Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takze prva vec, technicka kvalita poslednych fightclubov ide pekne dolu. Samozrejme sem tam sa stane ze sa nieco pohnoji, lenze ja mam pocit ze posledne diely je permanentne nieco pohnojene. Bud je zly zvuk, alebo sa seka zaznam alebo nieco ine. Bolo by fajn si to dat dokopy, lebo casom sa to nebude dat pozerat nie koli obsahu ale forme respektive zaznamu.
    Co sa tyka navstevy p. Vavru takto pred vianocami tak to bol super napad a som za to rad. Som zvedavy co z Warhorse vypadne a ako Kingdom Come bude nakoniec vyzerat. S Vavrou v monhych veciach suhlasim a v niektorych nie, obcas je az moc extremny ale vecsinou ma argumenty postavene aspon na nejakych realnych zakladoch. Ale hlavne , na rozdiel od inych co len kecaju ze by to dokazali lepsie, zalozil studio a ide to spravit podla seba lepsie. Kazdy dokaze kecat ze by to dokazal ale spravit to sprvy len par ludi. Co sa tyka teaseru a jeho kvality tak na jednej strane je vcelku slusne ze to zvladli v dvoch ludoch a vlastne ani som si pri jeho prvom zhliadnuti neuvedomil ze tam neni ziaden zvuk a az ked povedal tu v diskusii ze nemaju ani zvukara som si to uvedomil. Na druhu stranu tak nejak neviem desifrovat ci je to ospravedlnenie alebo vysvetlenie preco ten teaser je taky ako je. Ak len vysvetloval ze su low cost a proste nemaju tolko financii ok ale zasa potom nechapem to ospravedlnovanie sa a poukazovanie ze taky CD Project mal vecsi rozpocet na Witechrov trailer ako oni mali komplet doteraz na cele studio a na zapade je to este extremnejsie. Taketo ospravedlnovanie mi pride trochu blbe. Inak drzim palce, som zvedavy na dalsie spravy a prajem pekne sviatky,
  • Jack1947
    Pani, to je celkem razantni krok. Neocekaval jsem ho tak rychle, inu no tak budiz. Ten kdo zde psat, chtel chce se regne a ostatni... ty asi pujdou jinam. *3*
  • Tilwaen
    Pokud by se uchytila jen na našem trhu, tak se určitě nezaplatí. Bohužel.
  • Tilwaen
    Přesně, jak píše Veskoslav - kdyby na iDnesu nepožadovali ověření identity uživatele, vsadím se, že by měli nesrovnatelně více příspěvků. Já sama bych se tam registrovala, být tam stejný systém, jako zde, ale tohle mi za to nestojí.

Ale jinak máš pravdu, že aktivita v diskuzích na BonusWebu je nyní dost tristní.
  • C-BEAM
    nezmysel, je to krok ktorý trochu zťaží prácu trollom a okolo idúcim ktorí sa chcú iba chvílkovo na iných pobaviť (určite im v tom nezabráni úplne) a tí čo chcú seriózne diskutovať si tým pár minút na registráciu nájdu.
  • C-BEAM
    "Je nesmysl si myslet ze hodnotu ma jen příspěvek od člověka co ma registraci. "

nič také som nenapísal *7*
  • Robotron3
    Povinná registrace je dobrá věc. Tady v diskusích je hodně vidět, že jakmile má někdo účet a je přihlášen už mu na reakcích víc záleží a jsou to ti dobří komentátoři. Anonymové a nicky bez přihlášení jsou ti co spamují, trollují a píší nesmysly a takových tu byla většina. Takže já jsem rád.
  • Jak zabranis trolovi, aby si nezalozil dalsi ucty? Takhle odfiltrujes nahodne kolemjdouci, kteri mohou mit co rozumneho rict, ale neodfiltrujes tak jedineho cloveka, ktereho bavi tady prudit. Takze to je spis krok, ktery nahrava trolum.
  • Pekny rozhovor. Vavrovi bych doporucil, aby si ten hate v komentarich nebral tolik k srdci. A tesi me, jak se vyjadril k protikonzolovemu hate.

Co se tyce nadhozene otazky, co je to rpg, tam bych prisne rozlisoval, zda ve hre rozhoduje skill postavy nebo hrace (motorika, reflexy). Hry, kde rozhoduje skill hrace, bych oznacil za akcni hry s rpg prvky a jen hry, kde rozhoduje skill postavy, bych povazoval za prave rpg hry. Jenze pak tech rpg mimo tahovky moc nebude.
  • Veskoslav
    Zásadní rozdíl mezi Bonuswebem a zdejší registrací je ten, že na Bonuswebu ověřují totožnost, což je největší zabiják, co může být. Proto tam nikdo není. Ne proto, že by byla diskuze registrovaných. Předtím tam byla také povinná registrace, ale měli jsme nicky.
  • Kein
    Já se na to vcelku těším. Už jen ten hate okolo, mě dělá zvědavějšího jak to nakonec bude vypadat.
  • Kein
    takže je vlastně zbytečná
  • Kein
    Ano. Represe vždy sklízí úspěchy.
  • RegularJohn
    Já si diskuse na bonuswebu dobře pamatuju a občas to tam byla ještě větší žumpa než tady. Navíc za úpadek jejich diskusí může i to, že popularita toho webu je na bodu mrazu ve srovnání s tím, co bylo před 10 lety. Pořád jsou tu stovky webů, kde jsou povinné registrace přes email a diskuse tam úplně normálně fungují a jsou živé. To, že je někdo tak líný, že se mu ani nechce přihlašovat po vymazání cookies, je druhá věc.
  • Je nesmysl si myslet ze hodnotu ma jen příspěvek od člověka co ma registraci. Plno lidi je napsat zajimavej příspěvek, ale jakmile musí ještě delat něco navíc, tak jim to za to nestoji.
    navíc se často stava, třeba při udrzbe pocitace, ze se smažou cookies a je třeba se prihlasovat znovu. Vim to sam od sebe, jdu na nejake forum kde mam registraci, něco si tam prectu, chci reagovat, zjistim ze jsme odhlasenej a proste to zavru a jdu dal.
    povinna registrace u veřejného fora největšího webu o hrach u nas je kontraproduktivni.
    ještě jednou vzpomenu Bonusweb, svého casu tam byli stovky prispevku u každého clanku, lidi se tma vyjadrovali dle nalady, jakmile zavedli povinnou registraci, diskuze umrely, a Bonusweb spolu s nima, kdo tam dnes chodi?..a to to byl nejvetsi web o hrach ..stejne jako je ted games.
  • Mart9
    tomu sám nevěříš
  • Veskoslav
    Eurogamer bude mít nejspíš to samé od 1.1.2014.
  • C-BEAM
    ak mu to nestojí za to, tak možno ani to čo chce napísať "nestojí za to".
  • C-BEAM
    súhlas, je to zmena k lepšiemu a určite to prispeje k lepším diskusiám.
  • Plno lidi to proste neudela, nestoji jim to za to. Kupodivu registraci si udela prave třeba troll, ale clovek co chce jen občas něco napsat k dane hre ci clanku se s tim zdržovat nebude, protože mu to je jedno. Jste prilis kratkozraci a pokud se z tohohle stane standart, za par mesicu to tady bude jak na marsu..nikde nikdo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší