Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ha, tak tohle mě moc potěšilo. Microsoft si stoji za svými stupidními novými názory a naprosto nic neinovuje. Buď se vzpamatují, nebo pojdou/zrebootujou. Win-win.
  • Bohužel musím říct že mě to zklamalo, jako jedno zařízení umí vše, ale musíš být stále online? Ne děkuji... Co jsem rád, Sony představilo víc než xbox, i když ještě neukázali jak bude vypadat PS4, ale zase co to umí, mě případalo hodně, než nějakých 5 milionů blbých transistorů.
  • PC mustard race wins!" Aspoň si dáme toho CoDa s mírně lepší grafikou!
  • A já jsem spokojen. Obě společnosti (zatím) nepředstavily žádné zajímavé exkluzivity, po kterých bych toužil, masivní grafický pokrok se nekoná, takže moje postarší železo nebude trpět multiplatformními tituly, momentální konzole zlevní a ovladač od Xboxu vypadá použitelně (zatímco Sony stále nedošlo, že člověk by rád při hraní nedostával křeč do rukou). Co víc si přát.
    • masivni graficky pokrok se nekona. Jasne, co vic si prat... *7*
  • no tak ja som fanboy xboxu :D a zaujíma ma čo microsoft predstaví ake nové tituli tam budu (dufam ze halo5 ) ake budu poziadavky a rozdiely medzi PS4 a ak ps4 nezrusilo bazarove hry tak ani xbox by nemal a s tym furt online my to je jedno aj tak som furt pripojeny na wifi :D
  • Edie
    http://www.youtube.com/watch?v=d0EKwMYCt8Q rozhovor s Filipem Suchomelem *4*
  • Malleth
    Hry budou vyžadovat instalaci a po ní už nebude třeba mít disk v mechanice, takže always online je podle mě jasný.
    • conflig
      nic jasného není, steam má to samé nainstaluješ hru u disku aktivuješ a pak se můžeš klidně přepnou do off-line režimu
  • Jsou to windows 8 nejsou to windows 8 ?
  • Xbox jede, Sony se muze jit bodnout *1*
    • Jo kdybych si nekdy jeste snad chtel koupit set-top box, tak si klidne tuhle krabici za 7 stovek koupim. :) Ale na hrani to s touhle hruzou nevidim.
  • Veskoslav
    Nechci všem kazit náladu, ale hlavní představení Xboxu je až na prezentaci E3. Ale jak to tak čtu, tak i když Sony udělalo v podstatě to samé, co Microsoft, tak Sony je lepší.
    • Vrook
      Sony ukázalo jednak hry a druhak, i když možná pro někoho zbytečný, tak ale featury, který s hraním souvisej. Né který souvisej se sledováním televize. Sony nestrávilo hodinu představováním furt stejnýho voice controlu (kterej je srsly stupidní i sledovat, natož používat), Microsoft ano. Sony představilo herní konzoli pro takovýho standardního konzolovýho hráče.. Microsoft ukázal krabičku pro standardního televizního vepřováka, co se rád kouká na sport a hraje COD..

http://i.imgur.com/oNbf6Nt.jpg
      • SnakePlisken
        Hlavně, že po konferenci Sony každý nadával a teď se děje to samé, jen se pěje chvála na Sony.
      • Menuj mi tie predstavene hry na ps4, lebo pozeral som cely stream a teraz si nespominam uz ani na jednu, ale mam stale v pamati tie uzasne prezentacie a uzasny marketing, kde mi opat hovorili, aka je ps3 zla, zastarala a aka je ps4 uzasna a ukazovali grafiku kvalite na pc spred 3 rokov, ak vynechavam rendery..

Aha, prepac, este som sa pri ps4 dozvedel, ze maju uzasny novy gamepad a vytvorili herny facebook, inak sony ukazala velke hovno, a ano, zabudol som, este som videl jeden nadherny render z Killzone 4 :D
        • Vrook
          Já ti nic vyjmenovávat nebudu, se na to mrkni. Ale ofc, pro fanboye Microsoftu nemá na jejich "rocket science level stuff" nic. http://i.imgur.com/hMJDFpk.gif *3*
          • nj a hlupy fanboy sony len kopiruje cudzie gify..ziadny argument, nic k teme, zufale pokusy zaujat, je mi ta takmer aj luto
        • Driveclub, Killzone, inFamous, Destiny, The Withnes, Knack a multiplatformy WatchDogs, AC4.

Dale oznamili ze nebude vyzadovano online pripojeni a ze nebudou blokovany bazarove hry, pricemz se zdalo temer jiste, ze MS tak ucini a Sony toho vyuzije a prizpusobi se, nyni je tomu naopak.

Dale oznamili ze jako systemova ram bude pouzita GDDR5, coz je technologicky unikat.

Dale oznamili, ze konzole bude umet na pozadi nahravat videa bez vlivu na vykon (ma kvuli tomu zvlastni procesor navic), tedy to pro co si na PC potrebuje koupit prinejmensim Frap a pusobi to zhoubne na vykon. Ze bys na pc trvale nahraval video a ukladal ty nejlepsi momenty, o tom si muzes nechat jen zdat.

Dale predstavili vyrazne vylepseny gamepad s novymi featurami a predevsim odstranenymi nedostatky, na ktery si hraci stezovali u Dual Shocku 3.
          Konference Sony byla pozitivni a takto byla i verejnosti prijimana. Konference Microsoftu je horka pilulka i pro XBox fanboye.
          • ano, sony bolo prijate dobre, preto im po predstaveni ps4 klesli akcie a vysmiala ich vacsina ako teraz ms..na pc si nic na nahravavanie kupovat nemusim, a ani vykon to nezere tak ako prezentujes. klasicke jejdasovska demagogia bez faktov
          • PS4 hry http://www.youtube.com/watch?v=x7QhUL8NUK4
      • Veskoslav
        No aby ses pak nedivil, až uvidíš PS4.....
        • Vrook
          Jako tu krabici? Hele to jsem si řikal taky.. Ale po představení Xbox ONE (fakt skvělý jméno btw) bych si koupil PS4 i kdyby vypadala jako takový to žertovný hovno, co položíš šéfovi 1.dubna na stůl. *3*
          • Veskoslav
            Aha.....A já myslel, že se člověk rozhoduje, až jsou finální produkty představené. No nic.
    • Tushan
      podle mě si hroznej xyz ale dnes s tebou souhlasim

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit