Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Corvus
    Absolutně parádní speciál! Velký dík redakci a Danovi za vzpomínání na Mafii. Mafii jsem dohrál pouze 5x, takže se neřadím mezi šílence, co hru dohráli 100x a ještě dnes si ji rádi zapaří, nicméně vzpomínám s láskou a hra má čestné místo na polici. Jen dvě vzpomínky z mnoha: Norman, detektiv, kterému Tommy vypráví svůj příběh mi hrozně připomínal Russella Crowea *4* a závod? Stejně jako Dan jsem nechápal, proč tolika lidem dělal problémy. Závodní okruh jsem dal na 3 pokus a ještě dnes se musím smát, jak jsem musel dvěma kolegům z práce odjet doma závod, aby mohli pokračovat dál ve hře *4* Je to přesně jak říkal Sleepless a Dan, nejet to jako rallyčka a nenechat se strhnout (potom člověk lehce chybuje). Mafie je hra, kterou by měl prubnout každej, kdo to myslí s hraním vážně! Howgh! *3*
  • ok no takže na oslavu deseti let si to budu muset zase zahrát... už jsem přestal počítat, ale zhruba to bude tak po dvacátý :-D
  • Díky za speciál, bylo to perfektní. Klidně mohl být 3x delší a furt by bylo co říct :-)
    Jinak k závodu - Dan to řekl naprosto přesně. Problém byl, že lidi kteří to nemohli udělat prostě jeli jako prasata, ale o to tam vůbec nešlo. Naopak.
    Já to nejdřív asi 20x neudělal, otočil jsem se na té klopené zatáčce, nebo pak v tom menším esíčku před lesem a nebo přímo v lese.
    Ale pak jsem na to jednou přišel (že člověk nesmí jet nadoraz) a od té doby už jsem to udělal vždycky napoprvé.
    I teď po několika letech když jsem to naposledy hrál bych si troufl tvrdit, že bych to udělal napoprvé.
  • life28
    ja nikdy nezabudem na to, keď som mal 12, a ako som demovku Mafie hral ako na svojom šrote na 7 fps (to myslím vážne!)...demo som tak prešiel asi 4x a potom sa s novým PC dostala ku mne aj plná hra, upirátená nejakým kolegom z fotrovej roboty :D milujem prvú mafiu
  • Inquisitor
    Sice jsem to tenkrát hrál tak s dvaceti fps a honičky po městě byli peklo, protože se mi to vždycky na chvilku kouslo. Ale prostě jsem to musel dohrát, ten příběh neměl chybu. Hrál jsem to na Duronu 650 se 128 MB ramky :D
    • ja mel celeron 900mhz a 256mb ram a nakou geforce 2 :D to bylo delo v ty dobe
      • Inquisitor
        Jo Geforce 2 jsem měl taky, jako skoro každej. Ještě před tím jsem měl Rivu TNT 2 :D
  • Dan má tričko HYPNOS, výborné (:
    • Indy
      Přesně v Listopadu hrajou v Praze společně s Vader *16* *16* *16* *16*
      • Já je naposled viděl na BA dva roky zpět... měl bych to napravit...
  • Cosi
    Dan mi přišel mnohem kultivovanější, než jak ho vídám v podcastech. Nikomu moc neskáká do řeči, sprostě nemluví, takhle je radost ho poslouchat. Kor o Mafii.
  • Mimochodem nevíte někdo kde by se dal Vietcong koupit ?? Aby fungoval na win 7. Hrozně rád bych si ho zahrál a taky bych rád napravil to ,že sem vždycky hrál jen warez verzi .Ikdyž tedka už těžko podpořím původní vývojáře *4*
    Na steamu se ho asi nedočkám ,a krabici sem už taky dlouho neviděl.Dík za echo
    • http://hry-pro-pc.heureka.cz/vietcong/
  • Mafia byla skvela hra na svoji dobu, podle me mnohem lepsi a zajimavejsi nez GTA 3. I dnes predci spousty novych her! I presto ze se odehravala v NY, diky ceskym hercum se mi emocne vryla do srdce. Pekne podporovana atmosfera, emocni situace, rychle zvraty v pribehu a skvela hudba, diky tomu vsemu se dotkla miliony hracu. U Mafii 2 uz tohle necitim, mozna proto ze nenasledovali presne Vavruv pribeh a nekteri z 2kczech (designeri) ho kritizovali, samozrejme nepravem! Vzdyt je to Danova hra, proc ho ostatni musi presvedcovat ze veci musi byt takhle a ne podle Dana? Na druhou stranu, velice chapu, proc odesel. Kazdopadne, Mafia 1 je srdcovka, ktera me pobavila a je to jedna z mala her, kterou si zahraju i po 10 i 20 letech!
  • Hypnos - The Revenge Ride. Na triku :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit