Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Malleth
    CEO Kaz Hirai:
    Microsoft confirms that if you put a used game into the XBOX ONE, "something will happen"
  • jedním slovem: zoufalost

co se týče nového x boxu set top, tak mi docela konvenuje jeho čistej (neutrální) design až na ten proužek mechaniky. Ten na mě působí vyloženě rušivě a evokuje návrat do devadesátých let. Dále nechápu tu multitaskingovou přepínací funkci, ale to si asi žádá doba. Seriál Halo jde mimo mě, asi proto, že celou sérii vnímám jako neskutečně přehypovanou nevkusnou ptákovinu. A call of duty? Do tý přidali 20k polygonů, psa a hraní za černocha...
  • jen pro info:
    xbox: 8gb ram, DRAM, 18 GB/s
    ps4: 8gb ram, GDDR5, 176 GB/s
    • jenomže GDDR5 je grafická paměť ňoumo
      • Jak jsi na to prisel? :-) Pameti je naprosto jedno kdo a jak ji pouzije a Sony ji u PS4 pouzije jako systemovou ram.
      • kotty
        Normalne ano, ale zde bude pamet sdilena, vzhledem k tomu, ze je pouzito APU Jaguar. PC verze tuhle moznost mit nejspis nebudou, ale objevily se spekulace, ze vyssi rada APU Kaveri taky bude umet pouzivat GDDR5 jako sdilenou pamet.
  • Vrook
    http://i.imgur.com/GUrhFIl.png :DDDDD
  • zdeeneek
    A video je zablokovany. *8*
    • Baldur52
      No jo a nechávají jen pár vyvoleným.. EA a Activision rejžujou i na předváděčkách.
      Každopádně přesně proto není na YT spolehnutí a musí se využívat vlastních přehrávačů...
    • Šmejdi
  • konecne poradna nova generace , uz to nebude jen obycejna bedna ale centrum domaci zabavy. Grafika je opravdu revolucni ako nove cod treba pes ma textury ako z budoucnosti to jsem ejste na pc nevidel. opravdu cekam revoluci . budu moc hrat a pritom stahovat to je proste bomba.
    Budu se divat na nake netfixy , budu natacet, budu sharovat,budu mit 1000 pratel , budu mit komunitu na dosah ruky, budu mit konecne neco co tu jeste nebylo .
    Novy xbox podpri a to je dulezite , nejlepsi a nejvetsi herni spolecnosti .
    EA vzdy jsou pred konkurenci par let ve predu , jeto inovace, skvela podpora her , zabijak steamu orang, .
    A tato firma uvede nejlepsi sporty na xbox one s vyspelou chytrosti.
    • Jo už tě vidím jak kupuješ Fifu 15000 kč pak Nhl za 1500 kč pak NBA za 1500 kč cekem 4500 kč v prdeli a hry si můžeš strčit taky do řiti protože budou neprodejné cha cha cha cha na takovou podporu se můžu z vysoka vysrat a lepší ty prachy vrazím do vylepšení kompa .Co s toho mám když si něco koupím za full cenu a ještě dosti drahou když to pak nemůžu prodat , podle mě už jen toto hodně lidi odradí od koupě *5*
      • Jo radči si stahuj,nám nevadí zaplatit sice nebudu kupovat novej Xbox one ale Ps4.
        • mě je u prd*le co si koupíš , kupuj si hry i za 5000 tisíc pak si je klidně zarámuj ale tohle cesta stejně vývojářům her stejně nikdy nepomůže ba naopak ještě víc to pomůže nahrát pirátům Joudo .Nebo jestli si myslíš že někdo bude vyhazovat 2000 tisíce za hru kterou nemůže po dohrání prodat ani za půlku ceny co ji koupil at se mu vrátí aspon malá část investice tak si dost nivní hlupák při dnešní krizi kde každý šetří každou korunu .Vím že to budou lidi kupovat ale rozhodně nebudou na to fronty to jsem si jistý a rozhodně nebudou dosahovat takových prodejů jak x 360 *5*
          • Obrovská krize. Každý šetří každou korunu, ale na koupi konzole, placení Gold Live a kupovaní nových her, to mají.
  • spoock
    Jaký je prů###ser MS? Strašně špatný feedback. Vůbec se neptají, co chce zákazník, co ho zajímá a jak to všechno využije. Už z politiky jejich OS je zcela evidentní, že jdou kupředu, ale asi se míjejí s tím, co chce zákazník. Drze hlásí, že chcou za všechno, opravdu za všechno peníze, dokonce i za ten bylbý Skype je budou chtít, aniž bych hrál jejich online hry a koukal na TV.
  • Tak jestli to je opravdu pravda že hry nepůjdou prodat co sis koupil tak moc taky nevěřím v úspěch této konzole .Vždycky to fungovalo tak že většina hráčů právě kupovala ojeté hry aby vyšli levněji protože ruku na srdce hry za 1800 kč si koupíš jednou dvakrát možná třikrát ale po dohrání chceš ty to hry vždy prodat aspon pod cenou aby sis mohl koupit další a tak to prostě fungovalo a pokud tohle skončilo tak nevěřím ve velký prodeje a u nás v a Česku už vůbec ne
  • Plus minus jsem neco takoveho cekal, odklod od "jednouceloveho" zarizeni na hrani her a priblizeni mltimedialnimu centru obyvaku, popravde me by se tento progres i libil kdyby veskere funkce co odprezentovali fungovali u nas. Libi se mi koncept "All in one" a to ze vyhodim veskere settop boxy apod a v obyvaku necham TV a jednu krabici, a klidne bych bral season pass na TV ale takovy ze si presne navolm ktere kanaly chci a ktere nikoliv, k tomu pujcovnu filmu . Ovladano jednim ovladacem (gamepadem), zadna zmet kabelu ale jeden do zdi druhej do TV.......No asi budu muset pockat az vyhraju sportu a necham si udelat konzoli na zakazku :D
    • A jake set-top boxy chcete probuh odhazovat, kdyz DVB-T/C ma uplne kazda televize a DVB/S/S2 skoro kazda.
      • conflig
        No tak já mám třeba televizi (teď nevím přesně asi možná obráceně :D ) která umí jenom DVD-T a kabelovku od UPC která má čtečky z podporou jenom DVD-C takže mám televizi z digitálním příjmačem ale musí být napojená na set-top box...

Ovšem tohle Xbox nevyřeší
  • Vrook
    Ježiš.. nechci nic řikat. Ale tyhle sra*ky s ovládáním jsou fakt hrozný. To jako bude hodinu ukazovat, jak se s tim dá v podstatě "alttabovat"? Nemluvě o tom, že to hlasový ovládání je hrůza už jen sledovat...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší