Přejít na výpis diskuzí
Fight Club Special: 10 let s Mafií
24.9.2012 | Redakce Games.cz
122 příspěvků
-
Dobry podcast a Mafia samotna je tiez jedna z hier na ktoru si nostalgicky spomeniem,to su take tie momenty ked decko do ruky dostane nieco co sa mu hrozne paci a keby to hral o par rokov neskor tak by ho to tak nezasiahlo.Hra sa hrala samozrejme super ale hlavne ma zasiahol pribeh,ktory mi este nejaky cas lezal v hlave a ked niekde pocujem ustrednu melodiu tak sa to tak trochu vrati spat ten zazitok aj ked uz je davno prec a nikdy uz taky nebude :)
-
A Poláček tam seděl proč? Vždyť celou dobu mlčel. Proč jste raději nepozvali někoho, kdo by měl co říct?
-
-
Aby Džejdý mohl hatovat na Twitteru.
-
Protože nikdo další nebyl po ruce a Petr tam byl především kvůli ošéfování Skypu.
-
-
Já si pamatuju, jak jsem to jako špunt hrála a narazila jsem do chodce, on mi řekl "Hovado!" a já byla celá vykulená, co to ten pán řekl :D Taky si pamatuju, jak jsem u toho seděli já, brácha táta a byli jsem celý odvařený z tý nádherný grafiky. A nejlepší bylo, když jsme to hráli s přítelem, oba už po několikátý a v autě Paulie zařval: "Ty snad chrápeš, ne?!" To jsme slyšeli uplně poprvý :D
-
Dobře si pamatuji, jak jsme to pařili na intru se spolubydlícím na je tehdy velmi nadupanym notebooku. Na to se nedá zapomenout. Na tu suprovou ústřední melodie. Pěkné menu, A hlavně ty dialogy a super in game videa. Ty my tenkrát opravdu brali dech. Zlatý český ručičky.
-
Já si snad alespoň kousek budu muset zahrát znova. Díky moc, velice pěkný, jen teda pán ze skypu mi tam přišel jako vyloženě za trest )) Ale spíš byl nervózní. A samozřejmě ta neuvěřitelná touha vymáčknout z Dana konec věty. :D
-
Mě když se řekne Mafie tak sem mě vybaví a na to nikdy nezapomenu závěrečné video ve kterém má ( pro mě) Tommy skvělí dialog.Hlavně věta ''Ten kdo chce příliš mnoho může ztratit úplně všechno a ten kdo chce od života příliš málo nemusí dostat vůbec nic''.
-
Speciál FC skvělí jen to nějak moc rychle uteklo.
Btw kolik měla původní verze? -
Speciál bych uvital delší ,ale byl to spíš rozhovor s Vávrou :D . A také se musím vyjádřit k Vietcongu : Tuhle hru jsem dohrál snad ještě vícekrát a pokaždý když vidím něco souvisejícího s vietnamem vzpomenu si na Vietcong a jeho skvělou atmosféru ( pro mě doted asi nejvěrohodnější válečná hra ) ,možná to bylo i proto že to bylo moje prvotní setkání s vietnamskou valkou ( jako náctiletej jsem se o to dřív nezajímal) a až pak přišli na řadu filmy (dokumenty poté) jako Četa,Olověná vesta ,Apokalypsa atd...Tím chci jen říct že bych rozhodně Vietcong speciál uvítal :)
-
Dane, máš být na co pyšný.
-
Mafia, Vitecong staré dobré časy dneska už takové hry nevycházejí http://www.youtube.com/watch?v=ACovYScETzY