Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Btw vidět na games.cz nějakou úvahu/poctivou investigativní práci: "Proč se licence Game of Thrones nechytla nějaká větší vývojařská společnost" by nebylo k zahození. Protože je to vážně trochu divné u tak silné značky
  • http://goo.gl/91YMx
    • Podnětné...
  • Mě hra bavila, rozhodně by se k ní hodil grafický facelift, navíc mě rozčilovaly dlouhé loadingy, ale to mohla být chyba mojí sestatvy. Příběh byl neskutečně poutavý, ale trochu mě zklamaly animace kde Morsovi zústával obouruční meč ze začátku hry a Alesterovi dýka, kterou jsem snad nepoužil nikdy. Souboje mě osobně bavily, musel jsem u nich přemýšlet nad použitými skilly a střídáním zbraní. Po půlce hry jsem si přepínal obtížnost na lehkou, protože jsem se lidově řečeno bez lektvarů "nechytal". Chvíli mi trvalo než jsem se do toho dostal, ale nakonec jsem měl dobrý pocit z každého "killu". Jediná věc u soubojů, která mi trochu vadila, byl pohled kamery. Odzoomování autoři opravdu přidat mohli. Často jsem vůbec neviděl co se děje, protože mi vše zmizelo za zdí, když se mnou ovládaná postava moc přiblížila. Zvlášť v některých podzemních kobkách, nebo tunelech to opravdu překáželo. Kdybych měl hru hodnotit já dal bych jí asi 8/10, pro někoho kdo nezná seriál, ani knihu by mohla mít maximálně 5/10. *3*
    • neznám knihu ani seriál hra má ode mne 65%
    • Veskoslav
      Dlouhý loading je bohužel i na silnějších strojích.
      • *16* tak aspoň že v tom nejsem sám
  • Takže závěr recenze a komentářů pod ní (pokud jsem fanouškem knih) je shlédnout walkthrough na youtubu,ale nekupovat?
  • Inquisitor
    Ještě by to chtělo češtinu. Do téhle hry by se celkem hodila, že jo Bobe ;)
    • Comgad většinou překládá kde co. Přesto se rozhodli raději tuto hru nepřeložit. Pravděpodobně se časem někdo najde, kdo překlad začne. Ale až dotyčný zjistí, jaká je to práce, tak s tím přestane.

Osobně mám s tím hodně zkušeností. A dělat fanpřeklad není nic snadného. Je to velice nevděčná práce. Děláte to zadarmo (málokdy seženete sponzora a pokud ano, je to dost symbolické) a ještě vás za to každý zkritizuje. Letos proto budu už pouze ladit své staré projekty a nebudu začínat překlad žádné nové hry.
      • Marku (nebo klidne i nekdo jinej, kdo vi), prosim te, jde vase cestina pro ME3 nejak odinstalovat?
        Ja jsem ji skusil, vyborna prace, diky za ni, ale dneska vychazi Extended cut, takze bych chtel celou hru zmenit zpatky na anglickou verzi, aby se mi nemichala anglictina s cestinou. Do kompletniho reinstallu se mi moc nechce...
      • a ne? vase cestiny jsou velmi nanic same chyby
        • presne jak to pan trvdy řekl cituji L): Děláte to zadarmo (málokdy seženete sponzora a pokud ano, je to dost symbolické) a ještě vás za to každý zkritizuje. tohle je přesně ten připad
          • Kronoss1
            Ne všechny češtiny jsou špatné, je to dobrý odrazový můstek pro zlepšení angličtiny (já na hráčských češtinách začínal), ale většina češtin je bohužel špatná. Já jsem hrál jen 1 Mass Effect 2 DLC s češtinou od M. Tvrdého a byla dobře udělaná, ale já se ani neobtěžuji češtinu stahovat. Mě to spíše otravuje, protože když člověk čte něco a slyší něco jiného, tak je to špatné.
    • BoB.2
      Škoda nikdo nedělá češtiny na průměrný hry.
      • Inquisitor
        Já si myslim že by se do toho mohl někdo pustit. Uvidíme.
        • Mohli by jste se pustit do učení Ang... Fakt. Naučit se pár slovíček a frází není podle mne problém... Ang ve hrách je většinou dost jednoduchá. A prospěje vám to možná i v reálném životě.
          • Inquisitor
            Ale jo většinu věcí si bez problémů přeložim, ale já jsem pohodlný člověk a mám všechno radši v češtině. Obzvlášť u her kladoucí důraz na příběh a s kvantem textů na každym rohu.
  • GoT ma velmi dobre rozpracovany RPG system o kterem by si spousta dnesnich modernich "RPG" her mohla nechat jen zdat. Kazdy fanousek RPG her se do tohoto systemu musi zamilovat. Nehlede na to, ze to neni zadne rychle postupovani jak na bezicim pase, ale je velmi pomale a clovek se vzdycky tesi na postup jak na narozeniny a pak si pekne promysli co si vylepsi. I vytvareni postavy s dobrymi a spatnymi vlastnostmi je vyborne (+ moznost ziskavani bonusovych dobrych vlastnosti behem hry, na zaklade svych rozhodnuti, mne vzdy nutila si vse co delam pekne rozmyslet).
    Soubojovy system je podle mne taky zajimavy, je trochu podobny DA soubojovemu stylu, ale s tim, ze zde neni pauza, a misto ni je zpomaleni casu, ve kterem mate moznost si vybrat akci, kterou chcete nasledne udelat.
    Mne se treba parkrat se mi stalo, ze nepratele hodne prekvapili a behem chvilky mi rozlozili skupinu, ale pri opakovani souboje a zmeneni taktiky, uz jsem problem nemel.
    Tuto hru bych rozhodne nepovazoval jen tak za neco, co je venku jen na vytriskani penez ze zname znacky.
    Zaprve, autori hry si dali tu praci, ze angazovali autora predloh, aby jim napsal pribeh.
    Zadruhe, hra se zacla delat nekolik roku predtim, nez vubec zacal vychazet serial Game of Thrones (to je jeden z duvodu, proc hra vypada zastarale, proste na ni pracovali moc dlouho a technologie uz zastaraly), takze se nesnazili vyuzit jeho slavy. Ano vyuziva slavy knizek, ale to neni dostatecne pokryti.
    Zatreti, dali si zalezet na RPG systemu pro hru i vytvoreni vsech 6 povolani a skillu pro ne, neni to nic jen tak odfrknuteho.

Ja osobne, jsem byl ze hry odzacatku nadseny (i pres neprilis privetive recenze jsem se do ni zchuti pustil) a to nejsem fanouskem ani knizek, ani serialu.
    Super pribeh. Skvely RPG system. Dokonce mne bavi i vetsina tech, veci, ktera v recenzich byva hodne strhana, treba jako prepnuti se do psa a hledani skrytych pokladu (vsechny mapy, jsem si vzdycky odzacatku do konce "procmuchal", prestoze to zabira strasne mnozstvi casu), nebo lidi podle pachovych stop, zahryzavani protivniku ze zalohy apod. A co se tyka technickeho zpracovani, to jsem po chvilce hodil za hlavu, mne ve hrach o grafiku nejde, mne jde o to se zabavit.
    • Neviem na koľko poznáš GRRM, ja čítam jeho blog často a Martin je veľmi aktívny človek, ktorý nemá problém sa zapájať do iných projektov, obzvlášť keď ide o jeho vlastné dielo. Tým chcem povedať, že jeho angažovanie nie je prekvapivé a určite by som to nedával ako plus vývojárom. Nie je to tak, že museli vynaložiť veľké úsilie a kopu peňazí len, aby sa na ich hru pozrel. A je trochu ironické, že najlepšia časť hry je príbeh a z veľkej časti na tom má zásluhu niekto, kto nie je členom ich týmu.
      Máš síce pravdu, že hra bola vo vývoji dlho, ale mýliš sa, že hra sa nesnaží využiť súčasnej slávy serálu. Porpvé hra je nedotiahnutá, veľmi nedotiahnutá a vyžadovala by si ešte pár rokov vývoja, podruhé skiny postáv a mnoho ďaľších vecí bolo prispôsobené seriálu. A ako bolo spomenuté v recenzii, niektorí herci zo seriálu aj nadabovali svoje postavy. Takže neklamme samých seba, že sa herní vývojari nesnažia vyžmýkať zo značky, čo sa dá, kým je stála populárna.
    • Takže když to shrnu. Hra má skvělý scénář, výborně promyšlenou mechaniku, ale strašlivě zastaralou prezentaci. Přijde mi, že mnoho let ladili mechaniku a poněkud kašlali na ten zbytek. Bohužel dneska je doba, kdy prodává hlavně obal. A ten je bohužel ošklivý.
      • přesně - já stejně mám poslední dobou radši takovýhle klenoty než velký AAA hry - ty mě poslední dobou většinou zklamu
    • True story!
    • Veskoslav
      Příběh je skvělý, ale zabíjí to chyby hry.
  • Naopak musím říct, že já si hru užil, především teda ten vynikající příběh - až tak, že pro mě zastínil i všechny ty ostatní nedostatky, co hra měla. Takže lze doporučit jen pro opravdu příběhové/GoT maniaky jako já *3*
  • Veskoslav
    Bože, bože a ještě jednou bože. Herní paskvil. Tragédie, z čeho se dokáží vytřískat prachy.....Tuhle hru doporučuji masochistům a lidem, kteří absolutně neví, co to Game of Thrones znamená nebo co to vůbec je (příběhově skutečně nadprůměr, ale bohužel skvělý seriál či knížky jsou skvělé, tato hra ne) Ostatním přeji, aby s ní nemuseli nikdy přijít do stylu. Já měl tu smůlu, že mám možnost si nové hry vykoušet (ne z torrentu:))
  • MidnighT91
    Tuhle hru jsem stáhl z torrentů abych se ujistil, jestli je vážně tak špatná jak jsem předpokládal že bude... JE, je to naprostej videoherní odpad, jako upír vysává poslední kapky krve ze skvělé značky... Tato hra budiž důkazem neuvěřitelného parasitismu obrovkých zazobaných společností, které jsou pro peníze schopné vydat naprostý paskvil a skrýt ho za jeden z nejznámnějších názvů současnosti... Soucítím s těmi co za to vážně vyhodily prachy protože právě teď se nejspíš kopou do zadnice...
    • A kam si se dostal do pulky nebo az na konec? Jen bych rad vedel jak moc si otrly?
      Na druhou stranu udelat s kradeze osvetu to klobouk dolu. Vzdyt ty si to vlastne upiratil pro dobro lidstva, ze? *2*
      • MidnighT91
        Donutil jsem se to hrát 4 hodiny... A ano upirátil jsem to, ne pro dobro lidstva ale proto že pirátím všechno bez vyjímky a až pak teprve kupuju...
    • Prej TUHLE hru ty jsi vtipálek neupřimnej *15*
    • Proc by se lide kopali do zadku za nakup hry s vybornymi rpg prvky, zajimavymi boji, napinavym pribehem, osklivou prezentaci a nekolika bugy?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit