Přejít na výpis diskuzí
Games.cz speciál - komentovaný záznam z představení Xbox One
21.5.2013 | Redakce Games.cz
226 příspěvků
-
No jo. Budoucnost je always under BIG BRACHA. *12*
-
zufale, MS predstavi xbox a soni hlupi fanboyi tu maju viac prispevkov ako pod predstavenim ps4 hahaha
Chodte unanovat nad tym vasim super novym gamepadom, to je to, co zatial sony ukazalo a herny facebook. Pravdaze, pridali tam aj ruzove oslepujuce svetielko, aby blbci ako mizerius vedeli z ktorej strany to drzat v rukach hahah -
-
Tak ses tu vybrečel a teď jdi spinkat
-
-
nj, ty po konferencii sony places dodnes haha
-
-
Drahý maďarský příteli,po konferenci sony jsem nebrečel,ale masturboval
-
Hahaha ty jsi dobře saur, co? *15* Ale cenim si tvojí loajálnost, když už neumíš alespoň zdařile předstírat, že by tě MS konference bavila. *3*
-
-
-
-
No jsem zvědavý, snad to bude stát za to :-)
-
http://techexplorer.org/blog/wp-content/uploads/2010/05/fail-owned-pwnd-pictures.jpeg
To je fail.... -
Mam averzi vuci microsoftu, takze me xbox moc nebere, pockam si na shrnuti dulezitych faktu bez te prazdne pr omacky. Uvidime, kolik podstatnych informaci bude zverejneno.
-
Hlavně aby to běželo plynule a né jako PS4 zalagovaný....
-
-
Kolik fps potřebuješ na Kinect adventures? :D
-
Co to meleš? *15* Co už jsi na tom hrál?
-
-
:D fanaticky pskar
-
Mám pocit, že myslel video přenos.
-
-
V tom případě se omlouvám :D jsem už zdegenerovaný ze všech trollů na internetu...všude už automaticky vidím nějáký trolling *9*
-
-
Keep calm and carry on ;).
-
-
Ale jako dvojsmysl, kterého se hned chytne zuřivý fanboy, to sedlo :).
-
-
-
-
Budete mít zapnutý i váš chat? Ten co používáte u podcastů?
-
-
Jojo, měl by být :)
-
-
Nejzajimavejsi na tom jsou skupinove skype vidohovory. A pak je take zvlastni tan nazev XBox One pri existenci nazvu PlayStation One :-).
-
Nevím, co je na XBoxu tak zajímavého. Parametry budou skoro stejné jako na PS4, možná bude mít integrovaný kinect, možná bude muset být pořád online (za poplatek, samozřejmě), bude to přesocializovaný krám se spoustou stupidních funkcí a zpoplatněnými základními funkcemi. Jak taková věc může tak prosperovat, to mi nejde do hlavy... A že by GoW byla tak silná značka...
Edit: Jo, ale koukat se budu, nechci si nechat ujít Microsoftí obviňování, omlouvání se a chlubení se kravinama. Ne že by PS4 mělo nějaké extra fíčůry, i když tam se taky ještě uvidí... -
-
Vždy, když člověk vidí tvůj Manga avatar, může očekávat smršť pravd ještě před jejich odhalením.
-
-
To jo, náhledl jsi mi skrz kreslený profilový obrázek do duše a odhalil jsi můj záměr tu zde zcela vážně informovat o vymoženostech nového XBoxu *15*
-
-
-
Jaký je časový plán? Aby představení nebylo někdy v 8 hodin a předtím mnoho keců, jak to někdy bývá.
-
-
Když budou plácat PR býkoviny, tak vás kluci z redakce snad zabaví.
-