Přejít na výpis diskuzí
GamesPlay: hrajeme The Dark Mod a Thiefa s HD texturami
28.12.2013 | Pavel Dobrovský
162 příspěvků
-
Nehrál jsem, ale po chvilce googlování jsem našel dvě rady, co by ti mohly pomoct. První je nastavit menší rozlišení než máš desktop a druhá omezit hru na jedno jádro CPU.
Sorry, měla být reakce na Vavřu. -
-
Děkuju, zrovna jsem to reinstaloval tak to zkusím.
-
-
05:00 - to jako ten chlap neslyses otvirani dveri???
05:50 - wth??? straznej stoji naproti hraci a nic nevidi?? To maj bejt ty vase OLDSCHOOL HC HRY?
6:25 - co to jako bylo za fight? Ta pomala reakce straznyho, omg
dal radsi koukat nebudu
*7* -
-
Je to zvýšením Brightness, přijde mi, že spousta her se "zesvětluje" a pak se ztrácí kouzlo. Myslím že hry jako Dishonored a Hitman předáví úplně to samé
-
-
videa z her se typicky nahravaji s naschval prepalenou svetlosti, aby bylo neco videt. pro samotneho hrace, ktery nahrava, je to jeste horsi, ale jinak to moc nejde.
-
-
-
Ja teraz idem Thief: Gold, som este nehral tie pridane levely tak som zvedavy.
-
Tak přecejen jste se nechali stáhnout do Let's playů :) Doufam, že to nebylo poslední, ale příště by to bylo lepší po vzoru vašeho FTL let's play, tohle bylo takový celý unavený.
-
-
Myslím, že jsme nikdy neříkali, že nebudeme dělat Let's Playe, ale že dokud nenajdeme formát, který by nám vyhovoval, tak na to dlabeme.
-
-
Ze všudypřítomných dotazů na to, jestli budete dělat LP, to půlsobilo, že to neni zas tak reálný. Tak jsem to nečekala tak brzo. Ale ta věta nebyla zas tak důležitá, spíš by to chtělo řešit ten formát. Jak napsal BH :)
-
You Have Finally Used The Force Harry:Gandalf
-
-
On hlavne Hemala byl hodne unavenej.
-
-
No, Hemala musí především zamakat na sdělitelnosti informací mezi řádky... Ta únava měla svůj (z videa patrnej) důvod.
-
-
-
diky za zajimave porovnani osobne jsme se rozhodl zase jit do thiefa s HD texturama ten dark mod mi nejak nesedi nevim je divnejsi nez puvodni thief pritom vyuzivaj zajimavej engin hmm tak vzhuru do rise zvuku :)