Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Shaker
    Dovolim si s tebou nesouhlasit a poprosim te urazet to pako a ne skvelou hru, kterou GTA V je, dekuju.
  • Super diky ja na to uz u pana xy nemam naladu je to nejaky zvlastni tip ;)
  • Blue.Shark
    Beru to, že nedůvěřuješ early accessu, ale argumenty, co jsi vyjmenoval, jsou nepoužitelné. Takže postupně:
    ad 1) Osobní preference. Jak si můžeš být jistý, že tě hra po dvou měsících nepřestane bavit? Takhle jsem se napřííklad já spálil s Deus Ex: Human Revolution - prostě mi to nesedlo.
    ad 2) Vlastní zkušenost? Protože ta moje tvrdí naprostý opak - neměl jsem žádný problém až na občasné glitche a jen tak mimochodem obsahoval Arena Commander všechno, co podle uvolněných informací měl obsahovat.
    ad 3) Jak proboha můžeš srovnávat vývoj Open TTD se Star Citizenem? Ty hry jsou diametrálně odlišné snad ve všem kromě faktu, že je platí komunita. Open TTD mimochodem nepočítá s tím, že by někdy šlo na "pulty obchodů", zatímco Star Citizen ano. Jistě, že potřebují reklamu -> profit. Důležité je, že ji generují backeři a samotní vývojáři na ni utrácí pouze mizivou částku.
    ad 4) Tady ale vaříš z vody a to naprosto. Každý, kdo do toho šel, věděl, jak bude vývoj probíhat. Do hry se implementuje spousta vychytávek navíc a logicky to protáhne dobu vývoje. Pokud jde o přísun peněz do rozpočtu, ten je zatím udržován na hezkých 3 milionech dolarů za měsíc. V dalším patchi se rozjede Star Marine, což znamená další přísun peněz a hráčů. Na dalších modulech se průběžně pracuje, takže bych neviděl jako nereálné, že se práce bude z pohledu hráčů postupně zrychlovat.

    Ještě trocha osobního názoru: Backerům ve většině případů delší vývoj žíly netrhá a to z důvodu velké míry transparence vývoje. Lidi prostě vidí, co se děje, na čem se pracuje, které bugy se opravují, jaké modely se modelují. Pocit vyhozených peněz se tedy nedostaví. Geniální. Jestli se Star Citizen skutečně povede, pevně věřím tomu, že nastaví hodně vysokou laťku.
  • Placas blbosti
  • nejsi ty náhodou 3,14ča?
  • Ty ses stejnej naivista jako vsichni ti, co si predplatili zaklinace ...

    1) kupuju hry za cenu kterou maji, takze vic nez $20 tak maximalne za neco, co budu hrat dalsich 5 let a takovych her vyjde tak 5 ... behem 20ti let.
    2) jasne, soubojovej modul misto v lete vysel na jare ... a neslo ho skorem spustit.
    3) jiste, ty videa se vyrabej zadarmo ... to vubec neni PR ... Bez se podivat jak vypada komunitni vyvoj ... trebas na Open TTD. ZADARA ,,,
    4) jestli letos vyde ALFA, tak hra nevyjde driv nez za 5 let. Jednoduse nemuze. Jenze tou dobou uz davno nebudou $$$. Pokud mas aspon paru o tom, jak probiha vyvoj (a zdaleka nejen her), tak rok je tak +- minimalni doba, kdy se ladi HOTOVEJ produkt. Tudiz je implementovano 100% vseho, hra je kompletne hotova a odchytavaji se bugy, pripadne se ocesava o veci, ktery vypadaj neopravitelne.

    Ten zbytek ani nema smysl komentovat, mas to totalne vylizany, jen si caluj za dalsi dajkatanu. Freelancer by nikdy nevysel, kdyby ho M$ nevykopli. A vydali to jak to vydali proto, aby se pokusili eliminovat skody, vubec je nenapadlo, ze by to nekdo chtel hrat.
  • Tak samozrejme u tebe me to vůbec neprekvapuje, ale je prikladne ze jako obvykle mluvíš uplne o necem jinem nez ja...ale to by hralo abys neoponoval za kazdou cenu zejo:)

    A na to ze mam rad tunely a filmhry si prisel jak jelimane, navíc me prekvapuje ze vypustíš z huby takovouhle kravinu když jsme se nedavno, zcela vyjimecne, shodli ze Dragons Dogma je super hra.
  • alien5
    1: alfu a betu platis mene nez plnou hru.45 VS 60 Dollaru. Ted je dokonce vyssi DPH a je to mozna vice nez pred 2 roky, kdo pozde chodi... :)
    2: Sliby plni ikdyz se spozdenim tipicky 2 mesice.
    3: PR nemaji jen komunitni info.
    4: Spozdeni urcite bude nikdo nerika ze ne , ja osobne to take vidim na rok 2017.Ale letos vyjde ALFA FPS modul, ALFA planetarni modul, ALFA Arena V2.0 a na konci uz PLNA VERZE !!! SQ 42 prvnich 10 EPISOD !!
    5: nez neco placnes zjistuj LOL :)
    6: Chris je zaruka a nez zacnes mlit dalsi nesmysli o freelancerovy zjisti si jak to bylo ok :)
  • Ja se presvedcim, az si sosnu demo z tpb. Nejsem blazen abych platil vydany alfy a bety, natoz abych nekomu, kdo neni schopen dodrzet co nasliboval, posilal prachy za slib, ze jedno mozna neco vyda.

    Zatim je to jen hromada napadu, jeste vetsi hromada PR a kde nic tu nic. Zachvilu to budou 3 roky a ze prej to ma pristi rok vyjit ... lol ... a zatim nevidno, ze by existoval jakejkoli ucelenejsi kousek hry.
  • del0
    Proč ne. Je to mainstreamová hra pro casual hráče. Každopádně to nemění nic na tom, že GTA5 vypadá jako hov*nko v porovnání se Star Citizenem. Holt omezení HW konzolí. *15*
  • walltar
    Nevím které SW online myslíš ... Ale ani SWG, ani SWToR neměli zrovna FPS souboje. Byly to celkem normální MMORPG s levelama a podobně.

    Ale základní koncept SWG a SC se trochu podobá... To spojení hraní na zemi a hraní s lodí. Akorát SC to bere z jiného úhlu. Celé staví na FPS a tím pádem nebude mít levely ani point and click souboje.

    Bude na tobě aby si zamířil a někoho zabil/sestřelil.

    Takže i když tam podoba je, tak ta podoba je spíš jen v tom úplně základním konceptu.... Pokud jsem teda nepromeškal nějakou novou SW Online hru.
  • Takže to bude jako SW online ?
  • Blue.Shark
    Backni to a můžeš se přesvědčit.
  • rofl miliardu, Coca Cola prodá skoro dvě milardy nápojů po celém světě každý den
  • Propásli jste ji?! No to je teda skandál! Jsou maníci, co tam zkejsnou kolik let. *1*
  • walltar
    To je úžasný... a?

    Já jen jestli tu začínáš nějakou Hnisálkovu Trivia sérii, nebo si tím chtěl i něco říct.
  • Bylo to 800 milionu, miliardu "zarobilo" za 3 dny az, abychom byli presni. Presto ale nechapu, co GTA ma spolecneho s timhle clankem a uz vubec porovnani vydelku jedne hry s kickstarterovskou kampani.
  • A taky bude realnej vysledek (teda pokud vubec nejakej bude) jako W3?
  • No mezi nami, ani moje PC to neumi.
  • Rofl ze 80 mega....GTA V zarobilo na konzoliach miliardu za prvy den ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit