Přejít na výpis diskuzí
Fight Club #125 HD: Tryzna za LucasArts
11.4.2013 | Redakce Games.cz
75 příspěvků
-
Já žádné urážlivé, vulgární ani trollovací příspěvky nepíši. Ano Petr mi to vysvětloval a sám uznal, že sem dostala ban neprávem a následně se mi za něj na diskuzi omluvil. V pondělí sem dostala další ban za úplně obyčejnej příspěvek. Nebyl ani urážlivý ani trollovací, můžete si to klidně ověřit...
Jeden takovej urážlivej, vulgární, agresivní a nenávistný příspevěk máte na týhle diskuzi
http://diskuse.tiscali.cz/games/clanek/nove-obrazky-z-gta-v-predvadi-potapeni-i-rotacni-kulomet-62431/?page=2
Já to nahlásila a vůbec nic se nestalo, je tam už několik týdnů, takže prosím o vysvětlení. Jak je to tedy s tou zdejší svobodou? -
Mažeme jen urážlivé, vulgární a nebo trollovací příspěvky, které mají za cíl jen rozproudit hádku, většinou na základě naprosto stupidní nelogiky a provokace. A celkem přesně vím, že tohle ti Petr vysvětloval i na tvůj dotaz mailem.
Takže bych nezkoušel pozici mučedníka, jelikož ti to bylo už několikrát vysvětleno, další volání po flamewarové pozornosti ti zase vynese smazání. -
Mno, sice mne moudří lidé upozorňovali, že na nepříčetné bláboly (Lukáš, který neumí nainstalovat hru a vlastně zbytek) nemá cenu reagovat, ale tak, protože je to už nějaká ta doba, tak "sugestivní psychokomunista" vznikl právě z diskusí na Games, kde mne kdysi nějaký rozohněný čtenář pod článkem o Dragon Age nařknul, že využívám sugesce, stejně jako komunisté, abych lidem vštípil svůj pohled na hru :)) Takže sarkasmus a pláčeš na špatném hrobě...:)
-
A další takový... takže po stopadesáté - recenze nejsou a nikdy neměly být objektivní. Vždycky jde o subjektivní útvar, který odráží názor autora. Nic víc, nic míň.
-
Co to povídáš? Byla tam spíš výtka k předpojatosti a jednostranému zaměření recenzenta. Diskutuje se o kvalitě a objektivitě recenze, ne o svobodě slova. Recenze Lukáše Grygara nejsou objektivní. GTA4 dal snížené hodnocení, protože neměl v té době pořádný počítač a neuměl to nainstalovat /trouba/, případně to hrál z warezu. Deus Ex Human Revolution dal 10/10, ačkoliv to nebyla hra bez chyb, žádná převratná inovátořina!, a to prý jen proto, že v tý době vycházely takový sračky, že to mezi nima svítilo a mušel tomu dát 10/10! A ty, který se hlásí ke komunismu a odkazu KSCM, tu něco mektáš o svobodě slova? Co ty piloti RAF co jste umlčeli v padesátých letech, protože jste se jich báli!? Na to nemáš argument vid?
-
Je rozdíl mezi vyjadřováním svého názoru (v mezích slušnosti samozřejmě) a psaním hloupých trollích blbin, které se za názor považovat nedají.
-
Za to drnceni hlasu se omlouvam - podcast byl domluveny na posledni chvili a ja den predtim pri behani nastydla. Ve skutecnosti to dopadlo jeste docela dobre, protoze jsem aspon nemela zachvaty kasle nebo uplne neonemnela (coz se mi obcas pri nastydnuti stane) *4*
Kazdopadne doufam, ze to moc nerusilo od toho, co se tam povida - kluci povidali hezky a mozna jsem je i tim chrcenim budila, takze neusinali a byli pekne zivi *1* -
*Ale jaksi hájím naprostou svobodu vyjádřit svůj (zde pozitivní) názor na hru.*
A jak tu svobodu hájíte, pane Smutný? Banováním lidí? -
Čili je to víceméně takovej *Gay Club* *15*
-
A, pěkně prosím, od kdy majorita názorů určuje faktickou kvalitu? Protože pak se obávám, že budeme nuceni přiznat, že vrcholem FPS designu je kampaňový typ Black Ops a filmy Zdeňka Trošky jsou špičkou českého filmu, protože se líbí nejvíce lidem a jistě to podloží argumenty.
Já Proteus nehrál, takže ho nehájím (třeba by se mi nelíbil). Ale jaksi hájím naprostou svobodu vyjádřit svůj (zde pozitivní) názor na hru. A ne přijít s "všichni v diskusi vám vyvrátili co si myslíte, tak jak si dovolujete znovu říkat, že vám se líbí?". Btw, co je to "obecná pravda"? Jako, že jedna jedna jsou dvě? Já teda slyšel jen názory jednotlivých diskutujících.
A prosím, prodeje bych do toho netahal, jinak fakt skončíme u toho Trošky... -
Asi jsi toho viděl ještě málo...
-
Vidis a mne zrovna ta grafika prijde uzasna...
-
Je to takový to hraní si na umění stylem "voe, neumíme najmout pořádnýho grafika, voe, tak uděláme pořádnou uměleckou indie hru voe".
-
Přesně. Proteus je ten typ hry který si mermomocí hraje na umění, ale bohužel tomu tak není. Je to nepříliš povedená hříčka. Dal bych tomu tak 5/10 max.
-
To je nepochybně pravda, ale dá se to brát i z tě stránky, že je to teď velice aktuální
-
S logickýma argumentama, proč se hra nelíbí jim. Neviděl jsem tam jedinej pádnej argument, kterej by mě přesvědčil o objektivní nekvalitě Protea. To jenom zástup tupců nechápe, že když se styl tý hry nelíbí jim, tak se klidně může líbit jinak zaměřeným lidem. Vyndejte si sakra hlavy z rektu
-
Vkus není otázka logiky nebo logický argumentace. Osobně mi Proteus přišel kouzelnej, chtěl jsem ho jen vyzkoušet, ale udržel si mě až do (nádhernýho) konce.
-
Jj, to bylo prvni co sem si rikal, priste mozna trosku slusneji :D Jinak dobréé
-
Vždycky, když uvádí FC Janchor (nejedná se o fotbalový klub) , tak to má hned takovou příjemnější uvolněnou atmosféru, která mi osobně vyhovuje. Je to mín fight, víc club;-).
-
Edit:
Eh, pardon Tiscali zřejmě nebere https...