Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Horst_Fuchs
    Dark mod je fajn, až na to poměrně náročný páčení zámků.
    Ale smysl HD textur do starýho Thiefa mi opravdu uniká. Je to jako oblíct starou bezzubou bábu do sexy prádla, nepomůže *3*
    • C-BEAM
      pomôže, vačšina textúr je v rozlíšení 64 až 128 a to miestami jednoducho vyzerá hrozne.
  • Keyz
    Srandovní video. Povedlo se to.

Jen ta hra je již opravdu zastaralá. Škoda, že zlepšili pouze grafiku. To mlácení obuškem po hlavě kdy borec jako by byl z betonu je komické. Stejně jako krátké zorné pole. Tohle již vyřešil slušně Dishonored.
    • Jack1947
      To radsi nepis, Dishonored je totiz pro nekoho prave urazkou vsech tech skvelych mechanismu puvodniho Thiefa.
      • Keyz
        To je z části pravda. Ale zorné pole a odolnost nepřátel tam je lepší. Není to z dnešního pohledu tak komické.
        • Jack1947
          Nojo, jenze pak by mohli zacit nektery o jednoduchosti a ze te hra vede jako ostatni za rucicku, grafika je nad hratelnosti... mohl bych dale pokracovat ( nostalgii netrpim).
  • Black_Hand
    ja nevim. me to moc nesedlo. ani z toho nemam pocit extra velkeho potencialu. uz jen format mi moc nesedi, takze tezko rict "chtelo by to vylepsit tohle a tamhleto a taky pripadne tohle". nicmene, zakladni problem je podle me asi delka.
  • hele dobrý video..
    jen prosím (fakt nechci znít jak pedant) naučte se aspoň správně vyslovit NÁZEV té hry...
    mě to uplně ničí když poslouchám [týf] místo [fíf]. já nevím..hejtujte si mě nebo..sorry no.
    ale díky za článek a video bylo to dobrý!
    • calwin
      aj nadávky v hviezdičkách ti vadia? :D
    • Obyčejný a čistý "T-" namísto "Th-" (vysloveno pěkně se špičkou jazyka namáčknutou za předníma horníma zubama) je rozhodně blíž než ten tvůj "Fíf", to sem málem upad ze židle. Ale třeba jednou nějaká hra Phief vyjde a ty si svýho Fífa :D užiješ do sytosti.
    • USER47
      On "fíf" by byl asi ještě dál od origo anglický výslovností, než "týf":).
  • mirekdusinojc
    Aha, už vim, proč se nekoukám na letspleje
    BTW: Pokud v tom chcete pokračovat, dělejte to alespoň ve dvou. Třeba na takové staré videorecenze z Levelu vzpomínám se slzou v oku a s nostalgickou vzpomínkou jaká to byla sranda (i když asi nebyla)
  • Darm Mod rulez. *4*
  • Ahoj, mam the dark mod, po spusteni nejsem schopen nastavit parametry. Ikony menu jsou vicemene mimo obrazovku. jak nastavit rozliseni? dekuji daniel borek
  • 16 minut není letsplay, ale spíš videorecenze. Buď to dělejte pořádně, nebo to přenechte těm, kdo v tom jsou již zběhlý a mají o čem mluvit a ukazovat i přes jednu hodinu čistýho času a navíc dokážou online zapojit diváky (hrej).
    • kdo ma na to koukat na hodinovej lets play... to uz si to radsi zahraju, myslim, ze zrovna stopaz je rozumna
      • zdeeneek
        Ne kazdej nakupuje na torrentech nebo ma tolik penez, aby si mohl bez rozmysleni koupit kazdou hru, ktera vyjde. Hodinovy letsplaye (jako jsou treba na hrej.cz) sleduju pravidelne a uz jsem diky nim koupil dve hry, ktery by me jinak asi nezaujaly a nekolikrat jsem diky nim usetril, protoze jsem naopak zjistil, ze by me hra, kterou jsem chtel puvodne koupit, vubec nebavila. Ja u letsplayu vecerim a piju kafe, takze ztrata casu sledovanim neni zadna ...
    • Jack1947
      Tak se tam zase vrat, tady neotravuj. *3*
    • Mart9
      Je to dobrý. Kdyby natočili standartní Lets play, šli by sami proti sobě, protože zrovna dnes jsem rozbalil Level 234, kde je redakční komentář na toto téma a jsou dost proti tomu. Takže už z principu Lets play video nemohli udělat. Tohle je povedený kompromis.
  • jo veľmi dobré, ale treba si hovoriacu hlavu zostrihnúť do miniokienka počas hrania cez webku, netreba to prestrihávať zvlášť na hovoriaceho moderátora opisujúceho hranie, to je nuda....ale koment počas hrania bol pekný...normálne by som si to zahral...
  • A jak jste byli proti let's playům..

Ano, stačí video nazvat "GamesPlay" a hned tu máme nový formát :D Tohle přece není let's play voe. *7*
    • rozdiel je v tom ze to hra normalny dospely clovek a nie 13 rocny blbecek so snapbackom hrajuci minecraft

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit