-
Děkuji po dlouhé době za kvalitní recenzi. Je vidět, že nasloucháte hlasu lidu. *4* Dejte recenzi přečíst Olejníkovi, ať vidí, jak se mají psát kvalitní recenze a snad nahlédne do svého nitra a nebude opakovat ten jeho exces s poslední doby.
-
-
Honza Olejník je v tom nevinně. To mu poradil Hora, ten blbec.
-
-
Pánové dá se tam řídit ty auta co jsou ve hře?
-
-
nečítal si recenziu?
-
Ne tak jak bys chtěl, pořádně řídit ho můžeš pouze, když se promění na stíhačku. Mimo to máš dvě možnosti, buď necháš řídit Ignise(Autopilot), nebo budeš řídit sám. Když to auto řídíš ty sám tak je to neskutečně omezené a nezábavné(Máš omezenou rychlost, ovládání reaguje málo, nemůžeš sjet z silnice), ale když řídí Ignis tak je to neskutečně zajímavé a dobré. Oddálíš si kameru, pustíš si hudbu z tvého oblíbeného FF a relaxuješ. Do toho občas pochytíš konverzaci mezi pasažéry a vidíš neskutečně kvalitní animace sedění v autě. Naprosto geniální moment klidu a oddechu v akční hře. Vážně jsem nečekal, že by mě tenhle autopilot bavil, ale právě naopak, dost se na něho při hraní těším.
Nejen, že je to vysvětlené v konverzacích ve hře, ale navíc to posiluje pocit road tripu.
Ale svým způsobem tvé řidičské chutě ukojí Chocobové, které řídit je zábava v klasickém pojetí, můžeš s nimi smykovat a příjde řada i na chocobo závody. -
-
Wow, takovou explictní odpověď jsem nečekal. Převelice děkuji za vyčerpávající odpověď.
-
-
-
Tak recenze je myslim dobra, a souhlasim s ni, jen s tim rozdilem ze ja bych dal 9/10 mozna i 10/10, protoze proc ne, podobne hry vychazeji jednou za uhersky rok, a tahle je navic hodne povedena. Problemy s kamerou a par dalsich detailu by zkuseneho jrpg veterana nemeli ani nahodou rozhodit.
PS: jo a dik za recenzi panove z redakce, vcera sem remcal ze na to kaslete, tak aspon ted podekuju. -
-
To jako ze v kazdem jrpg je problematicka kamera a tak jsi na to zvykly? A nezlob se na mne, ale 10 to fakt neni.
-
-
ani na 9 a ani na 8...ta hra okrem vyborneho subojoveho systemu a paradnom systeme magii neponuka nic extra z coho by racionalne rozmyslajuci hrac padol na zadok ...tak 6-7/10 ...a to hovorim ja, clovek ktory miluje seriu Final Fantasy absolútne so všetkým a dokonca sa mne velmi pacila aj 13tka
-
-
tak to zrejme miluju serii FF vic nez ty:)..jo FF13 jsem dohral 5x..fajn hra:)
-
-
v kazdem ne, ale je jich plno..posledne treba tales of zestiria. Samo je lepsi kdyz tomu tak neni, ale ja si s tim nejak dokazu poradit a rozhodne me to nijak extremne neirituje. Ono to hodnoceni neni nijak podstatne, az cas ukaze jestli ma FF 15 na to zapsat se do zlateho fondu her. Ona treba FF12 kdyz vysla nemela taky zrovna na ruzich ustlano, az po letech se ukazalo jak dobra hra to je, coz je krasne videt na tom ze na jeji remaster se fanousci tesi vic nez se tesily na samotnou FF XV.
-
-
-
Stal se zázrak.
-
-
Stal se Hajime Tabata.
-
Hra vyšla?
-
-
Zdar chlapi, doufám, že se tu najde někdo ochotný a odpoví mi normálně. Hra mi nenaskakuje ve full screenu a já nevím co s tím. V nastavení jsem nic nenašel.. a ještě jsem si aktivoval na square stránkách season pass a také nevím jak ho využít na mém PS účtě. Díky za všechny rady
-
-
Zkus si nastavit rozlišení na konzoli misto auto tam dej maximum mě to pomohlo
-
-
a na nadupanom PC za 2000 eur je to ešte lepšie, detto Last Guardian...oh wait.... *14* *15*
-
-
Test
-
navic to ma na pc vyjit, az to predelaj z ty sedlacky kvality do neceho koukatelnejsiho...
-
dobrý no, bizár jrpg a průměrná artovka
-
Jo jo. Když už nic, tak aspoň vytáhnout exkluzivitu, jediné, co zbylo. *1*
-
Heh a čo by to robilo na PC, zbytočne zaberalo miesto ?
-
Další konzolovej sedlák...
-
-
Test
-
Hlavně že Tobě leze sláma z kapes...
-
-
-
Tak jsem videl cca 3 min. na yt, nekolik skrynsoku a precet jsem asi 10 vet v recenzi a musim rict ze komu se ta hra nelibi je tupec co tomu nerozumi, za me 10/10 a snad za rok konecne dostanu ps4 abych si to mohl zaparit...