Přejít na výpis diskuzí
GamesPlay: hrajeme The Dark Mod a Thiefa s HD texturami
28.12.2013 | Pavel Dobrovský
162 příspěvků
-
Takže názoru, že se lets play videím věnovat nebudete odzvonilo?
-
-
Jen tak pro info, Let´s play je průchod celou hrou. Tohle byl Gameplay, což je ukázka hry, z pohledu hráče :)
-
-
Ty si taky průchod.
-
-
Zrejme ne, kdyz se bude jednat o vlastni tvorbu.
-
-
Looking glass studio mělo výborný leveldesign ve svých hrách. Sic se na to nekouká hezky (i system shock 2), ale pro tu atmosféru to stojí za to projít.
-
ako čítam komenty, tak niekto fakt pozeráva hodinové letsplaye??? To mne sa nechce hodinu vkuse hrať, nieto ešte kukať na cudzieho ako hrá...to mi je ako synonymum nudy....
lets play sporadicky využívam iba keď sa zaseknem v hre, aj to som mal tomu homovi Pjudupajovi dať po papuli po pár minútach, nech už drží tu trápnu klapačku....to prečo sa tak týrate ľudia???
16 minút úplne dostačujúce, informácie pomimo, podľa mňa games zvolilo najlepší formát, i keď prijal by som ešte kratší, ku koncu som už musel preklikávať... -
-
Tu uvřískanou opici bych taky po chvilce střelil, ale je plno kvalitních let's playerů (hlavně z UK), kteří se nechovají jak uječená patnáctiletá pička a jsou vtipní. Ale spíš preferuju obsáhlé videorecenze od Biscuita nebo Angry Joea.
-
-
Priste bych rad videl System Shocka 2 s novyma texturama. Kdysy sem to hraval (1999-2000) a ted mam koupeno z GoG, ale nejak sem linej to zas hrat :)
-
Pavle, Pavle, ty mě mučíš! Musím okamžítě koupit trilogii z GOG. Hitmanovi jsem dával přednost 15 let, znám kvality Thiefa, projel jsem Deus Ex 1 a 3 sem a tam, i Dishonored byl fajn, ale tohle je lahodná esence všech barev a chutí pro mé smysly. Až ty jsi mě přesvedčil, že do toho mám už konečně skočit střemhlav. Díky!
Je fajn vracet se, a hrát to, co jsem zatím nestihl. Zlatá devadesátá... -
Jo a hej, redakce! Víc takových letsplayů! :)
-
Ony se nějak v tom HD modu upravovaly i zvuky? Já jen že mi připadají naprosto stejné, jako v původním Thiefovi. Ostatně rozdíly v dopadech kroků na dlažbu a na koberce byly přece základem tutoriálu :)
Jinak se mi to líbilo, klidně bych to dal delší, i když sem, tam věcnější komentář ke konkrétním aspektům hry, by taky neuškodil. -
Kdysi jsem na téhle hře odrovnal monitor Targa 17palců. Smrtící kombinací pro monitor bylo Ctrl-S a Ctrl-L tzn. quick save a quick load *1* Obrázek menu byl totiž 800x600 a hra byla 1024x768 a monitor těžce nesl přepínání rozlišení při načítání. A že toho načítání byly mraky!!
Targa bylo vůbec takové neštěstí, nakonec jsem dostal zpět peníze a vyměnil je namístě za LCD -
Dobrá práce Dobrovský :)
-
Paráda :-) Tohle mě bavilo :-)