Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Diky za fajn recenzi. Uz vim, jak smysuplne stravim tri tydny vanocni dovolene *4*
  • tak jsem si chtěl taky mOcInKy mOc vylejt srdíčto, protŽe tOhle nElaVÍSKuJU!!!!! *14* trochu kriticky si přisadit k Japonské tvorbě, nadhodit mrtvolnou stereotypnost, okatý holčičky cumlající ostří meče a porozprávět nad smyslem debžotsky přihřátejch hlavních hrdinů a on mě Hovňousek, ten prevít proradnej, co je všude se mnou, předběhl *15* ......kakám jim na jejich "neotřelou" tvorbu! Ať žije demokracíéé

Lord Kakánek
  • Veskoslav
    Kingsglaive Final Fantasy XV

Doporučuji shlédnout pro všechny hráče. Ve hře je totiž spousta věcí, co na něj buď navazují, odkazují nebo se přímo týkají hry samotné, ale není to zde vysvětleno. Hra totiž místy působí naprosto roztrženě a některé důležité části jsou prostě vypuštěné. Film samozřejmě je i se skvělým dabingem v čele s "Boromirem aneb umřu v každém filmu".
    • Ztrata casu
    • Hele, Bobromil pár filmů přežil. Ale ano, bez filmu je přechod mezi chapterem 1 a 2 jen pár probliknutí toho co se stalo ve filmu, takže by mě to spíš na*ralo.
  • Nepotrebujete recenzie a ludi ktory hladaju chyby. Zahrajte si ju v klude bez internetu bez nejakých videii. Ja hram FF od prvej casti , kazdej jednej by som našiel chyby a dostal a by 7/10. Ale vsetky su skvele a drobnosti nevadia. FFXV hrám 38 hodin som v kapitole 7 hru si užívam a je skvelá. Uz by mali zrušiť recenzie aj internetové weby . Nech kazdy objaví čaro hry sam a nie ze si vsetko najde na webe a potom sa zaujíma o somariny a prichadzate o ten pocit ked objavite nieco sami . Som zvedavý keby neboli recenzie a stranky s radami kolko by ste FF dali. Trištvrte z vas by ani nesplnilo vedľajšie aktivity a to nehovorím o skrytých veciach.
    • taky te vidim, jak bys prskal, kdybysis koupil hru za dvojku a doma ("bez intrnetu") zjistil, ze stoji za prd. takhle ji da recenzent dvojku z deseti a ty dvojku usetris.
      • FF si kúpim aj keby dostala 1/10. Tak ako som to robil v 90tich rokoch. Proste som chcel len povedat ze nech ludia nekupujú hry podla recenzii. Nech si ju kazdy zahrá a uvidi. Co baví mna nemusi baviť recenzenta. Proste je vela hier aspon u mna co dostali slabšie hodnotenia a bavili ma viac ako hry co dostali lepsie hodnotenie. Napr. u mna FFXV 9/10 Witcher 3 6/10 v dobe vydania. A urcite viem ze u vela ludi je to naopak. Lenže koli recenziam si ju niektorý ludia co by ich hra bavila nekupia.
        • "Napr. u mna FFXV 9/10 Witcher 3 6/10 v dobe vydania."

Tak to je dobře, že nepíšeš recenze. U tebe by asi člověk snahu o objektivitu nenašel.
          • on je "hráč" z Horního Maďarska z 90. let ... prostě má deformovaný pohled na svět :)
          • to trošku přepálil no. FFXV 8/10, W3 5/10...
        • jenze ff by 1/10 tezko dostala, od normalniho recenzenta s nepredpojatym pohledem, normalniho kritika. pokud by to nebyla megas*acka, coz by na vlastni pest poznal asi kazdej, pokud hraje hry od devadesatejch let a nevratil se vcera z galaxie bez pocitacovejch her. a o tom to zhruba je. verdikt recenze neni smerodatnej bozi zakon, ale text, kterej ti proste rekne neco o hre. jsi spis nostalgik, jak jai napsal, v devadesatejch letech to bylo jiny a melo to kouzlo, ale devadesaty leta skoncily pred dvaceti lety. je jina doba
          • Já třeba na recenze dával i v devadesátkách. Jedničková hra by mě asi nijak nezaujala, ledaže bych byl zaslepený fanboy.
    • tvl, co je proboha spatnyho na tom, ze nekdo recenzuje hry, podava o nich lidem informace a sdeluje svuj, v dobrym pripade fundovanej, nazor? to je zase vyblitek. vzdyt te to nikdo cist nenuti a ridit hodnocenim tedaktora se taky nemusis. kdyby neexistovsly weby o hrach, casopisy, recenze a hracsky komunity, tak bys spis o vetsine her v zivote neslysel. a ani by jich tolik nevznikalo, protoze by do toho nikdo tolik neinvestoval, kdyby hry "nesmely" mmit zadnej ohlas. muzes se rovnou pokusit zakazat internet. ale na slovensku. a co tu vubec delas (myslim na webu o hrach)?
    • maros.goc
      ja hram FF seriu od prveho dielu a 7/10 by som dal možno 1tke, ale inak sú to skvelé hry, každá jedna, takže netrep láskavo :) neboli bezchybné, ale rovnako tak mali konzistentné príbehy, postavy, čo sa vyvíjali a neboli vyplnené trápnou vatou v podobe fetch questov...
    • Stačilo by zrušit jakékoli hodnocení, recenze můžou zůstat.
  • JRPG je mŕtvy žáner. Posledné dobré bolo LO a aj to len hovorím z nostalgie, lebo to bolo take retro JRPG z pohľadu herných mechanik. Aj technicky minimálne hry od squaresoftu boli na top urovni z pohľadu konzolovej grafiky. A dnes ? Na toto čudo sa hanbím pozrieť.
    • JRPG zanr je tak maximalne mrtvy u nas a na slovensku a zrejme treba v bulharsku, ale jinak rozhodne ne, akorat toho AAA JRPG dost ubylo. takovej Nippon ichi software klidne vyblije 20 jrpg rocne na vsechny platformy vcetne PC a jen se po nich zaprasi, jen to holt jsou hry s mensim rozpoctem.
    • Mrtvý, pohřbený a zapomenutý. Pravdu máš, a proto prodalo FFXV za týden pět milionů kusů...
      • 10 let hypu se projevi presne takhle, ze to packovaci koupi hned po vydani bez ohledu na kvalitu

proto vydavatele milujou zole
        • Nevím co je zole, a přesto má fanoušky, co to znamená?
      • Ano. Milion zajíců v pytli... *15*
  • jeste kdyz se k tomu prida temer vsudypritomna manga, ktera je sice pekna, ale mohli by taky uz prijit s necim jinym
    • Očividně nevíš, co je manga.
      • ovoce
        • Hahaa, teď jsem se opravdu pobavil.
  • Tak konečně odehráno nějakých 87 hodín čistého času to za 1400 ujde. Už aby byl hotovi pass
  • Jack1947

Málo která hra mě dokáže pohltit a tím myslím na několik hodin cv kuse, ( ještě jednu misi a uvidím co je zač) k tomu monumentální souboje s bossy a celkem zajímavej příběh, nerbo minimálně jeho průběh se zvraty za které by se nemusel stydět žádný seriál ani film v dnešní době to že se hrálo za děti a a emaře nebo goty mi až tak nevadilo 20hodin intenzivní akce jen ke konci trochu zdlouhavé.

Ještě si dám všechny DLC a spokojenost tohle na pc nemá a nikdy nebude mít obdoby.

• Strasny ty zjevy...
    • Tak povídej, kterého z nich si pověsíš nad postel?
  • nejako nechapem prečo niekto stale kritzuje tie udajne emo učesy a imidž hlavnych postav...
    ale vlastne chapem ked vidim ake tragicke učesy a ako sa nemožne obliekaju ludia v česku
    (aj na slovensku ale nie až v takej miere) tak sa len ťažko môžu stotožniť s hrdinami vo FF hrach
    nuž zakonzervovany stredoeuropan prijma ťažšie japonsku estetiku
    • Mě zase přijde tragický si myslet, že chtít hrát za nějakýho pubescenta metrosexuála by jakože mělo být pro většinu normální. Osobně nevidím jediný důvod, proč bych měl dát přednost takový postavě v nějakém fiktivním světě a v rpg, kde je pointa to, že si postavu tvořím sám, pracuju s fantazií a hlavně chci být někým, kým v reálném světě být nemůžu. Pro mě je naprosto nesmyslný chtít být nějakým japonským floutkem, nezajímavý, obyčejný a vůbec nehodící se do seriózního sci-fi. Takovou hru prostě nemůžu brát vážně. Radši budu hrát za robota na kolečkách nebo za trpaslíka a to je fakt nemusim.
    • Taky si obcas rikam co to leze po ulici a pritom se mi ff libi a uces takovej nemam tak ktera skupina je divna :D
    • tady v cechach frci styl kanadskej drevorubec kombinovanej s pankacem...na hlave lajnu vlasu po stranach nic, vousy jak krakonos a tetovani na ksichte..obcas to nekdo prolozi kovovym bordelem kdesi na obliceji a vetsinou se tvari jako by zrovna osvobodil ukrajinu.
      PS: jo, slovaci sli vzdycky vic modne ,,se svetem,,
      • Ty jsi případ pro psychiatra :D. A ano, taky mám vole plnovous, tetovačky, tunely v uších a účes ala Hitler jugend.
        • A víš, že se dá vypadat jako hňup i s vynaloženim podstatně méně času a úsilí?
          • Nepovídej, prase.
            • Tak víš jak, mam s tim bohatý zkušenosti, snažim se tady akorát pomoct.
            • Az budes stary dedo a tie kramy z hlavy nebudes vediet dat dolu budes za chu .j .a

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit