Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dnes prijde mlada,tak ji to necham ohodnotit,bt4 ji hodne bavil.Tak to necham na ni,ale uz ten rap ji odpudi,a celkovi rychle a zbesile styl.Aspon kdyby tam hrala naka tvrdsi muzika,treba sonic sindikate,nebo slipknot ,ale poblazneny rap v mexiku?Sileny.
  • Jabych udelal BTF z valky sever proti jihu.To by byl masakr!Jenze tam byli zvirata,ne tanky,takze by to bylo asi dost brutalni.
    • " BTF " Lol.
  • Tohle je problem pc!Nabouchany krap,z typem techto her!Tak kde je ta top grafika pc?Ja tu betu mazu,a jdu spatky nainstalovat killzone shadow fall.Porad cekam na nakou exluzivku,na pc,kde bude grafika jak v order1886,realisticke spracovani,vlasu,obleceni,zbrani.Ne jen stara grafika s lepsim vyhlazovanim.Porad je to proste kresleny,zadna realita dreva,kovu,obleceni,jak v order1886 .Jen ta bouchacka v order1886 ma tolik polygonu,jak cela mapa v bt4.Radsi odchazim,nechci flame,utipnu to zavcasu.
    • Pockej az Order vyjde, pak hodnot.
      A fakt srovnavas otevrenou multiplayer hru s koridorem jako Order? Nehlede na to ze Hardline jede 60FPS jako prd. Paneboze co sem chodi za lidi, tohle nemuze normalni clovek prece napsat.
      Tim se nijak Hardline nazastava, jenom me zaujal tenhle komnetar ktere je uplne mimo.
      Order a 30 FPS plus pruhy, to bude teprv zazitek :-D
  • Jinak,mate pravdu,tohle moli dat jako dlc do btf4,a mozna by to bylo i hezci,atd.Ale je to beta,treba cela hra prekvapi.
  • Hraju na ps4,a konecne muzu rict,ze je to rychlejsi i na bambulich!Asi nejlip udelana hra na bambule,a je to odost rychlejsi v pohybu.Je videt,ze nektere mapy jeste nejsou dodelane,treba prepadeni banky.Jeste jsem hral conqvest,ten me hodne bavi,nic jineho nehraji,ani v btf4!Je to proste nej!Libi se mi i zmena pocasi,jak btf4,muze to hodne zasahnout do deje,sniperi maj problem!Zatim jsem docela spokojenej,takovej conter strike.Jeste vylepsit rizeni aut,motorek,ztim nic moc,jsem teprv na zacatku,nemam moc zbrani,tak nemohu posoudit vyvazenost a hodnotu danne zbrane,jinak conqvest me docela prekvapil,a neni to zas tak hrozne jak se pise.Valka trochu jinak no.Jinak co me fakt vadi,je ten rap!Je evidentni ze tato hra je spis mirena na Usa,nez na evropu,je to docela v te hre citit.Evropane spis zustanou u btf4.Je to pronas takovi prirozenejsi,nez styl rychle a zbesile.
  • Jack1947
    Takže jsem si zahrál, do 7levelu... všechny 3mody z čehož ten 3tí klasický conquest bude asi nejhackovanější prostě velká mapa a hle už se objevil nedub neboli známý jako Spawn killers že pár blbců neobsazuje motel ale místo toho pobíhá a čeká kdy se tam objeví policisté... ty jim většinou skočí do pasti. No ale taky jsem jich pár vystřílel. Líbilo se mi že jsou i někteří hráči co umí ovládat hezky vrtulník takže jsem předtím udělal pár asistencí a taky nějakého zabil jo zničil jsem cisternu.

Jinak je to rychlé a jak řikám camping/hacking tam bude né že ne je všude a tady je to jak na dlani. Mapa Sandstorm Hotwire mod nic moc zaměřený na vozidla s tím že jste víceméně sami ostatní někde utíkají + jednomu že mne oživil. Tak díky tomu jsem zlikvidoval asi 8kempíků.

Heist asi nejnudnější varianta a ne neopdobná těm z BF3 kdy se např válčí o určitý kus, tady zase se přetahuje policie se zločinci a ty se snaží ukořistit lup a zmizet s ním. Tam jsem hrál 2hry a docela otravné... hodně jsem se naumíral. Njn matchmaking prostě nemůže být dokonalý.
    Zkažené byly asi jen 2hry jinak ostatní vyhrané... na Heist se musí člověk trochu naučit tu malou mapu, nejsou tam vozidla ale jsou tam možné cesty nebezpečí, plus mne zabil sniper na střeše.

Je jasné že ač se to snaží být pomalejší, na mně to je stále celkem rychlé chaotické- vím že COD atp je ještě rychlejší ale tohle mi nesedělo no není to typ hry pro mne a hrát pouze ten mod Heist je myslím zase promarněná koupě. Radši COD. Jinak to tak hrozné není no. Nic noového taky ne no.
    • 27 level, rubačka jak svině, btw hrál si do 7 levelu ? vždyt to je 10-20 minut :))) si to představuji jak si tam běhal, :))) nasraný na celý svět ...
      • Jack1947
        Cože? nechápu ja jsem hrál chvíly... Co z Leveliu když po betě beztak už na to asi zapomenu.
  • na pc je to moc ryhle, takova nerealisticka hopsanda (headshoty z otočky atd). je to diky nerealnemu ovladani pomoci myši. Ale zkuste si to na ovladači na ktery je hra optimalizovana a hned se z toho stane skoro simulace policisty. za mne prijemny nastupce SWATu a rainbow Six raven shield.
    taky si myslím že single player hrave nakope GTA do...
    • Nerealny je prave gamepad. Mys je jako bys mel v ruce zbran(ukazujes na cile).
      S gamepadeg mas nejakou dalkove ovladanou zbranovou platformu, kde regulujes smer a rychlost otaceni. Platformy se taky v realu ovladaji packama. Takze to neni vuberc realny. Realne by to bylo u WOT.
      Neplet si jednoduchost s realnosti.
      Podle tvoji logiky by bylo realnejsi hrat sporty na klavesnici, protoze se hure ovladaji.
      • jenže než se otočíš v reálu, tak to trvá déle než když pohneš myší o pár milimetru/centimetru. Prave tuhle prodlevu simuluje gamepad. Nebo by mneli mít strílečky napevno sníženou citlivost myši tak o 100%.
        • Trva to o neco malo dele, ale to nemeni nic na tom, ze gamepad nic nesimuluje.
          Je to uplne jiny princip, ale to je na tebe asi moc slozite. Uz jsem ti jednou vysvetloval.
          S gamepad jsi jako zdrogovany, opily. Takze ano, simulujes tim zdrogovaneho opileho vojaka.
          Vem si do ruky pusku a uvidis jak se bude rychle otacet. A ty svoje moudra si bez psat na nejaky konzolacky kinder server, tady to nikoho nezajima.
    • "Nerealnému ovládáni pomoci myši" a "na ovladači na který je hra optimalizovaná" btw z které planety si k nám doletěl ? a headshoty z otočky se na téhle planetě dávají, když ti 2 metry před ksichtem vypálím z M16 věř nebo ne i poslepu ti dám headshot
      • Z Btf planery prosim ,v souhvezdi EA.
  • Nevíte co s tím? stáhnuto přes origin. nainstalováno, když to spustim tak se nic neděje, nic nenaběhne. Mám GTX 660, 12GB RAM, i5 2.8GHt 4core, myslim, že sestavou to nebude *9*
    • Jestli ti nabehne zaklani menu,tak ti na pozadi v profilu bezi jeste procenata,me to na ps4 nepustilo dal nez do option,pak jsem si vsimnul tech procent v profilu a bylo jasno.Nedriv jsem mel 25%pak 73%,pak 93%a pak 100%a uz to nabehlo.
    • Jack1947
      Má ti najet battleslog potom si nahrát ten plugin a hurá do akce... musel jsem si reinstalovat Origin pak mi to už najelo. Když tedy nepočítám že hra nebo origin vytězuje celkem solidně cpu. *7*
      • Už to funguje, musel sem stahnout na chrome storu battlelog :) a je to teda nic moc. BF 3 mě baví víc
        • Jack1947
          Chrome je zvláštní, když ti to neukázal. Že potřebuješ ten plugin. MNě to příjde podobné jen s osvěžením že je to ted více rychlejší akce.
    • Sestava je v pohodě. Ale tady se ptát je zbytečný. Zkus na nějakým specializovaným fóru.
      • Uz sem projel google. Nikde nic jsem nenasel
        • Možná spustit jako správce?
          • To sem zkousel. I odinstalovat a znovu nainstalovat. Nic. Doufam ze se neco objevi na googlu. :-)
    • dobře ti tak, hlavně že máš nakoupeno od í ej, tak enjoy!
      • Nic nemam koupeno. Je to free beta. Takze si poznamky nech :-)
  • Shaker
    Pripada mi to jako takova chaba naplast za v lednu nevydany GTAcko :D
  • ten BF je už od BAD COMPANY 2 pořád stejný *1*
    • Shaker
      Snad jen s tim rozdilem, ze BC2 sem mel jeste otevrenou hubu...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit