-
Tak už ani nemusíte psát recenzi, vše podstatné se dá najít v této diskuzi... *1*
-
Grafika, ovládání, bugy, dementní umělá inteligence, přes to bych se přenes. Že k odstartování příběhu použili to samý klišé co posledně (no dobře, teď synek nehledá fotra, ale naopak), to bych jim taky odpustil. Ale nudný questy (1 byl docela zajímavej - za 15 hodin hry), generický npc, 4 možnosti v dialozích, většinou ve stylu ano, ne, možná, sarkasmus, nelogičnosti a hlavně totální dokurvení vývoje postavy odstraněnim skillů a traitů (hlavně, že si můžu půl hodiny nastavovat velikost uší), to jim odpustit nedokážu.
Jasně, najde se pár dobrejch prvků, vylepšování zbraní je fajn, bouchačky se daj vážně změnit k nepoznání a spousta jich má pěknej DIY vzhled. To samý vylepšování osad. Někdo konečně našel využití pro veškerej junk a to dokážu ocenit. A jen tak se courat krajinou má svoje kouzlo - stane se vám, že cestou za questem si řeknete "copak asi může bejt támhle" a nakonec na místo určení ani nedojdete - ale to může bejt daný tim, že questy stojí za vyliž.
Abych to nějak shrnul, kdo chce bejt post-apo kombinace Bořka Stavitele a Přemka Podlahy, bude z Falloutu 4 nadšenej. Ale já to hraju jenom proto, že čekam, jestli se to nějak zlomí. A asi už moc dlouho čekat nevydržim. -
To ale muselo dát práce...
-
-
A přitom taková blbost...
-
-
Fallout 4 moc nevyšel, takže doufám že oznámí nového stalkera a zase přijdou s nejlepši post-apoc. hrou, ale to se asi nestane, takže si klidně zahraji starší díl.
-
Na to co to je za hru, je v ní spousta nelogický věcí, jak už bylo řečeno mnohokrát. Nejlepší je když na někoho vystřelíte tou jednou zbraní, z něho zbude jen mastný flek a vy si klidně vezmete jeho oblečení. WTF.
-
-
To bude asi tim ,ze je to hra! *8* To je sok co ?! *1*
-
-
Fakt som zvedavý, až si to zajtra večer zahrám. GTA V bolo všade vychválené až do nebies a hra ma sklamala asi ako žiadna iná. Fallout 3 mám moc rád, predchádzajúce diely som nehral, takže žiadnu úzkosť pri pohľade na 3d wasteland nepociťujem. Teším sa a dúfam, že som sa kúpou nespálil ako naposledy pri géteáčku.
-
Normálně ty dnešní hry hry nechápu. Vlastně ani ty přehypovaný dřívejší. Hraji Fallout 4 a jelikož Bethesdu nehodlám podporovat, i tak jsem si hru musel koupit. Ve hře je spousta nelogičností. Například někdo nechal na silnici power amor. Trochu mi to připomíná dřívější přehypovaný propadák Half Life. Člověk nevěří, čeho jsou všichni vývojáři schopni. Evidentně nejeden platově podhodnocený designer se zřejmě snažil hru sabotovat a vytvořil architektonicky naprosto nelogický výklenek na chodbě. Zatímco všichni kolem umírali, zde, v místech magie, si nejeden člen ochranky odložil zbraň i se spoustou munice. Celé patlanici pobíhajících vědců s vojáky a mimozemšťany korunil naprosto de**lní příběh. Hlavní hrdina cestuje, jako každý den, do práce přes celou nevadskou poušť a téměř prošvihne důležitý vědecký pokus, který nečeká ani na na snídani. Do očí bijící byl vojenský ninja s noční vizí, který se po vzoru japonských samurajů vrhá do soubojů s kuší a omezeným počtem nábojů a vojáci, kteří po odpálení přehrady čistí chodbu po chodbě, než aby to celé zavalili.
Rozhodně 2/10 a pokud se vám líbí Fallout, doporučuji nekupovat. Jinak vám rodiče daj na tlamu a babička zavrhne. -
-
Váš příspěvek se jeví jako dost nepovedený pokus o vtip... Mé hodnocení:
Délka 5/10
Vtip 3/10
Relevance 0/10 -
-
http://goo.gl/VAYqFu
-
Vaše kritika předchozího příspěvku byla zcela nedostačující, navíc došlo k chybnému zhodnocení míry relevance, rozhodně nedosahovala standartu očekáváného od profesionálních diskusních kritiků, je mi líto.
4/10 -
-
Ve vaší kritice kritika byla rozpoznána gramatická chyba. Standart - správně standard.
Jinak v pořádku.
8/10 -
-
Pravopisná, nikoli gramatická. Když už jsme u toho.
-
-
-
-
A dal jsem si plus.
-
-
nejlepší jsou slabomyslní jedinci typu Del, Veskoslav atd. kteří mají potřebu řešit nějakých pár tisíc hodnocení na MT, kde je největší sbírka ruských trollů a obecně fanboys a haters. Navíc co to je třeba 7000 tisíc hodnocení u Last of Us, když Fallout si jen na Steamu koupilo 1,2 milionů lidí, další miliony na konzolích. Vypovídají hodnota trollů na MT či steamu je nulová. Až bude mít Metacritit 500 000 hodnocení jako IMDb, pak dejte vědět...
Navíc průměrná hodnocení většinou znamenají naprosto hooovno. Např. většina Harry Potterů je lépe hodnocena než jakýkoliv Pán Prstenu na Goodreads. com a to je Harry Potter neskutečný brak. -
-
Tak samozřejmě, že hodnocení herních webů jsou ty jediné správné... *15*
"Až bude mít Metacritit 500 000 hodnocení jako IMDb, pak dejte vědět... "
Očividně nemáš ponětí, jak funguje průměr / statistika, takže o slabomyslnosti bych radši pomlčel. Jestli si myslíš, že při 7000 hodnocení bude něco mít 50% a po 500 000 bude mít 90%, tak by ses měl vrátit do ZŠ, pokud tam teda ještě nejseš. *15*
Když se zamyslím, tak je vlastně i Metascore od herních médií ještě víc o ho*ně, protože je to jen pár desítek recenzí (= pár desítek subjektivních názorů) které mají podle tvojí logiky mnohem menší váhu, než ty od několika tisíc hráčů (hlavně na mě nechoď s tím, že tyhle hodnocení dělají nazaujatí profíci, to bych se asi fakt pokakal smíchem). Vlastně, když se nad tím zamyslím ještě víc, tak si kálíš do vlastní huby. *15* -
-
Koukam že o statistice víš houby ty... jinak bys věděl, co je to výběr relevantního vzorku.
Vysvětlím- Když má hra např. na steamu skoro 80% a hodnotit smí jen ten, kdo si hru koupil, je to reliabilní výsledek. Když má hra někde na foru hodnocení 50%, a smí hodnotit každý, kdo má internet a umí psát... aniž by tu hru hrál, není to příliš vypovídající.
A pak je jedno, jestli je vzorek v řádech tisíců, nebo milionů... jde o to, jak věrohodný je respondent... -
-
Zajímavý, že většině případů je user score na MC celkem dost vypovídající. *7*
"a smí hodnotit každý, kdo má internet a umí psát"
Hmmm. Podle tvojí logiky je tedy jakékoliv hlasování irelevantní, pokud dotyčný není někde sledován a nebylo mu prokázáno, že produkt koupil nebo užíval. KK.
Btw, na Steamu určitě nejsou lidi, co tomu dají 0/10 jen proto, že to má vyblitý textury a taky pirátskou nikdo nehrál několik dní předem, že. *7* Největší ironií je, že kdyby měl Fallout 4 na MC 8.5 od users, tak tuhle debatu vůbec nevedeme, a ty bys tvrdil, že je vše vypovídající. Jakmile je ale hodnocení nízké, tak se jedná o sabotáž... *15*
-
-
-
neměl bys už spinkat?
-
-
typická reakce zdejších omezenců *3*
-
-
já reakce místních omezenců zas tak nastudované nemám, ale ty budeš na tohle téma jistě odborník *4*
-
-
já bych řekl dle tvých "hodnotných" příspěvků, že je máš nastudované poměrně dost. *12*
-
-
to víš že jo a teď šupajdi do postýlky *4*
-
-
-
-
-
-
Já si nemyslím, že bychom se zase dočkali dalšího Falloutu od Obsidianu. FNV byl prakticky překopaný Van Buren... Oni v té hře chtěli ukázat, jak zhruba měl vypadat původní Fallout 3 od Interplay a povedlo se jim to. Teď už nemají potřebu cokoliv dokazovat. F4 bude úspěšný a je jedno, jak kvalitní hra to je. Většina jeho majitelů jsou beztak casual hráči, kteří se nedostanou dál než do třetí lokace, budou ale mít pocit, že hráli něco výjimečného a neskutečně promakaného (podle jejich casual měřítka *1* )
-
Ono je tato přehypovaná hra, několikrát předem zmiňovaná na hru hroku opravdu takový výkal? *8*