Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Xcomik
    Je konzolisti se nám tu rvou která krabice je lepší :-) No jo už aby vám ty hračky vydaly aby tu byl zas klid.

Osobně jsem trošičku přemýšlel že bych si koupil toho MSáka aspon bych z pod tv vyhodil to 7 let staré media centrum k tomu by letěl do popelnice i DVD přehrávač + DVD recorder a settob box. Navíc bych si jednou za pár let koupil exkluzivku která se na tom gamepadu hrát dá (třeba tu forzu) a bylo by. Ikdyž místo týhle krabice bych si pod TV mohl poskládat HTPC a ještě podstatně levněji. No bude to hlavně záležet na ceně!
    • 1. no v tom ze su to hracky mas pravdu ale mi sa s tymi hrackami vsetci hrame vies a na zaklade toho vznikla stranka na ktorej prave si
      2. klud tu je stale radsej si povedz aby uz konecne vydali tie nove krabice aby sa ti zase o trosku vylepsila grafika a potom mozes zase downloadovvat testovat a vymazavat hry na tom svojom nadupanom pc, ja sa zatial budem HRAT na ps4ke OK?
      3.tie DVD shity by si uz fakt mal vyhodit, ked to tam uvidi nejaka navsteva tak asi utecu lebo to uz sa pouziva len vo vezeni
      • Xcomik
        1) Pinďo konzolová Games tu byly ještě v dobách kdy ty hračky ani nebyly schopny se připojit na net :-) A od té doby co se ty krabice poslední generace mohou připojovat na net se průměr IQ na všech herních webech rapidně snížil díky kdejakému paku (jako jsi ty) co se přes tu hračku pojí na net a píše sem tyhle moudra :-)
        2) S grafikou problém nemám nejsem žádný noročný hráč v tomto směru a nějak si nepamatuji že bych kdy vyloženě hanil grafiku na konzolích nebo PC teda až na nové Fast and Furious :-)
        3)Ajeje pozoooor Sony Fan Boy. Hell ya maš Blue Ray viď :-) Nojo seš to ale machr všichni víme :-) Ale asi ti nikdo neřekl že v produkci filmů je BlueRay naprosto vyhaslé viď.
        • 1 newem kdo je pindo, ja pisem tieto moudra cez pc,ps3ku mam na hry a na filmi,ale s tym iq mas mozno pravdu mozno ze vsetci co su tu a nesuhlasia s tebou su tupci a ty si kral
          2 jedine co ti moze vadit v dnesnej dobe na konzolach je troska horsia grafika ako na pc teda aspon v multiplat. hrach takze nevem co ti potom vadi
          3 som sony fan boy, mam bluray, filmy si stahujem nekupujem ich na bluray, a ked sa dneska predavaju naozaj lepsie DVD nez bluray tak to len tokazuje drbnutost ludstva lebo keby som mal na svojom 107cm tv kukat filmy cez DVD cez SCART kabel tak by som a asi radsej musel vratit k staremu CRT OVP co som vyhodil pred 4 rokmi
  • Tushan
    jsem teda hodně zvědaví. minulou generaci sem vlastnil obě konzole. a xko mě hodně přirostlo k srdci, škoda že po 2 letech šlo do křemíkového nebe *11*
  • lol 8xjadro amd hahaha ten shiiiit cpu/cpou i tady ??? srracka jedna
    • Sám mám v Pc intel ale obávám se nejhoršího, jelikož obě konzole jedou na amd, tak jsem zvědav jak (nebo jestli) se v budoucnu změní vyladěnost her na intel cpu
      • hram je to jedno nijak se naladi pro intel/amd zalezi na platforme taje vsude X86 takze pohoda jedine ceho se muzes bat je zaplacena exklusivita ne ta technicka...
  • buďto něco chci a jsem ochotnej za to zaplatit a nebo to prostě nechci a platit nebudu. Všechno něco stojí. Kdy pcčkáři pochopí, že všechno na světě není free *16*
  • V 19:00 , v tu dobu koukám na Primu na zprávy, to se mi nehodí. No jo neuvidim další mrzáckou krabičku, to mi jen pomůže.
  • kdyz jsem prvne videl WiiU tak jsem si rikal jaka je to sragora, ale tad kdyz vidim ps4 a xbox..krabice s milionem funkci, kde se ztraci pojem herni konzole, zacina mi bejt to Nintendo sympaticky.
    • Nintendo je o generaci zpet. HW vykonove na urovni dnesnich konzoli, ale disk nebo ethernet je externi - to je fail. A to ze WiiU neprehraje ani dvd film, to je dalsi fail a ne vyhoda. V online sluzbach je nintendo rovnez pozadu. Herni nabidka, furt toci stejne znacky, ostatni davaji ruce pryc, dalsi fail. Software ma priserne odezvy a ma radu nedoresenych problemu, jako nemoznost prenest ucet z konzole na konzoli, dalsi fail. Nechapu cim ti je vlastne sympaticke :-).
      • To, že Wii U nepřehraje filmy, nevadí člověku, který má vedle televize hi-fi věž co umí přehrávat filmy, počítač co umí přehrávat filmy a DVD.
        V online službách je nintendo pozadu - to jsis přečetl v nějaké diskuzi, že? Podívej se, jaké mají online služby na 3DS a WiiU. Levné, kvalitní hry, dema která fungují, můžeš si stahovat hry přímo do konzole - co víc má XBox nebo Sony?
        Furt točí stejné značky - opakující značky jsou pouze Mario, Zelda a pokemon, jinak jsou všechny značky originální, neustále se mění. Další rádobyargument nintendo haterů. A k čemu mi jsou nudné hry od EA či jiných značek když mám skvělé hry od NIntenda? A prosím, žádné argumenty tipu "Wii U nemá hry" (http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Wii_U_games)
        • spoock
          Mám BluRay v PC a PS3, ale raději si to spouštím na konzoli, ... důvod? Softwarové přehrávače BluRay disků jsou děsný voser a furt to chce nějaký aktualizace, u PS3 no problemo, snad až na ten hluk u FATky ... bůůůů.
      • nepapouskuj co vsichni vime...slo mi jen o to ze Wiiu nejvic pripomina klasickou herni konzoli..tot vse.
        • Nejak jsi mi neprozradil, co je ti na tom sympaticke? Imho to Nintendo s tim lowendem tentokrat uz prepisklo a nizky vykon je na tom ten nejmensi problem.
          • Sympaticky mi na tom je to ze Nintendo se nejvic podoba klasicke konzoli a ne domacimu robotu co umi vsechno. nesympaticky mi je to ze ps4 i xbox kombinujou veci co mam doma 2x i 3x a nepotrebuju je..a jen tak bokem na nich jdou hrat i hry.
            • Nevim co myslis klasickou konzoli, ale PS4 se profiluje jako herni zarizeni, nikoli jako domaci robot, co umi vsechno. PS4 je zamerena na hry, ale samozrejme umi veci, ktere jsou uz dnes normalni, jako treba prehrat film, kdyz ma optickou mechaniku. Zda se mi, ze se snazis nedostaky WiiU, ktere jsou dusledkem extremniho setreni Nintenda vyzdvihovat jako klady.
  • ringmancz
    bude i záznam?
    • sleepless
      Záznam bude, když půjde všechno dle plánu.
      • MrSanta
        Jaké obětiny jste přinesli, aby se to nepo... a vše běželo podle plánu? *1*
        • sleepless
          Deset litrů medoviny, kůzle a 666 dní staré dítě. :)
          • MrSanta
            Proč deset litrů medoviny? To bych neobětoval ani abych vyhrál ve Sportce jackpot. Takový škody *15*
            • MrSanta
              Keyz: zdá se, že máme podobný náhlad na hodnotu chutné medoviny *1*
            • Keyz
              Zrovna mám doba medovinu z Trhu. Sice jen litr, ale ani to bych nedal! *3*
          • Amylee.Anderson
            Tady musím použít smejkiho oblíbený výraz: Metalpieklo!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit