Přejít na výpis diskuzí
GamesPlay: hrajeme multiplayer betu střílečky Battlefield Hardline
3.2.2015 | Redakce Games.cz
87 příspěvků
-
Božínku...tak jestli todle neni přeskinovaný BF4 tak už nevim co označit za pouhý přeskinování a zatímco v tom BF ten chaos dá omluvit válečným běsněním (velkoměsta s mrakodrapy přeci jen nejsou ve světě pod útokem každý den) tak tady to vypadá tak neskučně hloupě, že první co by při takových jatkách zlodějů s fízly nastalo by byl příjezd národní gardy a regulérní BF5
Todle si i to EA mohlo odpustit, protože tendle titul je ztělesněním "pračky na prachy" -
-
Jsi si jistý, že víš, co znamená "prát prachy"....?
-
-
Ale samozřejmě Jaromíre, že vím...třeba to, co předváděl předseda strany nejlidovější, téhož času Jirka Paroubků s literárním skvostem své nejdražší zlatokopky...jen se mi popletla v reakci slovíčka
-
-
I poslední CODka jsou jenom přeskinované COD 4.
To samé i Assassin's Creed od dvojky jsou v podstatě jenom DLCčka. Black Flag sice byla změna, ale ne zábavná. -
-
No AC bych za pouhá DLC nepovažoval. Přecijenom nové díly mají velké mapy a docela dost obsahu.
CoD je pořád kopírka předchozích dílů, ale lidi to tak berou a kupujou to s tímhle vědomím. CoD koupit za plnou cenu ani náhodou, ale někde ve slevě jako oddychovku a pro zahrání většinou celkem dobrého single playeru proč ne? SP mě u CoD nikdy nezklamal, zatímco v BF byl SP naprosto tragický. -
Black Flag žádná změna nebyla, alespoň co se týče herních mechanik, animací, úkolů atd. Jen místo assassína tu byl pirát-assasin... *6*
-
To já ale samozřejmě nerozporuju, a také nejsem příznivcem ani jedné tebou uvedené série...ale CoDku to každý vyčte a u BFka čtu cosi o tom, že to není pouhý přeskin...a policista s RPGéčkem, padákem a podobný stupidity mi opravdu nenakecá to, že to není obšlehnutej BF do posledního herního mechanismu i kdyby tam přidali herní mód "zastřel si svého 11 letého niggu s plastovou pistolkou"
-
-
-
Vypada to jako chaoticka hovadina. Ja chci normalni vojensky, nezabugovany BF.
-
Tak jsem to zkusil. Po dvaceti minutach kicked by punkbuster, reason punkbuster.
-
-
Punkbuster dělal problém u každého battlefieldu, co jsem kdy hrál. Koukám, že se drží tradice... *4*
-
To se tak stává, když neumíš ani instalovat ;) Jsi asi první člověk, od kterého slyším, že mu hra spadla nějakým způsobem.
-
-
Fanboy alert.
-
-
Spíš hater alert, jak se na tebe dívám ;)
-
-
-
-
V gameplayi trosku viac umieranie ako by som chcel :D V FPS som dost noob a mam pocit ze by som dostaval riadnu sadu.. radsej ostanem pri inych typoch hier.
-
-
S lidmi, s kterými hraji párkrát do měsíce BF4, jsme se shodli, že ta hra není jen pouhé DLC, ale opravdu zábavný a v hodně věcech velmi originální produkt. Počkám na plnou verzi a na to, co v ní budou vydávat (mapy, mody, zbraně), ale momentálně je to hodně slušný kousek, kde většina zbraní se chováním blíží mnohem více původnímu BF2, než-li novým BF3/4. Nezatracujte tu hru jen podle videa a EA loga :)
-
-
Proti hře nic nemám, jen by se neměla jmenovat Battlefield: Hardline, ale Shotout: Hardline. Hra je o přestřelkách gangestrů s fízlama, nikoliv o bitvě pěchoty,letectva a pozemních vozidel všeho druhu. Tuto problematiku bych přenechal hrám typu Counter strike. Do Battlefield série opravdu nepatří.
-
-
Díky za každý gamesplay který uděláte ale... Je přece tolik jiných zajímavých her a vy vyberete takovouhle povrchní "srágoru" *9*
-