Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ten souboj náhodou vypadá parádně, za takovouhle práci bych snad toho Vávru ani neposlal dolů k Sodomitům...
  • Hele mladej, hybaj zpátky na kříž!
  • Klid pánové.
  • na 2 stranu zrejme prisli o desitky milionu, protoze nefinancovali hry, ktere by jim to vydelaly
  • wenceslaus
    Podle té ukázky ze hry bych řekl, že půjde útočit z 5 směrů jako M&B (doufám, že navíc bude i bod) a k tomu jesště nějaký protiútok/y, když stihneš zareagovat v ten pravej čas (trochu jako Assassins Creed)

V tom souboji je totiž vidět pět čar hvězdicovitě uspořádaných uprostřed obrazovky, přičemž ten horní je červený (a postava ve videu útoči zhora).
    Navíc při protivníkově útoku problikne ikonka (RT) PERFORM BLOCK a při druhém, z druhé strany zas (RB) RIPORSTE. Těžko říct, co je to tma dole za staminu.

http://www.onlysp.com/wp-content/uploads/2013/12/11448247576_21ccec1cdd_o.gif

Notno podotknout, že je to pěkně starý video.
  • Dan v minulosti říkal, že budou mít dvě mapy cca 2x3km. Předpokládám, že ty jsou hotové. Na questy se čeká, jak poznamenal někdy dříve. No a máme tady třeba krásné dva díly :))
  • Mnohem lepší, Dan měl jako vždy pravdu.
  • Snad budu moct hrát i za německého křižáka a pomoct Lišce Ryšavé pravoplatnému králi proti té anarchistické cházce.Však na Vítkově se snad uvidí :D
  • smajdal
    Teď jsem se díval na diskuzi o hře/Vávrovi na eurogameru a tak mě nasrali tamější čeští diskutéři. Banda přizdisráčů, kteří se Vávrovi vysmívají, že se vůbec snaží něco normální udělat a uspět...a ať jde dělat budgetovky, když nemůže sehnat prachy...nebo ať s tím jde na Kickstarter. Naprosot nechápou, že ten jeho blog je o minulém stavu, a ten současný asi maj nějak vyřízený, jinak by nepustili ven teaser. Navíc nevzdělanost dávají najevo i recenzenti a moderátoři. Fakt ty vo*e, arogantní, hloupí, agresivní lidi tam jsou, zlatej games.cz, kde lidi hatují a trollují jen proto, že se nudí, a ne že maj v hlavě nasráno.
  • Stačí dva tři tituly. Co třeba ? Bych to taky zkusil.
  • Co tedy hrají z těch RPG her na Pc
  • conflig
    s tím bych tak uplně nesouhlasil. Já nejsem zrovna příklad vlastence a Česká historie mně nezajímá, ale je to tak odlišné od všeho co se dá v trailerech atd. slyšet, že to minimálně vzbudí další zájem

A přestože žánr hudby, který zvolil pan Vávra zbožňuji, tak mně k tomu přijde tuctová...
  • Hrají něco staršího, ale dobrého.
  • wenceslaus
    Není už někde forum o hře? Tahle diskuze roztrhaná pod článkama je trochu... nekomfortní :-)
  • wenceslaus
    Ale v realitě končetiny ani hlavy nelétaly (asi proto, že měli ještě málo světelnejch mečů :-D ).
    Opravdu, useknou někomu ruku... to nejde jen tak. Pokud jí třeba nedá na špalek a nemá brnění atd...
  • Sorry, ale to, že nic lepšího zrovna není k dispozici ještě neznamená, že je to kdovíjak dobrá hra.
  • Nějak se ti pomíchala slova v nicku. Nestačil by jeden ?
  • Jaké novější hry hrají fanoušci RPG ?
  • tak to asi ne ale pak by si jim vysvetil o co se jedna a museli by jen uznanlive pokejvat hlavou
  • Ešte sa vrátim k súbojovému systému. Osobne si myslím,že pokiaľ nebude existovať poriadna súbojová fyzika tak akýkolvek subojový systém bude mimo. Pokial by existovala aspoň dobrá fyzika zbraní,pohybov,brnení atď tak nepotrebujeme žiaden komplikovaný súbojový systém. V postate by stačili šipky na určenie smeru a tlačítka na myške. Inak sa to skoro vždy zvrtne buď v clik fest,kotulovanie alebo reťazenie nezmyselných kombinácií tlačidiel.

Prajem p. Vávrovi i jeho týmu aby im to vyšlo a aby sa aspoň pokúsili niako stou fyzikou pohrať.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit