Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nikolka je k sezrani *14*
  • vidcast den po odvysilani ..to je rekord .tak to ma byt furt
  • Proteus fakt není povedený dílo. Téměř všichni vám to v diskuzi pod recenzí sepsuli s logickýma argumentama, a stejně znovu napíšete a ještě ve FightClubu zmíníte jako obecnou pravdu. I když je to odpad a prodejně je to taky pěkná bída.
  • risa2000
    Je škoda, že si nikdo nepustí poslední Carmackovu keynote, ušetřilo by vám to spoustu spekulací ať už v tomhle podcastu nebo v posledním článku o restartu Dooma. K tomu, co zaznělo v podcastu, Carmack v minulé keynote řekl, že:
    - Chtěl dělat hry do mobilu, ale v id ho přehlasovali, takže se s tím musel smířit.
    - Quake live byl zajímavá zkušenost, ale v podstatě to bylo dlouhodobě neudržitelné, kvůli tomu jak nestabilní a nespolehlivé API jednotlivé prohlížeče mají.
    - v poslední době musel v id řešit věci jako vedení týmu, i když by raději dělal něco jiného
    - že by se klidně rád podílel na optimalizace ovladačů pro Intel grafiky, ale nemá na to čas,
    atd...
    Každopádně, nedělal dojem, že by si tam mohl dělat co by chtěl, ale spíš, že se snaží nějak přispět, ale nerozhoduje o tom a je spíš bezradný. Kdo to tam ale vede je záhadou.
  • sleepless
    Diky *3*
  • zdeeneek
    Na to je jeste docela brzo, hodne lidi to jeste nehralo/nedohralo. Kvuli spoilerum by se na to asi i hodne lidi nedivalo.
  • SnakePlisken
    Ona varovala na svém Twitteru, že má "chraplák" (viz. http://bit.ly/120ueEg), ale mě to nevadilo a navíc, poslouchal jsem hlavně obsah toho, co chtěla říct, ne jakým hlasem. *3*
  • koudja
    quake 3 arena se hraje do teď, když se s pár lidma sejdem...
  • Že máš jít spát.
  • OT : byl bych celkem zvědavej na speciál o Bioshock:Infinite. neplánujete ho ?
  • Co ji rekl?
  • Nic proti Nikole, ale ten její hlas je fakt děsně nepříjemnej
  • Caincz
    Feminista Janchor zvládl během prvních pár minut 2x urazit dámu ;) Nic ve zlým, Lukáši. Jinak parádní podcast, téma o id mě bavilo a nezbývalo než přikyvovat.
  • Amylee.Anderson
    "Všichni čtyři jsme společně ronily"
  • Luxusní fightclub,pánové.Bezva host.Nejlepší byl p.Bach."Proč já bych měl číst v Doomu 3 nějakej deník" jako popravdě?já fakt zpozorněl.Krásně to vystihl.. *1* a dodnes se ta piczovina používá všude.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit