Přejít na výpis diskuzí
Firaxis: „XCOM 2 bude PC exkluzivní, protože se tam cítíme nejlépe"
8.6.2015 | Aleš Smutný
61 příspěvků
-
Ja som si jednotku neskutočne užil a dohral aj viac krát. Atmosféru skvele dopĺňala skvelá hudba. Jediné, čo mám výhrady je ten koniec. Celý tím asi zahynul. Ale bol som v tom, že pozemšťania emzákov porazili. Tu dvojka tvrdí, že emzáci vyhrali. Ale teším sa na to a na ďalšie skvele strávených desiatky a desiatky hodín :)
-
-
no nevím, v Jedničce na konci umřel jen jeden vyvolený člen týmu, ostatní ve videu odlétají na základnu.....
-
Ja by som sa pripravil na nejaké prekvapenie ala "volunteer" sa cez červiu dieru dostal do alternatívnej reality, postaral sa o to, aby emzáci bez problémov vyhrali a teraz riadi advent a emzáci to všetko tak plánovali (a to všetko kvôli väčšiemu cieľu, ktorý naznačil uberethereal v jednotke) .
Tiež nepochybujem, že v niektorých "storyline" misiách uvidíme starých známych ako dr vahlen či shena. -
Podle mě je to to samé co mezi českým UFO Aftermath a Aftershock. Aftermath měl 2 konce, a Aftershock pokračoval tím, kde vyhráli emzáci.
-
-
Ja si taky urvu svuj kousek kolace.
„Nebudeme prestavovat dum na chlivek" -
No minulý XCom mě celkem zklamal... a myslím, že to nebylo tím, že byl i na konzolích. Takže u tohohle budu taky opatrnej.
-
-
JJ... orezali uplne vsechno co slo... alespon tam byl docela velkej pocet map kdyz nic jinyho. Xenonauti me uspokojili mnohem vic ale tam je bohuzel zase potreba stahnou nejaky map packy protoze map je tam fakt nepochopitelne malo.
-
Já to měl naopak. Jednička mě nadchla. Po delší době to byla hra ke které jsem se vrátil i po dohrání. Nicméně respektuji zamozřejmě, že někomu jinému se to líbilo méně nebo třeba vůbec.
-
-
Mno spousta staromilcu to srovnavala s puvodnim xcomem, kde tahy byly na zaklade energie, bylo vice zakladen atd.
Takze tato nova verze byla spis ocesany puvodni xcom a s omezenim na controller, coz bylo podle me ve hre dost znat (muj subjektivni nazor). To vsak neznamena, ze bych si tu hru neuzil. Jen ty proslule miss miss na 90%+ dokazali zruinovat celou hru, kdyz se cela "dulezita" mise odvijela v tomto duchu.
Kazdopadne jsem zvedav, jak se to vyvine a zda zmeni nejake mechaniky nebo zustanou u toho sameho a jen predelaji jednotky a zobrazeni. -
-
A nabyl spíš problém s plánem? 90% hit znamená, že se to na 10% pos.... Mimo to, dobře použité holo z toho dělá tutovku. ;-)
-
Me to taky vcelku bavilo, ale neodpustil jsem tvurcum tu neuctu k atmosfere puvodnich x-com dilu, kdyz uz si troufale ten nazev vzali. K hernim systemum jsem jinak nemel vubec nic, proste jsem to prijal.
-
-
-
-
100% to vyjde na konzole i na tablety, posledni dil se tak skvele hral na XBox controlleru, pri prvnim pokusu o hru mysi me to silene nebavilo :D
-
-
Bohuzial to tak nevypada... :(
-
-
1) Vývojáři nemají dost peněz na vývoj na konzole
2) PC hráči řvou: "Sláva! Hurá! Hosana!"
Sousedova koza prostě musí chcípnout, jinak se z vesmíru vytrácí radost. -
-
"Vývojáři nemají dost peněz na vývoj na konzole..."
"Vývoj není dotován výrobci konzolí..."
-fixed- -
A co třeba upřímná víra PC hráčů, že hra vyrobená na míru pro jejich platformu bude lepší, než multiplatformní titul?
-
-
Víra jejich nechť je provází.
-
-
-
Takze prakticky hlavni duvod zasazeni do tohohle prostredi jsou proceduralne generovane mapy a lepsi znicitelnost prostredi, takze to chapu jako zmeny typu 3 baraky misto 4 a tady zed bude a tady ne, jinak to bude uplne to same jako predchozi dil. Z absence alespon zminky o mobilni bazi usuzuji, ze to bude opet reskin. Ano oznamili nam, ze dostaneme pokracovani za plnou cenu namisto datadisku, dekujeme.
-
-
Já jim za pokračování klidně plnou cenu dám. Pokud to bude stejně kvalitní zábava jako jednička. Jen ať si kluci nějaký ty peníze užijou :)
-
-
To ja si pockam jeste na datadisk a pak to koupim jako komplet za 10e. Je tolik her, ze neni treba nikam spechat.
-
-
-
tak snad už tentokrát optimalizují alespon ovladani a menu pro pc. jinak nejvitpnejší na jedničce bylo jak jste se schovali za zastavku z plexiskla a bralo se to jako težky kryt. njn konzole *7*
-
-
...ty si vazne KKT...
-
-
Takže v podstatě to co mě sr*lo na "jedničce" bude i ve dvojce? Ten retardov*nej bojovej system a vývoj postav? A ty věci ohledně managementu základny? S předobjednávkou podruhý Firaxisu nenalítnu. Radši si znovu zahraju X-COM od Microprose.
-
-
Nebojte o obou hrách dobře vím. :) Caues Drasťo. :)
-
-
Caues :D BTW. tak me napada nehrajes nahodou WT tanky? :D
-
-
Chvíly jsem je hrál, ale nijak mě to nechytlo.
-
-
-
A nebo zkus UFO:Extraterrestrial, ani nevim zda uz vysla dvojka.
http://www.ufo-extraterrestrials.com/
http://www.ufo2extraterrestrials.com/ -
-
Lol, oni na tom ještě pořád dělají? Jak je to dlouho, to už musí být snad 10 let.
-
-
Zkousel jsi Xenonauts?
-