Ne, neni. Že se to tobě nelíbí neni žádnej důvod pro to, aby se tahle stylizace považovala za míň hodnotnou, než ostatní.
-
Vychvalovač -> hvězdička *líbi se redakci*
Kritika -> ban
Tohle je ta svoboda slova a názorů, pane Smutnej? -
Ač se to podle toho slova nemusí zdát, umění vážně neni o technický kvalitě a porovnávání toho, kolik toho autor "umí" udělat. Je to o vystižení a zprostředkování nálady a pocitu a v tomhle ohledu nemám sebemenší problém jak s Trine, tak s Proteus.
Vezmi si třeba fotorealistickou malbu, dá to šíleně práce, ale neznamená to, že je to nějak větší, nebo hodnotnější umění, než třeba kubistická malba, nebo impresionismus, který zas nejsou na techniku tak náročný. Jsou to prostě dva rovnocenný styly a o kvalitě díla rozhodujou jiný věci, než v jakym stylu je vyvedený. -
Az na vyjimky mi Trine prijde jako docela solidne preplacanej kyc i kdyz gameplay ma zabavnej a dokaze zaujmout coz je nakonec oc tu u pocitacove hry bezi.
-
Treba jsem toho prave videl tak moc ze dokazu pochopit co se autori Protea snazi vyjadrit a ty jsi proste jenom omezenej ale to asi nikdy nezjistime...
-
Hm, aha. Děkuji za odpověd...
-
Neznám moc spořičů obrazovky, ve kterejch by se člověk mohl toulat a ten spořič by na jeho přítomnost reagoval.
-
Já si ani žádného chrčení nevšiml ;o) Naopak jsem si všiml, že máte všichni k daným tématům co říci a máte velký přehled. Tenhle FC se mi hodně líbil.
-
Mě tvůj hlas vůbec nevadil. Asi jsem zvyklý, jelikož mám známou a ta mluví pořád, jako kdyby den před tím propařila a prochlastala celou noc. *1*
-
Nenech se jima vytočit. Podle mě to bylo v cajku. Co mě rušilo bylo funění Martina, ale snad časem vezmou nějaký clip mikrofony a bude to v pohodě.
-
jak spravne nekdo poznamenal v recenzy na Proteus ..."Pred 15 lety se tomuhle rikalo sporic obrazovky." *1*
-
Přesně tak pro mne je umění Trine někomu se to hodně barevné nemusí líbit, ale každý na tom vidí že ti co to dělali něco umí! Proteus je dílem neumětelů co svoji neschopnost snaží zakrýt hraním si na "umělce"