Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Asharak
    Doufám ale že ty přístřešky pro dobytek nebo co to má být nebudou mít plnohodnotnou střechu honosného domu *1*
  • Asharak
    Jo, s trávou by mohli něco udělat, ta vysoká byla trochu "nepěkná", když jsem šel skrz.
    Něco podobného by nebylo špatné :D ale pak by to muselo vyjít tak o další tři roky:
    https://www.youtube.com/watch?v=X7RQ4SKBGKk

Slepice jednou zakvokaly takže to tam maj. Bloom souhlas, ale nějaký cool efekt to mít musí že, tma v interiíérech je okay, navíc než si oči zvyknou ve tmě. Ale nejvíc mě asi naštvalo nebe, čekal jsem jedno z top a zatím spíš podprůměr.
    Kolize bych ale ještě neřešil.
  • wenceslaus
    Zaklínač mi grafikou vyrazil dech, ale o třídu vejš bych ho neřadil.
  • To si dojdi k vocari, vsechny baraky ve vsi maji presne totozny interni usporadani. A to pomijim detaily ... jako zcena nefuncni osvetleni (jiste, kdyz vlezu do baraku s otevrenyma dverma, tak presto, ze venku je bilej den, uvnir je tma ...) coz by prave v technologickym demu fungovat melo, jinak to jaksi prezentuje leda to, ze tuhle 30let starou hitech technologii engine nezvlada.

Mno hlavne ze prezentujou ze umej pouzit blur, rozmazanej pohled .. to bude zas epileptiku.

Dtto uzasna konzolovita technologie ovladani, nepreskocitelny rozhovory, nefunkcni mys ... , navic zcela dmentni fixni kamera pri nich, prepinani se do jakyhosi menu abych si vybral tema ... lol.

A muzem samo pokracovat dal, to si clovek tahle technologicky bezi pres pole, a manik preskakuje plutky jak kamzik ... a znicehoz nic ... dalsi uz proste nepresnoci. Asi mu tvurce nenadefinoval preskocitelnost. A ta uzasna technologie reakce prostredi, kdy potkam vesnicana, a ten se sine jako hluchej a slepej, aniz by se po me byt jen podival. O zvirene ani nemluve, slepice ani nezakvokaj ... natoz aby treba utekly.
    Mimochodem, jeden z prvnich modu pro Oblivion resil prave doskakovani detailu, kdy vyrazne posunul vzdalenosti, cimz se vyresilo aspon to, ze clovek nestal uprostre pole, kolem nej 3m trava a pak uz jen hnusna textura. A tohle ma vskutku uzasny roslinstvo, specielne kdyz se do zaberu dostane detail z blizka ... vypada to, jak kdyby to bezelo na 8mibitu v necem na tema cga.

Tohle nekdo prezentuje jako technologii? Bez se podivat na youtube jak vybada technologicy demo. Nebo si sosni demo Spin Tires, tomu rikam technologicky demo. Ne tyhle hruze.
  • Asharak
    Obě hry jsou na tom tak stejně, třeba tady mají lepší doškovou střechu, v zaklínači jsou to random vlněné plátky s texturou :D
  • Jako jo...příroda vypadá opravdu hezky, ale že bych si ze zbytku měl sednout na prd*el, jak tady někteří píšou, to ne. Nečekal jsem od toho nic a víceméně jsem ani nic nedostal...nejspíš počkám až to vyjde hotové, ať si dopředu nekazím zážitek.

Btw. kde seženu peníze na luk? Quest s flétnou jsem udělal.
  • blixa
    Opraveno, díky za upozornění.
  • Asharak
    Jo, konečně budou kameny (brusné) nejdůležitějším 'materiálem', pravda *15*
  • Morraw
    Hra je přístupná pouze backerům od tieru Baron a výše. Není veřejně přistupná.
  • Magister_Peditum
    Že v jedný vesnici mají občas domy stejný uspořádání místností (KC:D), to bylo u nás běžné ještě v polovině století. Horší bylo, když měly baráky stejný uspořádání po celý provincii (Skyrim). Ale je to hlavně teprve alfa, takže bůh ví, jaké změny tuhle vesnici ještě potkají. Hra se bude odehrávat na ploše mezi Sázavou a Rataji, to není zrovna obří plocha, kde by vedle sebe mohly existovat rozdílné architektonické slohy.
  • Magister_Peditum
    Ber to jako veřejný betatest (alfatest). *4*
  • Promiňte, ale psalo se, že bude už tato alfa na Steamu. Tam jsem ji ale nenašel. Jak to tedy je prosím.
  • Co blbneš, vždyť tohle je simulátor vidláka, budeme rádi, když osedláme koně a půjdou alespoň upgradnout a naenchantovat obyčejné vidle. *1*
  • Aktualizuj DirectX a drivery na grafiku, mně to pomohlo...
  • ne
  • Zaklínač 3 má minimálně o třídu lepší grafiku. A Vanishing of Ethan Carter mi na plný detaily přijde o fous lepší než KC.
  • Nemůžu říct lepší, hodnocení grafiky mi přijde dost subjektivní a mimochodem KC vypadá vážně dobře.
    A k těm hrám, mě osobně se třeba líbí Metro: Last night, Crysis 3 nebo omodovanej Skyrim.
  • Kde jsou draci? :D
  • Roztouzenahnida
    A co má lepší grafiku?
  • argumentovat tak, že to má nejlepší grafiku cos ty viděl taky neni moc cool *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit