Přejít na výpis diskuzí
Fight Club Special: 10 let s Mafií
24.9.2012 | Redakce Games.cz
122 příspěvků
-
Jenom mě překvapilo, jak hejtoval českej dabing, kterej se mi teda fakt líbí, ať už Rychlej přehrává nebo ne. Škoda, že se nerozpovídal o hudbě, která má na oblíbenosti taky velkej podíl.
Danovi přeju, aby mu vyšli husiti a měli jsme tu aspoň těch deset kreativních lidí. -
-
k hudbě správná poznámka... ta hudba je dokonalá a taky sem si říkal, že to je snad jediná věc, která mi tam chyběla trochu se o ní zmínit... a to protože je fakt dokonalá... celeje soundtrak mám a občas si ho pustím, v tu chvíli se vždycky spustí velká nostalgie a obzvláště třeba při uvodní melodii mi fakt běhá mráz po těle a cítím tkaovej skvělej "pocit radosti".... :-)
-
-
po hříchu pro mne byl největší zážitek z hraní Mafie 2 ten moment, kdy se mi v rádiu zapnula hudba z jedničky ;-) a pak samozřejmě mise s Tommym.
-
-
Tak tak... hudba taky... ale pro mě byl taky asi "bohužel" nejsilnější zážitek z Mafie II právě ta mise, kde jsem v úvodu jel oddělat Tommyho... už jen tenhle samotnej fakt znamená, že na Mafii II bylo opravdu něco špatně... :-)
-
-
-
-
Pecka, pecka a ještě jednou pecka. Díky moc za tenhle speciál. Opět nezklamal a ještě stále mi dělá příjemný večer o kávě s cigaretou po práci. Dík kluci a těším se na další!
-
No asi před měsícem jsem si ji zase zapnul, a řek jsem si že si zajedu závod na EXTRÉMNÍ obtížnost. "To bude po těch letech hračka". Chyba lávky. Jel jsem 2 dny... Ale židle mi drží! *1*
Mafii jde popsat jedním jediným slovem: LEGENDA. -
Mafia ,jediná hra kterou (vyjma sims) hrála (a skoro dohrála) moje starší sestra...
-
Jooo Hypnos Vavra je muj clovek..
-
Mafia má super příběh který láká hráče dohrát ji, aby se dozvěděl jak tento příběh skončí. Hratelnost taky super . Rád si ji určitě ještě někdy zahraji *4*
-
Obrovska pochvala za triko ceskeho deathoveho klenotu hypnos *5*
-
-
no Supreme Conception by taky bodlo :)
-
-
Neni to dokonala hra (takova hra neexistuje) ale je to fantasticky ZNOVUHRATELNA HRA ktera posila jine hry smahem za za caru - um ceske herni sceny (spolecne s Draci Historii Vietcongem 1 nebo Poldou - nerad bych nekoho opomenul) dobre uchyceny dobry napad a spousta ficur k tomu nadcasova zalezitost ktera neprestava blednout a uchvacovat zivy dukaz toho ze i mala firma a odholanost techto lidi dokaze velke veci jsem hrdy na cesky herni prumysl a drzim palce v sortimentu mobilu tabletu a jinych "nesmyslu" ja zustavam se svou MAFII u PC :) mozna navzdy
-
nostalgie, kdyz jsem v obchode videl kolekci klasiky... neodolal jsem a vzdycky se k ni rad vratim. pro mne proste nej hra ze vsech *14*
-
Zdravím pánové,
hezký vzpomínky na Mafii. Kdo mě ale byl absolutně nesympatický byl Vávra... To se chová normálně tak arogantně? Z těch jeho slov mi připadalo, že všichni kromě něj a lidí kolem něj jsou looseři. A na každou otázku skoro odpovídal protikladem a ještě k tomu tak polopodrážděně. Nic nechtěl přiznat. Zklamal mě, hoch jeden... -
-
to ti přišlo jen proto že jsi mladej čůrráček
-