Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kronoss1
    Jistě, že má, ale má to být odděleno v nějaké rubrice. Nemělo by to být pohromadě s ostatními zprávami.
  • Cahir
    "Novinář by měl přinášet informace. Neměl by do článku dávat své osobní preference (nemluvím teď o recenzi). Takže například v článku o Extended Cut u Mass Effect 3 autor uvádí svůj názor, který není nijak ohraničen a je naprosto irelevantní, ale článek je součástí zpravodajství. Něco jiného je, kdyby mimo článek nebo pod článek napsal svůj názor, ale ve zprávě nemá jeho názor co dělat " - Tento web není jen o recenzích a zpravodajství obecně. Pokud se novinář rozhodne naspat úvahu či fejeton atd., má na to plné právo...
  • Trol.diskuzni
    To Spider - A?
  • DangerousDave
    a ktorý český herní recenzent ti vlastne vyhovuje ? je vôbec niekdo taký ?
  • Srsly.

http://www.hrej.cz/recenze/just-cause-2-3059/
  • Tak ono dneska uz to bude jiny, ale tehdy na games za jeho vlady, to byla fakt sranda. To tady byl u kazde diskuse nahore vyvesen pamflet asi o 20ti bodech, na 2 A4, co se vsechno nesmi v diskusi rikat a proc jsou vsichni diskutujici idioti, jeste nez neco napisou :) To uz je historie :))
  • Trol.diskuzni
    Srsly?
  • Kronoss1
    To docela sedí, akorát na mě to nadávání nezkusil a kdyby zkusil, tak bych pak nechtěl být jím.
  • "Max Paynea sestřelí a Just Cause velebí. Does it make sense?"

It does.
  • Jo ale on mi nadaval opravnene, z jeho pohledu, protoze sem ho kritizoval. (to kdyby se tu nahodou objevil :D)
  • JD neboli JeyDee, nebo jak si to pise, neboli Jan Doskocil byl sefredaktor games.tiscali pred stavajici redakci a sefredaktorem. Pak ale presel delat Eurogamer a s nim i lidi z puvodnich games.tiscali, jako treba ten Michal Jonas a jini. Puvodni games.tiscali, to byla presne takova krutovlada jako jsou ted eurogamer, naprosto zadna benevolence kritiky v diskusich, atd. banovani. Tohle je dilo prave pana Doskocila, ktery je takova zvlastni postavicka herni zurnalistiky, takovej malej Napoleonek, kterej nesnese kritiku a na ostatni spi siru, a tohle je presne dnesni Eurogamer :)
  • Kronoss1
    Vážně? Kdo je JD? A jak ti nadával?

PS: Překvapen nejsem, ještě, že nemám blog, protože by asi autor nadávek měl nějaký úraz.
  • smejki
    už si opravili IP protokoly, aby jim v budoucnu fungoval Steam? #WTFjokeoftheyear
  • To ja mel to samy na starejch games, taky zabanovan za pravdu pravdouci :) Pak mi dokonce jeste chodil JD nadavat na muj blog, kdyz jsem ho jeste kdysi mel.... Ale to bude asi tim, ze Eurogamer je puvodni games, a games novy je puvodni hrej a level.
  • Kronoss1
    Jistě, máš naprostou pravdu. Napřed začnou mazat komentáře, to víš, mě to nezastavilo, a tak jsem se do nich opřel (slušně) ještě víc a smazali mi nick - 3x!! Tak jsem se na to vykašlal. Proto bych chtěl poděkovat reakci Games.cz, že jsou dost chlapi na to, aby nemazali kritiku. Na Eurogameru chlapi nejsou, tam jsou jen slečinky, které si hrají na chlapi s koulemi, ale nemají tu odvahu přiznat své vlastní chyby.

Můj komentář je jen reakce a udání důvodů, proč si myslím, že zde v České republice nemáme herní novináře. Doryforos vlastně říkal, že je vše v pořádku a trochu se opřel i do mého komentáře. Jeho reakci pod svým příspěvkem nevidím, což mě trochu mrzí, ale beru to tak, že nemá, co by k tomu řekl.
  • zdeeneek
    Eurogamer nemam vubec rad. Zacal jsem ted o prazdninach poslouchat jejich podcast, zatim asi prvnich 10 dilu. Vubec se mi to nelibi, vsichni na me pusobi hodne nesympaticky ( namistrovane ) . Rikal jsem si, ze je to asi jen otazka zvyku, protoze posloucham podcasty od lidi kolem hrej.cz a ted tady na games.cz. V poslednim dilu se eg zacal navazet do games kvuli donate programu a to pro me byla asi posledni kapka, dalsi dily eg podcastu uz asi ani poslouchat nebudu.
  • vlastik.plaminek
    Robo: Ta cenzura mi připomíná jeden díl AVGN, kdy nerd předváděl televizní cenzuru na slově asshole. Samotné ass prošlo, hole taky a když přišla řada na asshole, vyšlo z toho ass[píp].
  • GlaDOS
    3x jsi zmínil Eurogamer. Ten už dlouhou dobu nepovažuji za seriózní herní web. A když slušně upozorníš v komentářích na jejich chyby, začnou ti je mazat.
  • Bylo by vám snad všem líp kdyby tu nic nebylo žádnej web žádny pořady ?

to:Troll
    Možná s tebou sohlasím, ale OK beru tvůj názor teď mi ale napiš jak by sis přestavoval TY dokonalej herní pořad. Replay taky moc nemusím ale podívám se a snesu to na druhou stranu nevím jak bych to udělal líp.
    Rád si poslechnu jak by si konstruktivně postupoval...
  • smejki
    protože celý filtr zakázaných slov vznikl ještě za JDho vlády

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit