Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hrál jsem necelou hodinu, a je to otřes. totální blbost a kvality to má jak nějaká freewarovka. ruce pryč.
    • Totální blbec, si ty... cechi, jestli ti BF přijde jako freeware,,,
      • měli by to hráčům vlastnícím BF3 a 4 dát zdarma na pobavení, ale nemůžou za tohle chtít plnou palbu
        • Naprosto souhlasím, za ty sra+ky při vydání BF4, kdy se to po půl roce ještě nedalo obstojně hrát by to měli dát jako dárek s omluvou. Protože nezlobte se, ale to je prostě jen pár nových map bez obrněných vozidel a stíhaček s rychlými auty, nic VÍC.!! Tohle by moddeři zvládli za dva měsíce, ale platit za to plnou palbu??? cechi má pravdu. Bohužel.
    • Damarus
      To by mě celkem zajímalo co si hrál :D Jasný že to nemůže bavit všechny, ale do Freewaru to má hodně daleko :)
      • mám přes 300h v bf3, a tohle je opravdu fail. daleko horší, jak CS:GO
        • Damarus
          Tak to je věc názoru. 100 lidí, 100 názorů...
  • Damarus
    Tak odehrané cca 3 hodiny s modem jak se vykrádá banka a zatím celkem překvapení :) ale je to opravdu hodně o lidech, když je dobrej squad jde to jak po másle, když solisti tak je to pomalu nehratelný :) mody s autama sem ještě nezkusil, ale za mě to má zatím rozhodně +
  • oktavius66
    Já tomu dal druhou šanci a nelituji. Jsem akční typ a tahle hra bodne člověku, který si chce sednout a pořádně si zajezdit i zastřílet. Je to vlastně MIX více her a to se mi na tom líbí. Za kradení aut máte peníze za které kupujete vybavení a zbraně, což mi přijde jakou fajn nápad. Většinou hraji SP a tady od toho moc nečekám, ale může to překvapit. Pokud se toho chytli kluci z Visceral Games, tak snad to bude za něco stát. Jejich Dead Space považuji za jednu z nej. akčních vesmírných hororových sérií, které jsem si měl možnost zahrát. Takže za mě spokojenost. V tom chaosu řídit rychlé auto plné spoluhráčů a vyhýbat se tomu bordelu kolem je vážně super *15* . Aspoň to zkuste, když už chcete někdo hatovat. Copak hned zrecenzujete film podle traileru pokud jste ho neviděli ? Já se radši na to podívám a pak si z toho udělám obrázek. V BF:H vidím něco, co se mi bude ve finální verzi líbit.
    • Dobře řečeno. Čekám hate.
  • Zaručený recept na úspěch: DICE/EA, vraťte se ke kořenům série. Vemte si Battlefield 1942. Udělejte ho v moderní podobě v novém enginu DICE. Vynechte ultra cool hudbu plnou praskání a vraťte se ke krásné hudbě ze skutečných battlefieldů. Vyházejte všechny herní módy, co do Battlefieldů nepatří. A nakonec přislibte vydání plnohodnotného datadisku z Vietnamu. Na vydávání předražených map packů se vykašlete. Myslím, že na tohle by hráči slyšeli a hlavně by i ti mladší poznali, co to je Battlefield, že to není jen Call of Duty, kde se dá jezdit s vozidlama.

Gamesplay ok, ale pozor na ty zvuky. Taky to jedno zařvání mě skoro udělalo hluchým. Jinak ale díky za solidní ukázku ze hry (kterou si ale stejně asi nezahraju). *3*
    • oktavius66
      Poučení by si měla vzít série Medal of Honor. Snad není nadobro uložená k ledu... Medal z druhé světové pro mě nesla známku kvality a všechny jsem dohrál a bavily mě. Nový MoH by mohl být konkurence oproti COD: World War II ( Ano, bylo oficiálně oznámeno ) jako za starých časů. Stále si myslím, že Medal je kolébkou všech těchto stříleček jako je COD, BF atd...
    • Jo a proboha vykašlete se na zbytečný single player. Neumíte ho. Poslední BF měli naprosto otřesný SP. Ta série byla vždy o MP!
      • posledni vf meli naprosto vyborny singleplayer, ktery se skladal z kratke a naprosto dostacujici akcni jizdy. Vyborne.
  • a dostane to 8cku..lebo ponuka "vše v parádní grafice, která se hýbe i na normálních sestavách."
    • Jack1947
      Jo ale požadavky by tomu odpovídali.
  • Jack1947
    Veskrze tady nečtu moc pozitivní ohlasy, beztak to trvá až do 8ůnora a tak si to zkusím sám. Když nebude bavit není čeho litovat. Zkusit se to ale musí.
  • Už teď je jasný, že tuto záležitost úplně vynechám.
  • Bohuzel to pusobi jako mod do BF4, skoda ja sem se na to docela tesil, ale ocekavani zustala nenaplneny. Pro zacatecniky v serii to ale muze byt pecka.
    Ja bych chtel BF2 v novym enginu a s lepsi fyzikou.
    • Dvojka byla super, ale podle mě jí trojka trumfla. Když už něco předělat, tak BF 1942. To téma WW2 je poslední dobou na poli 1st person stříleček docela opomíjené. Vštšina těch her se dělá spíš pro masy a děti raději kalacha, než mosin nagan. Je tu sice Red Orchestra 2, ale přiznám se, že už je to na mě docela hardcore zážitek, kde už mě ta hratelnost a ovládání moc nenaplňuje.
      • Dvojka měla podle mě lepší mapy a pořád byla dál od CoD než trojka.

Za vyzkoušení možná stojí Heroes and Generals (je na Steamu, v betě, zdarma). Já ještě nezkoušel. Je to ale z WWII, dají se tam řídit vozidla atd.
  • Ta grafika je snad horsi jak v BF4... Visceral games, do ceho jste to jen dali dusi *1*
  • Už od začátku mě to přišlo jako nějaká fanouškovska modifikace.. Ale teď když to vidím tak si říkám, že kdyby to byla fanouškovska modifikace tak by to vypadalo mnohem lépe

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit