Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • GlaDOS
    Diskuze na novinkách byla vážně výživná :D
  • MickeyMutant
    Mayonnaise or dressing?
  • MickeyMutant
    Taky jsem četl Novinky.cz.
  • smejki
    pokud se nepletu, tak zrovna Venca Hlodavec v TV nikdy nebyl. To už je čistě post-ČT éra.
  • smejki
    a bude levnější chleba? ::rednecksmilie::
  • kotty
    Česká soda to sice je, ale dělaná čistě na stream. Na ČT se tyhle nové díly pokud vím nikdy neobjevily.
  • Kronoss1
    Ale no tak, tohle bylo zrovna vtipné. Vystihl to, co na tom pořadu bylo asi nejhorší.
  • zdeeneek
    Svoboda slova ti asi nic nerika ? Kdyby sem psali jen ti, kterym se GP libil, tak by to mohlo vypadat, ze to byl perfektni porad. Skutecnost je ale trochu jina a GP rozhodne dokonalej nebyl, z ruznejch duvodu ...
  • Kronoss1
    Nikdo tady do Game Page nekope a nevím, co je na vyjádření názoru na Game Page nevkusného. Kdyby ČT a lidi, kteří Game Page dělali z poloviny poslouchali hráče, tak by třeba mohl ještě být, ale to je čirá spekulace.
  • Kronoss1
    Jak jinak, viď Trole?
  • O tom nepochybuji. Jednou se dočkáme toho, že vaše činnost (tj. trolování) bude považována za duševní poruchu, nebo minimálně jistý typ drobné úchylky. A to nemyslím nějak zle - to je prostě fakt.
  • Umění posuzují umělci, odborníci (to nemusí být nutně také umělci a vlastně často ani nejsou) a laikové. Každé tohle posouzení má svou váhu a já se nepřikláním ani k jedné straně, že by ta která strana mohla umění posuzovat "nejlépe". Umění podle mě může posuzovat každý, pokud má relevantní názory.
    Ale nemá smysl se dále utápět v téhle diskuzi o umění. Umění je až příliš abstraktní pojem a je až příliš výkladů toho, co je a není uměním. Ani nemluvě o tom, že pohled na umění se neustále mění.
    Hry jsou výrazným jednak technickým a zároveň uměleckým projevem. Jde v podstatě o jakousi virtuální a plně interaktivní performenci. *1*
  • Pro jistotu. Ne ten umelec, ktery dilo vytvoril, ale jiny umelec z oboru. Stejne jako kdysi literaturu posuzovali sami spisovatele, v podstate odbornici.
  • Ano, jestli ma neco urcite kvality a proc, dokaze posoudit jen clovek, ktery tomu rozumi. Hry jsou tak komplexni format, ze posoudit co a je a co neni ze zahrani nestaci. Stejne jako jak je dobre napsanej program dokaze posoudit hlavne programator, stejne jak je kvalitne napsana hudba, dokaze posoudit druhy muzikant, atd. To ze dneska veci posuzuji a hodnoti lide, kteri tomu rozumi asi tolik, ze danou vec, slysi, vidi, hraji, jeste neznamena, ze do toho vidi.
  • Trol.diskuzni
    Mne se pořád nikdy nelíbil, byla to s*ačka na n-tou (stejně jako RIPfail) a milerád o tom zdejší přispěvatele opakovaně zpravím! *14*
  • Mě fascinuje, jak se tu někteří vytasí se silným názorem a pak ho ani neumí pořádně obhájit a napíši naprosté nesmysly. Třeba ty si napsal spousta ničeho.

Mimochodem, já taky doma nemám jedinou sběratelskou edici... ale mám spoustu běžných edicí. *3*

Mimochodem, přijde mi velice nevkusné kopat do už zaniklého pořadu. Komu se pořad nelíbil, ten ho stejně nesledoval a může mu být jedno, že pořad skončil. Komu se líbil, ten nechť tu zanechá nějaké to slovo. Ale jasně, trolování je dneska už plnohodnotným koníčkem. *1*
  • Keyz
    Snad to nebylo předčasné zavýsknutí *4* Také doufá,že bude nějaký úspěch.Když už žiji tak ať něco objeví,vynaleznou.. *5*
  • To je blbost. V podstatě tvrdíš, že sám "umělec" má posuzovat, jestli je jeho dílem umění a ještě k tomu dodáváš pomyslnou třešničku, že to ten "umělec" umí posoudit nejlépe. Zkus se nad tím zamyslet.. Schválně jestli ti dojde ta nesmyslnost. *3*

PS Dneska se za umění považuje kde co. Proč by tedy hry, které obsahují opravdu hodnotná umělecká díla - třeba hudbu - nemohly být považovány za umění? Jo, já zapomněl, hry jsou stále ještě pro mnohé nebožáky zlem. *1*
  • mireczech11,
    hry obsahují hned několik složek, které lze samostatně označit jako umění. Např. hudba, grafika apod. je jasným uměním a to bez debat. Otázkou ovšem je, jestli jsou hry jako celek uměním. Já to beru takhle: Pokud jsou filmy a seriály formou umění, pak i hry jsou obecně uměním. Pokud platí můj výrok, nelze některé hry odmítat ve smyslu, že nejsou uměním. Možná se ti nelíbí CoD, to ale ještě neznamená, že CoD není uměním. Mně se nelíbí spousta "uznaného" umění a přesto je to umění nezávisle na mém názoru.

Hry jsou zábavou, dnes už jsou sociálním fenoménem a jsou do jisté míry uměním.

PS Kdokoli obecně odmítá hry, je podle mě primitiv neznalý světa. Dnes ještě žijeme v době, kdy lidé hry mohou odmítat a nebýt považováni za úplné blázny. V budoucnu takové odmítání bude nazíráono asi tak stejně, jakobyste o sobě dnes prohralošovali, že odmítáte filmy. *3*
  • Trol.diskuzni
    No pokud ta nová fyzika dopomůže k tomu, abys (accidentally) nezapomínal nahrávat, když je v podcastu slovutný Dan Vávra, pak směle do objevování...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit