Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • XBOX - 0
    XB1X - 1
    XBIX
    xbox one

mindblown
    oficialne to odteraz volam ixbix
    • Paul_cz
      Správně se tomu má říkat Xbone.
  • conflig
    Už jsem to pochopil Microsoft chce přetáhnou všechny lidi zpátky na PC *1* Jinak si nedovedu představit proč jdou hlavou proti zdi
    • nejen MS ale i sony a Nintendo je tam lifruje uz davno
  • Malleth
    Taky dobré
    http://i.minus.com/iBzvb2JSpQNRM.gif
  • nove PS a novy Xbox sa nebude list hardwarom (obmaju v sebe 8c Amd Jaguare s primeranym mnozstvom ram a grafiku na urovni 200€.), lisit sa budu sluzbami okolo, ponevac to uz neni herna konzola ale set top box htpc.
  • zdeeneek
    Sofiina volba - na hrej.cz chystaji taky primy prenos *1*
    • gametrailers anyone? *3*
    • conflig
      re-play chtěl taky streamovat. Nevím jak to nakonec dopadlo, ale já zůstávám věrný Games *1*
  • vypada to strasne
    http://www.wired.com/images_blogs/gamelife/2013/05/xbox-analysis.jpg
    • no mne osobne je jedno ako to vyzera, podstatne je co to dokaze, a toho sa obavam, i ked musim povedat ze zase tento dizajn, leskle plochy, matne sive plochy, mozno na policke pod televizorom bude vyzerat lepsie, ako biela 360ka *3*
    • no lol... hlavní exluzivita bude hotline miami na VHSce.
  • http://www.hrej.cz/novinky/2013/05/22/konec-bazarovek-na-xbox-one-30131/

tak jsem zvědav kdo si to koupí prý nový x box půjde spustit jen přes net a hry se budou instalovat na hdd aby zabránily bazarovému prodeji her , tak že jestli to chápu správně hra za necelé 2 litry bude na jedno použití že si ji nainstaluješ a jak ji budeš chtít prodat tak si ji můžeš strčit do řiti .Chci vidět hlupáky co budou utrácet za hry 2 táci které po dohraní můžou spláchnout do hajzlu *16*
    • sa pytas kdo si to kupi?? americke deti zhypnotizovane z reklam v tv! podla tej konferencie by som tiez cakal ze to bude prepadak ale potom mi vysvetli preco je este stale 360tka predavanejsia nez ps3?? jak to ze ste tie hlucne dvdromkove shity este nepopredavali a nekupili si jedinu vec ktora sa da pouzivat na hranie hier?? miesto toho tancuju a masturbuju nad drbnutym kynektom jak homosi
      Inak pc este respektujem ale len u tych ktorym ide o hranie rpg/strategie/fps, bohuzial vecsina ho pouziva iba:na stiahnutiehry, otestovanie, dokupenie novej grafiky, vymazanie
      • Kde pořád vy lidé berete tu informaci, že je X360 prodávanější, než PS3?
        • X 360 Byl nejprodávanější než PS 3 to je pravda ale to mělo jen jediný důvod a to bylo flashnutí konzole na piratské hry Microsoft totiž neměl takové zabezpečení jak PS 3 která v té době vůbec nešla prolomit a to byl taky důvod proč každá dal přednost x boxu před ps 3 *5*

co se týká nového x boxu tak ano to se bude prodávat ale jen v USA a vyspělejších ekonomických zemích pokud hry budou na jedno použití plus net , protože i ten největší hlupák nevyhodí skoro 2 tisíce za hru aby si ji musel pustit a být šikanovaný tím aby jsi měl internet a po dohrání sis mohl strčit hru dořiti .Jo jestli budou ty hry stát v tom případě 200 kč tak neřeknu ani slovo ale chci vidět lofasa co utratí 2 litry za hru kterou pak nemůže ani prodat *16*
        • no ja hovorim o amerike hlavne, ale ja som zo slovenska a mal som xbox doma presel som gowy 1-3 a alana a rychlo som sa snazil ho predat dal som inzerat za 200€ a o 10 hod. neskor uz mal noveho majitela, predaval som aj ps3kutiez za 200€ a trvalo to 6 dni aj to som musel dat na 180 cenu
          a tie idiotske maili co mi dosli - mate tam fifu asi 20x, mate k tomu aj move asi 15x
          no som si uz myslel ze si ju radsej necham aby som ju ubranil pred tym retardovanym svetom v ktorom zijeme
    • Hmmm tak že to shrneme tak já abych si mohl zahrát hru si musím koupit x-box za 10 litru plus musím mít internet 300 kč měsíčně plus hra 1500 kč celkem 11 300 kč přibližně ? .To mi chtějí říct že že pokud nebudu mít internet tak si nezahraji ? tak na takovou konzoli se jim můžu z vysoka vysrat to si lepší pořídím PC a budu na tom líp ty vole , stačí si to spočítat při koupi 10ti her plus konzole vám to vyjde skoro na 30 papíru za 20 papíru si už složím PC mašinu na víc konzole zestárnou a já si PC vždy omladím což u konzole nikdy nepůjde tak že si strčte celý X BOX ONE doprdele ,to už si lepši pořídím PS 4. *5*
  • Dá si někdo bingo? http://i.imgur.com/aIeSJC1h.jpg
  • Tak aspoň se v nějakém tom traileru mihl Karlův most, když už nic... kvůli tomu si to ale určitě nekoupím
  • SetXBox

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit