Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • teda panovej, mate pekne shitskej prehravac, jak v html5, tak ve flashi se to neustale seka a neda se na to divat (a to nemam zadnej slabej komp). chtel jsem se na to podivat u vas, ale budu se muset jit podivat jinam
  • Oznámení roku !!! letos nato vyjde FIFA 14 a pozor dokonce i nový COD a to zaslouží potlesk :D
  • Xcomik
    Joe to zas rozjel :-D https://www.youtube.com/watch?v=9ekOtn7L1N0
    • Jak dlouho ho sledujete? Ja zacal asi pred 2 rokama a od ty doby koukam na kazdy jeho video :D sednul mi *4*
      • Xcomik
        abych pravdu řekl už ani nevím ale odebírám ho strašně dlouho ty jeho recenze na hry jsou prostě pověstné. Teď jen čekám kdy tam nahodí recenzi na fast and furious s úvodními slovy You f*cked up! On je prostě pověstnej třeba recenze z poslední doby na Aliens byla naprosto brutální
      • Mozno nejaky ten rok, ale videl som dozadu kazde jeho jedno video ci uz recenziu alebo nejaky nazor. Podla mna uprimny clovek co hovori pravdu. Dost vela recenzii ma na pobavenie (Movie license games :D) ale fakt zo vsetkymi sa ztotoznujem. Joe je u mna hlavny zdroj toho ci sa rozhodnem si hru kupit. Velka skoda, ze nerecenzuje aj PS3 (aspon exkluzivity) ale tam mam stale postarane o kvalitu tak sa nie je coho bat az na par vynimiek :) povedal vsak, ze PS4 si zaobstara tak sa tesim
        • Ps3 hry me taky mrzi... Az na jednu vyjimku mel Joe stejny nazory na hry jako ja, takze kdyz se rozhoduju jestli koupit nebo ne, mrknu k nemu... Moje neoblibenejsi recenze je na Steel batalion nebo jak se ten Kinect humus jmenoval, kdo nevidel tak mrknete *2* *2* BTW ono i na 3D filmy recenze je docela komedie koukat
          • A este ako som mohol zabudnut na najlepsie intro z Mindjack :D ... I´m sorry but my mind is jaaaaaaaaacked :D
          • Steel Batalion :D Ked tam sedi a v hre stale vyskakuje: I dont do sh*t, I dont do sh*t. F*ck Kinect :D alebo Sonic free riders: This game made me sick. A co sa tyka filmov: F*ck 3D :D
      • Malleth
        Asi pul roku. Hlavně ty jeho recenze jsou skvělý. Například na Risen 2, Dragons Dogma, AC3 a všechny ty Kinecktí sra*ky.
    • > hardcore console gamers

:D pleb
    • Malleth
      Chudák Joe, ale divim se že tohle nečekal.
  • Konference byla velice unylá a nezajímavá. Kdyby hráčům špičkovou konferencí natrhli zadnici a omámili nějakou vskutku senzační věcí.. a ono nic. Tak dalo se to čekat když se snaží alespoň vyrovnat konzolí počítači. Popravdě ani moc v dnešní době nevím, čím by mě museli ohromit, abych od PC odešel. Tak snad se alespoň ty hry multiplatformově trochu pozvednou, ale moc tomu nevěřím. Až na pár výjimek se nacházíme už dlouhou dobu na mrtvém bodě..
    • tak ty hry delej na pc sam!!!!me by pc take muselo ohromit,abych na nej presel jako na herni system!no nevim,the last of us na to neni,gt6 take ne,snad nekdy priste..... *1*
      • PC zvladne to samy co konzole + hodne dalsich veci. Je to vykoupeno vyssi cenou. Ale tezko chtit, aby nekdo kdo nezvlada ani psani umel pracovat s PC.
        • nech mi psani stranou!A radsi se venuj tematu!Ty nesouhlasis s mim nazorem a ja stvim a tim to konci!A nemusis me urazet!
        • hooooooooodne vyssi cenou!+ za 8000 tis monitor.naka 22,24 palcu?v dnesni dobe,tak to je old school pc a o to nestojim!
        • Hele klid fracku!Na tom tvim pc neni gt6 ani the last of us!Sama hnusna multiplatform hra,ktera si krome Metra u me nezaslouzi davat tolika penez do takovy skrine!A na to dalsi me staci notebook zapar tisicovek,abych si na pc zahral stary klasiky,kdy jeste pc za neco stalo!HL1,2 pocinaje a Stalker konce,tim konci pro me i pc game!Naka DOTA?OLD school game?predelavky s XBOX?s tim jdi..........!To he hnus velebnosti!
        • spoock
          stačilo by, kdyby herní PC stálo to, co konzole a hry by ho ždímaly na max. celých 7 let, žýdný problém s padáním hry (BSODy), otravným instalováním služeb, které nechci, apod.
          jinak PC mám moc rád ;)

jo a ještě by na ty PCčka musel někdo ty hry minimálně konvertovat, protože i když je tam dost her, Uncharted, Metal Geary ani Infamous tam portovat nikdo nebude. *13*
          • pc nikdy zdimat nepujde,neni to jednotny system!A ten operacni system to jeste pekne brzdi!A tisice konfiguraci!Je to marny! preci je to jen pracovni nastroj!Bez netu pc neumi nic!
  • http://i.imgur.com/KTteljF.png
  • Co to maj na YouTube za trotla, kterej vyhodnotí, že se video má zablokovat?! Kvůli pár ukázkám co naživo vidělo hafo lidí a druhej den znovu uvidí na všech internetovejch stránkách?!?! CO TO KU--A JE!!
  • Pozor, rozbor http://www.abload.de/img/xbaxauu8l.jpg

Edit: a pán si to zjevně užívá https://twitter.com/KazHiraiCEO
    • Malleth
      Tohle mě rozsekalo:
      The PS4 is clearly the better than the XBOX ONE as 4 is greater than 1. This graph will make it clearer: https://twitter.com/KazHiraiCEO/status/336910138478837760/photo/1
      • http://www.youtube.com/watch?v=FKJQW8m9CCY
        • prisaham, ze som nevidel vtipnejsie video vo svojom zivote :D
      • Zajimal by me graf Xbox 360 vs Playstation 3 *15*
      • zdeeneek
        *1*
  • Filip Suchomel by se měl sklidnit se svými názory na Xbox, až moc ho žere a předhází ho... pana Grygara stále nenecháváte mluvit a pan Poláček má názory, ale bohužel nejsou slyšet... Jaksi jsem v tom měl bordel. A co se týče Microsoftu a jeho nového Xboxu ONE ? No, nezaujal mě... Skoro všechny "fíčurky" jsou ONLY USA a já to stále beru jako konzoli (exkluzivní hry), né Setobox. Prostě fanboyjům se to líbí, mě to nezaujalo, tím neříkám že PS4 je nejlepší *4*.
    • Vždyť má Windows Phone a patrně se mu to líbí, tak není čemu se divit. WP8 mám taky a není na tom skoro nic, co by se mohlo líbit :D . Ale měl tam několik fajn vstupů, hlavně ze začátku.
  • Zerathus
    Kdyby radši vytáhli ty chujoviny jako sledování filmů a facebook apod. hodili tam o 30% silnější hardware a gamers friendly věci a udělali druhou "konzoli" speciálně pro tyhle TV věci tak by vydělali víc peněz a hráči by byli spokojení. Navíc ukážou sporty (nic nového) a 3 hry ze kterých jsou 2 staré značky a jen CoD mělo ingame záběry tak je to průšvih. No snad něčím překvapí na E3
  • conflig
    Tak to je teda HNUS nemluvím teď o konferenci ale o YouTube zablokovali celí stream tady na Games i na Hrej *16* *16* *16* *16* *16*

Pokud bude youtube z tímhle pokračovat dále tak brzo zanikne

EDIT: Podle očekávání je smazaný i stream od Re-play a předpokládám, že i Indian

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit